75

До 76

преди 2 години

Кога според вас е спешната употреба? При 50% смъртност ли? Короната е с някаква поносима смъртност, ама икономиките и здравните системи колабират. Това разбирате ли го, един диабетик не може да бъде приет в болница щот са претъпкани от неваксинирани. Обслужващия сектор фалират и недостигат парите на домакинствата, все се чака на държавата, дето я няма 30 години. Добре, че нормалните страни се ваксинираха, та поне да не е световна рецесия, а само тука нас да ни удари. Пък те тупай по гърдите

74

сокол

преди 2 години

Защо да не умират ваксинираните? Тяда не е лек за всички болести? Смешни стават с престараването си.Сигурно своите близки и познати сте ги боцнали? Запчнете с тях...Парата е бог на този свят,това е.Брендо дали е ваксиниран? Или семейството му?

73

хах

преди 2 години

Познаха сигур Мутафчийски Балтов и вся осталная нали...И за чувалите с трупове познаха и за страшната ярост на вируса познаха, дето досега не може да докара като смъртност и един промил(0,1%) от световната популация.Пандемия има само в главите на хипохондриците.Ай със здраве и приятно страхуване ви желая.

72

Анонимен

преди 2 години

Как е новия ви зет?Добро момче е,от ваксинирано семейство!!

71

Истина

преди 2 години

До Анонимен Може да лъже Мангъра, но мен това какво ме засяга? Ти си мислиш, че всички не се ваксинират заради Мангъров. Това е пр.осто смешно. И хиляда пъти да е излъгал, това не ме засяга, защото няма нищо общо със статута на ваксините, който е разрешение за спешна употреба, т.е. експеримент.

70

Иванов

преди 2 години

Тая невестулка Мангъров дрънка глупости за власт ,я му дайте да ръководи пандемията да видите тогава как ще пее като синигер какъв спасител на нацията е ......

69

Анонимен

преди 2 години

Какво значение има истината пред казаното от Мангъров?

68

Ами да

преди 2 години

На Мангъров всички статистики, данни и информации са му от фейсбук постове, на такива като нас. Интернет герои, не знам как продължават да му се връзват.

67

Striker

преди 2 години

Че лъже е ясно! Ама защо не е подсъдим!?! Заради такива като него сме последните в Европа по ваксинация! Черна гора и Сърбия са пред нас - смятай!!!

66

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните англичани чупят световни рекорди днес. Всеки сам си знае.

65

до Мечо Кух

преди 2 години

защото Мангъра до момента нищо не е познал,щеше май да си къда дипломата миналия август, грипчето тогава щеше да е минало според него. Даже и за стадния имунитет не позна.Невежия човек не обича да му казват лоши неща, ей така да го галят успоително, грипчета, настинки тук там някоя съчка изгоряла

64

Анонимен

преди 2 години

Мангърс лъжеше и преди, но тиквениците не им стига акъла да го разберът

63

Анонимен

преди 2 години

До Истина Що, понеже Мангъров не може да лъже ли? Или че говори неша, които са доказани, че са верни ли? Като миналогодишните му изцепки, че ако има вълна през есента или зимата ще си скъса дипломата. Какво стана?

62

Истина

преди 2 години

Целта на тази жалка статия е следната: Мангъров лъже, следователно ваксините са безвредни и трябва да се откажете от недоверието си в тези експериментални продукти и да отидете да се набодете. Мислят, че като кажат, че Мангъров е излъгал и всичко живо ще тръгне да се боде! Това е идеята на статията! Но са се объркали, защото и да лъже, и да не лъже Мангъра, огромен брой хора, които не се ваксинират, нямат нищо общо с Мангъра. Така че жалка им е пропагандата! Много жалка!

61

Шаши

преди 2 години

Щурмабтайлунг в действие. Сега целят да дискредитират Мангъров. После са погромите по улиците. Пазете си магазините и заведенията.

60

Анонимен

преди 2 години

*** Мангърсарян трябваше отдавна да е в Карлуково...

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 57 "Хахахахахаххха! Тя пропагандира ваксините упорито, а шансът да лъже бил малък!? Какво казваш?" Приятел, това няма НИЩО ОБЩО с това какво тя мисли за васкините. Това е информация, която тя дава като длъжностно лице. Тя или е вярна или е невярна и може да бъде проверена! Като се има предвид, че СЪС СИГУРНОСТ това ще продължи като въпрос, е ясно, че няма да тръгне да говори ей така. Сега Мангъров е на ход, но не му давам големи шансове.

58

Мечо Кух

преди 2 години

Интересно, що ако Мангъров лъже, а всички останали казват истината, мнозинството вярва на него?Нахитря народа, след толкова лъжи, вече не вярва на колониалната администрация.

57

Анонимен

преди 2 години

Мангъров е мръднал бе ! Личи си от километри !

56

Шаши

преди 2 години

И тази е с Радан Кънев. Обещали са й да стане шеф на гестаповски лазарет.