Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

В Инфекциозна болница няма нито един починал ваксиниран пациент, съобщиха от лечебното заведение за bTV по повод твърдения на доц. Атанас Мангъров, че такива пациенти е имало.

Още по темата
"От началото на ваксинацията в Инфекциозна болница няма пациенти, които да са били ваксинирани и да са починали", уточнява проф. Татяна Червенякова, директор на лечебното заведение в София.

Тя допълва, че няма и нито един ваксиниран пациент, който да е приет за лечение в болницата, както заяви доц. Мангъров.

Единственият ваксиниран, който е попаднал в COVID отделението, е придружител на неваксиниран пациент в тежко състояние.

В петък, 10 септември, в отделението за коронавирус е имало 37 пациенти, четирима от тях са изписани. Приетите в отделението са в тежко и средно тежко състояние. В отделението има ваксиниран, но той е придружител на неваксиниран пациент в тежко състояние“, обяснява проф. Червенякова.

Доц. Атанас Мангъров съобщи в неделя, че в отделението за коронавирус в Инфекциозна болница има хоспитализирани хора с ваксини срещу COVID-19, както и починали такива.
 

Коментари Напиши коментар

167

До: 166

преди 4 месеца

Не говориш, а направо бълнуваш! Мангъров печели от ваксините, той масово ваксинира деца според имунизационния календар със задължителните (не доброволните) ваксини!Както виждам, още е жив, значи ваксинира!

166

Анонимен

преди 4 месеца

Никой не може да лъже повече от Бойко Методиевич!

165

Анонимен

преди 4 месеца

колкото повече антиваксъри, толкова повече парички за мангърката.