55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен45 Вашият гуру Кантарджиев каза,че болните ваксинирани са 6%,ти сега си измисли 3%...Дори и 6% да са,това е огромна цифра спрямо 15% ваксинирани.Не знам дали го осъзнаваш това.Ако в Израел са 6% изобщо няма да го коментираме спрямо техният брой ваксинирани,но тук...

54

преди 2 години

Нещо ново и изненадващо да съобщите? Продължавайте да им давате трибуна на тея лъжци и после поне ще имате нови сензационни новини - Ония лъжец който всички твърдяха че лъже дето му дадохме трибуна да се изказва НАИСТИНА ЛЪЖЕ!

53

Анонимен

преди 2 години

Мангъров не лъже. Има много ваксинирани в болницата. Фактите ги заобикаля, тази женската ку.кавела

52

Ясно е

преди 2 години

Какъв е смисълът от тази статия? Какво цели да ни каже? Здравната информация за всеки пациент е конфиденциална. В мрежата има множество хора, които са писали, че са напълно ваксинирани и са били хоспитализирани заради тежко протичане на Ковид. Не е ясно тази статия защо е написана...

51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 41 "Шанса Червенякова да лъже е нищожен, защото това е официално изявление на Болницата: тя говори като длъжностно лице." Хахахахахаххха! Тя пропагандира ваксините упорито, а шансът да лъже бил малък!? Какво казваш? Ти да не мислиш, че ако има починали от ваксини някой директор ще ти каже? Ти нормален ли си изобщо? Те от ЕМА лъгаха 2 месеца, че няма странични ефекти от ваксините, а тоя говори за някоя си Червенякова... На пропагандатори на ваксини не вярвам; те изговориха куп лъжи!!!

50

Кал-Ел

преди 2 години

Свидетели сме на падането на стария, прогнил световен ред. Лекари, военни, полицаи, жандармерия, политици, образователна система - всички лъжат и мажат, за да задържат прогнили свят. Скоро е развръзката, най късно до нова година. Аз ще съм тук, може да ми напишете, че съм луд или, че съм лъгал ...ако има днес.бг. Няма Господ да ви съди, Той няма да слезе в нисковибрационна среда, ще ви съди Самаел. Ще гледам кървавото шоу и си признавам, че ще изпитвам задоволство.

49

Шаши

преди 2 години

Те ваксинираните умират от миокардит, инсулт, диабет и целия справочник на болестите.

48

Анонимен

преди 2 години

до 51 не снимат всеки по желание, само определени хора

47

3M

преди 2 години

Не е ли крайно време този мангАров да бъде подведен под отговорност за разпространение на невярна информация!?

46

Анонимен

преди 2 години

До ИнХаус.. Ами, защо не излезете пред медиите и с имената си да застанете зад твърденията си?

45

Анонимен

преди 2 години

а и до колкото знам мангето не е ваксиниран, противоречи си на думите, но все пак щом става дума за пари, ще се дъни всеки ден

44

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че лъже. Просто и лесно се проверява по ЕГН дали човек е ваксиниран с 1 клик.

43

Анонимен

преди 2 години

Добрутро! Сега ли разбрахте, че мангъра лъже!

42

Анонимен

преди 2 години

Не ме интересува кой лъже, въпроса е защо лекарите у нас масово не се ваксинират нали уж няма никаква опастност от ваксините???

41

Бай Тошко

преди 2 години

Оставете простотията да се шири в Чалгаристан. Няма по-добър социален експеримент от *** Софиянеца. Пазете се, кой както разбира нещата, правете каквото смятате за правилно. Накрая ще видим резултатите от социалния експеримент. Цял свят ще е доволен. Голяма работа, че *** Софиянеца поизмрял каквато и да е причината, от каквото и да е. Все тая.

40

ИнХаус..

преди 2 години

В Белодробна имаме починали ваксинирани, не ми се вярва при колегите да е различно! Инфекциозна май послъгват отново, не смеят нас да питат, неудобни сме за статистиката.

39

Анонимен

преди 2 години

Доц. Атанас Мангъров съобщи в неделя, че в отделението за коронавирус в Инфекциозна болница има хоспитализирани хора с ваксини срещу COVID-19, както и починали такива....Четете преди да пишете глупости.

38

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "А ако се окаже че проф. Червенякова лъже? Тогава?" Шанса Червенякова да лъже е нищожен, защото това е официално изявление на Болницата: тя говори като длъжностно лице. Мангъров си говори по медиите и използва цялото си знание на инфекционист да лъже на ръба: говори факти, но не казва всички факти, които биха придали друг аспект на историята: когато каже, че в Инфекциозна има "един човек, който е ваксиниран", той не лъже. Така е. Само дето според Червенякова, той не е пациент!

37

Бay

преди 2 години

лъже, защото си знае феновете. Ако каже "ваксините помагат" ще спрат да го канят.

36

Джорджина

преди 2 години

Ами така е, дано повече антиваксъри да измират! Та да се отървем най-после от този Ковид, който вече 2 години ни мъчи и взе много невинни хора.