198

SS

преди 2 години

СЕГА ДА ВИ ПОПИТАМ ? ХАРЕСВАТ ЛИ ВИ (освен ,ако не сте обратни) ЕВРОПЕЙСКИТЕ ЦЕННОСТТИ ?АКО РЕШЕНИЕТО НА ЕВРОПЕЙСКИЯТ ПАРЛАМЕНТ БЪДЕ ПРИЕТО ТОВА ОЗНАЧАВА ,ЧЕ СИ ПЛЮЕМ НА КОНСТИТУЦИЯТА !ЯВНО ИЗВРАТЕНОСТТА ВЗЕМА ВРЪХ !

197

Светозар

преди 2 години

Ето истинското лице на толеррастията и либерастията. Вместо да се занимават с реалните проблеми на хората - мигранти, бедност, безработица, здравеопазване, те се занимават с ЛГБТ. Мигранти колят и изнасилват по улиците, хора мизеруват, ЕС ни занимава с петостепенни проблеми на джендърите.

196

Ами

преди 2 години

Само за 2 часа от публикуването на статията има 300 коментари, 95% от които отрицателни. Очевидно е, че в България това извpaщение няма да го бъде :)

195

xaxsasб

преди 2 години

До SHEFA - Преди десетилетия казармата и войните може да са били усобни за контрол над масите, но сега в 21ви век мисля, че е немислимо всеки двама да си имат деца. Според мен хомосексуализма е нещо подобно на природен механизъм за контрол над популацията. А пък и да не се преструваме на ударени... Всички знаем за римските легионери и за великата фраза Римляните се научиха да използват секса за забава, Атиняните включиха и жените. :}

194

Патриот

преди 2 години

Тука няма да стане

193

Анонимен

преди 2 години

До SHEFA-едно и също сте!!!!!!!!!!!!

192

f

преди 2 години

Българите първи ше клекнат ...

191

Анонимен

преди 2 години

До АнонимеН-Е нали ниуведоми преди няколко дни че вече и кон те е минал и си много доволно

190

Анонимен

преди 2 години

веднага закон за защита на нацията, искам да знам нашите нещи в европарламента как са гласували, поименно

189

Анонимен

преди 2 години

До SHEFA-точно ти трябва да си доволно

188

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА Е САМО ПЪРВАТА РЕЗОЛЮЦИЯ ЗА ДА СЕ ОПИПА ПОЧВАТА ДАЛИ ЩЕ ИМА ПРОТЕСТИ! КАТО МИНЕ И СЕ ЛЕГАЛИЗИРАТ ГЕЙ БРАКОВЕТЕ И ОСИНОВЯВАНЕТО НА ДЕЦА ОТ ТАКИВА ЩЕ СЕ НАСОЧАТ КЪМ НОВА ЦЕЛ! ЛЕГАЛИЗИРАНЕ НА БРАКОВЕТЕ МЕЖДУ ХОРА И ЖИВОТНИ! ПЪРВО ЩЕ Е МЕЖДУ ХОРА И КУЧЕТА И КОТКИ, А СЛЕД КОЕТО ЩЕ МИНЕМ НА КОНЕ, КОЗИ И ОВ-ЦЕ

187

xaxsasб

преди 2 години

Всички, които използват думата *** говорят как хомотата им програмират децата, докато кротко оставяха думата *** да им бъде програмирана в речника през последната година. Сатирата разигравана от програмираните против програмирането е голяма не мислите ли? :}

186

БГ евродепутати?

преди 2 години

От българските представители за гласуваха евродепутатите Радан Кънев от Демократична България, Сергей Станишев и Елена Йончева от БСП, както и Атидже Алиева-Вели, Илхан Кючюк и Искра Михайлова от ДПС. Въздържаха се представителите на ГЕРБ Андрей Ковачев и Андрей Новаков. Единствените, които се противопоставиха на резолюцията, бяха евродепутатите от ВМРО Ангел Джамбазки и Андрей Слабаков, заедно със своите колеги Александър Йорданов, Емил Радев, Евa Майдел и Асим Адемов.

185

Кал-Ел

преди 2 години

"правото на свободно движение навсякъде в ЕС" В новото нормално това звучи комично.

184

Анонимен

преди 2 години

Ако значи в ЕНП-то има много такива. АКо вземат да ги одобрят човечетвото се развива в тази посока. Преди време викаха че исламистите ще са повече или вече са по население в този свят. НО сега май изглежда обратните завземат света. Не ги обичам, защото много лъжат! Такава им е психиката!

183

Анонимен

преди 2 години

Как може такова нещо? Тези държави трябва да си платят за отказ от евроценности.

182

Анонимен

преди 2 години

Ама ЕС да се скара на Китай, там наскоро забраниха със закон появата по телевизията или рекламирането на женствени мъже. Не да се правят на велики пред източноевропейските членове на ЕС.

181

Евгени . М

преди 2 години

Браво , най-накрая................

180

Ай Сиктир

преди 2 години

Лъжете младите, красиви и (съмнително) умни деца и младежи, че да си жендър е яко. Покажете снимките с разплутите лели и плешиви брадати чичовци екшъли представляващи болшинството жендър сподвижници. Ще им кажете ли колко от тях са *** до фил и? И че не само тия с рог са, а също има и такива с мушмула, дето налитат на деца? Проявете малко достойнство. Чест че нямате знаем всички.

179

Анонимен

преди 2 години

Не искам да живея в такова общество" Време е да последваме Англия и да се разкараме от тази пандемия, наречена ЕС, управлявана от хора без поколение след себе си!