298

Ивза

преди 2 години

Хора,осъзнайте се,спрете това безумие.Не вървете срещу Създателя.Моля се Бог да даде ум на тези,които са с претенции,че го имат и да спре с безумните им постъпки и действия,независимо от социалния и политически статус.

297

Анонимен

преди 2 години

А с козички ? А правата на зоофилите?

296

Me

преди 2 години

Нека се женят като им харесва. Това си е тяхно право да правят семейство с който искат.

295

Анонимен

преди 2 години

ДБ харесват тази новина :)

294

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера какъв им е проблема. Ми те имат всички права като останалите. Само дето не могат да са вписани като двама родители. Но това не им пречи да си раждат,осиновяват и отглеждат деца. Милионите двуполови двойки,които живеят без брак, какви права имат,които еднополовите двойки нямат?

293

Анонимен

преди 2 години

Че какво им ограничава правото на придвижване на гейчетата? Освен това никъде в шенгенското пространство няма граници и проверки. На останалите граници като те проверяват в документите не пише, че си обратен.

292

Анонимен

преди 2 години

Аз не разбирам, какъв е проблем. Намираш някой беден, даваш му 20к евро и ти прехвърля детето на твое име и готово.

291

AK47

преди 2 години

ИСКАМ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ!

290

Анонимен

преди 2 години

Много важен закон за еврогейовете и Урсула ,умиргайте гадове

289

Анонимен

преди 2 години

Стига сте ни занимавали с Европа където вземат по 3 хиляди евро заплати.Кажете какво правим в България, където заплатите последните месеци не са мръднали и с левче, за разлика от пенсиите, но всичко скача с по НАД 20%

288

не може да бъде!

преди 2 години

Лудост и безумие!

287

Анонимен

преди 2 години

Нямам нищо против трите еднополови горе на снимката, все ще се намери компромисен вариант - тройка да речем.

286

Радослав

преди 2 години

1. Всички обратни имат същите права като всички останали, затова такива резолюции са безполезни и просто тоалетна хартия!2. Ок за правата, но да се прилагат и законите и на такива паради да ги прибират и съдят за публично развращение! Правата и задълженията вървят ръка за ръка!3. Когато двама обратни докажат, че по медицински причини няма как никои от тях да има дете по естествен път да си направят инвитро, никакво осиновяване на деца!4. Целия рев не е за права, а за привилегии!

285

Анонимен

преди 2 години

Справедливо ще бъде ако позволят еднополовите бракове да позволят и употребата на огнестрелно оръжие срещу тях.

284

Ico

преди 2 години

бг *** в ступор : D : D шок и ужас, содом и гомор.. ахаххаха : D :D Какво ме интересува мен дали съседа ми Пешо ще си вземе мъжка булка, да не би мен да ме карат да си взема мъжка булка. Айде моралната бг талибанска полиция да ходи да свети по на хората спалните. Гл.уп.аци.

283

Анонимен

преди 2 години

Душевно болните религиозни шматки са налазили гледам

282

Анонимен

преди 2 години

Ами да - признайте ги най-после, не може само в БГ да живеят задръстеняци от памти век! Събудете се!

281

Анонимен

преди 2 години

И -то накрая за кви се води че извънземни ли

280

Анонимен

преди 2 години

Обратните винаги ги е имало през вековете, та и до днес, просто сега излизат на светло. Много са случаите в които хомо е с хетеро да били в брак, заради това какво ще кажат хората, но на практика семейство няма, защото е параван.И до днес го има това нещо.И като им забраните на хомо двойките да имат брак, повече деца ли ще почнат да се раждат?И кво е тва съзтезание кой колко родил.. Гледайте качество, а не количество, че заради това света се е напълнил с ***.

279

Анонимен

преди 2 години

половината римски императори и гръцки философи да са били такива. И доста папи, учени и видни обществени фигури. Леонардо ДаВинчи, Микеланджело и т.н. Тези хора винаги са съществували -----////------ А сключвали ли са брак ? Двама римски императори? Леонардо и Микеланджело? Значи сегашното положение е правилното.