81

Анонимен

преди 7 месеца

До Истина Хммм. Чакай да видим. Не те интересува какво говори Мангъров, но идваш да го защитаваш тук? Интересно. Ролята на Мангъров е да го играе "специалиста", който не е като повечето анти-ваксъри: говори уж от позицията на авторитет в областта. Но. да приемем, че теб това наистина не те интересува. Какви са твоите данни, че ваксините имат проблеми. В крайна сметка те са минали ВСИЧКИ КЛИНИЧНИ ИЗПИТАНИЯ, за да бъдат допуснати за употреба. Та ми е интересно, какви са възраженията ти срещу тях?

80

Нека

преди 7 месеца

Да приемат закон, при следващите пандемии с много по сериозни вируси, Тея дето сега не искат, тогава да нямат право на ваксини. Щот и онея няма да са толкова сигурни, ама като умира един на всеки пет, ще се насеерат

79

Анонимен

преди 7 месеца

Статията се върти около ваксините и е чудно защо мисирките не задат въпрос защо интелигенцията в лицето на лекари и учители не се ваксинират???

78

Истина

преди 7 месеца

Що слагаш минус, бе? Страх те е от истината, че нямам абсолютно нищо общо с Мангъра и дори съм го критикувал?

77

До 76

преди 7 месеца

Кога според вас е спешната употреба? При 50% смъртност ли? Короната е с някаква поносима смъртност, ама икономиките и здравните системи колабират. Това разбирате ли го, един диабетик не може да бъде приет в болница щот са претъпкани от неваксинирани. Обслужващия сектор фалират и недостигат парите на домакинствата, все се чака на държавата, дето я няма 30 години. Добре, че нормалните страни се ваксинираха, та поне да не е световна рецесия, а само тука нас да ни удари. Пък те тупай по гърдите

76

сокол

преди 7 месеца

Защо да не умират ваксинираните? Тяда не е лек за всички болести? Смешни стават с престараването си.Сигурно своите близки и познати сте ги боцнали? Запчнете с тях...Парата е бог на този свят,това е.Брендо дали е ваксиниран? Или семейството му?

75

хах

преди 7 месеца

Познаха сигур Мутафчийски Балтов и вся осталная нали...И за чувалите с трупове познаха и за страшната ярост на вируса познаха, дето досега не може да докара като смъртност и един промил(0,1%) от световната популация.Пандемия има само в главите на хипохондриците.Ай със здраве и приятно страхуване ви желая.

74

Анонимен

преди 7 месеца

Как е новия ви зет?Добро момче е,от ваксинирано семейство!!

73

Истина

преди 7 месеца

До Анонимен Може да лъже Мангъра, но мен това какво ме засяга? Ти си мислиш, че всички не се ваксинират заради Мангъров. Това е пр.осто смешно. И хиляда пъти да е излъгал, това не ме засяга, защото няма нищо общо със статута на ваксините, който е разрешение за спешна употреба, т.е. експеримент.

72

Иванов

преди 7 месеца

Тая невестулка Мангъров дрънка глупости за власт ,я му дайте да ръководи пандемията да видите тогава как ще пее като синигер какъв спасител на нацията е ......

71

Анонимен

преди 7 месеца

Какво значение има истината пред казаното от Мангъров?

70

Ами да

преди 7 месеца

На Мангъров всички статистики, данни и информации са му от фейсбук постове, на такива като нас. Интернет герои, не знам как продължават да му се връзват.

69

Striker

преди 7 месеца

Че лъже е ясно! Ама защо не е подсъдим!?! Заради такива като него сме последните в Европа по ваксинация! Черна гора и Сърбия са пред нас - смятай!!!

68

Анонимен

преди 7 месеца

Ваксинираните англичани чупят световни рекорди днес. Всеки сам си знае.

67

до Мечо Кух

преди 7 месеца

защото Мангъра до момента нищо не е познал,щеше май да си къда дипломата миналия август, грипчето тогава щеше да е минало според него. Даже и за стадния имунитет не позна.Невежия човек не обича да му казват лоши неща, ей така да го галят успоително, грипчета, настинки тук там някоя съчка изгоряла

66

Анонимен

преди 7 месеца

Мангърс лъжеше и преди, но тиквениците не им стига акъла да го разберът

65

Анонимен

преди 7 месеца

До Истина Що, понеже Мангъров не може да лъже ли? Или че говори неша, които са доказани, че са верни ли? Като миналогодишните му изцепки, че ако има вълна през есента или зимата ще си скъса дипломата. Какво стана?

64

Истина

преди 7 месеца

Целта на тази жалка статия е следната: Мангъров лъже, следователно ваксините са безвредни и трябва да се откажете от недоверието си в тези експериментални продукти и да отидете да се набодете. Мислят, че като кажат, че Мангъров е излъгал и всичко живо ще тръгне да се боде! Това е идеята на статията! Но са се объркали, защото и да лъже, и да не лъже Мангъра, огромен брой хора, които не се ваксинират, нямат нищо общо с Мангъра. Така че жалка им е пропагандата! Много жалка!

63

Шаши

преди 7 месеца

Щурмабтайлунг в действие. Сега целят да дискредитират Мангъров. После са погромите по улиците. Пазете си магазините и заведенията.

62

Анонимен

преди 7 месеца

Шизото Мангърсарян трябваше отдавна да е в Карлуково...