71

Българин

преди 2 години

Ами като не иска народа, значи не иска.

70

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Нима целта на ваксинацията не е изграждане именно на стаден имунитет без преболедуване? Я проверете пак опорните си точки

69

хазарската мафия

преди 2 години

гражданската война ще започне във европа след като въведът задължително ваксиниране със отровата

68

Анонимен

преди 2 години

До Конституция на РБТъй по може, а експеримента с изграждането на стаден естествен имунитет, доведе до 19 хиляди жертви досега? Там как е, някой пита ли ме искам ли да съм от стадото?

67

Конституция на РБ

преди 2 години

Чл. 29, ал. 2- "Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие."

66

Германец

преди 2 години

*** не обича да е лесно, като може да е трудно. Ще изкарате още два срока на дистанционно обучение и накрая пак ще се ваксинирате. Две години след белите държави. Няма драма, изоставането ви ще стане около 143 години сумарно.

65

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Кой лъже? Статистиката на Израел, където в болници вече има повече ваксинирани отколкото е нашия силно завишен брой хоспитализации? Нещо май ви притеснява? Уверявам ви че има защо!

64

Анонимен

преди 2 години

"Необоснован е скептицизмът, особено в лекарите, към ваксинирането. Нямаме обществена солидарност, което се очаква, и е по-добре насила животът и здравето на лекарите да бъде запазен", каза проф. Пенка Петрова от БАН. ------------Пенке, затваряй си устата, защото скоро ще влезеш в затвора за тези антиконституционни призиви.

63

Анонимен

преди 2 години

До Конституция на РБ"Чл. 2. , ал. 2 Териториалната цялост на Република България е неприкосновена."Увличате се във фейковете антиваксърите и текстове на конституцията взехте да си измисляте.

62

House M.D.

преди 2 години

Новината е добра. Учителите и родителите показват здрав разум.

61

Анонимен

преди 2 години

До ТО УЧЕНИЦИ НЯМА..."Въпреки добрите заплати желаещите да станат УЧИТЕЛИ са малко" ......... по-малко от заплатата на шофьор в градския транспорт. И другите ти мисли също не са свързани с реалността.

60

ТО УЧЕНИЦИ НЯМА...

преди 2 години

ДЕМОГРАФИЯ - няма прираст на населението и затварят училища поради липса на ученици. Въпреки добрите заплати желаещите да станат УЧИТЕЛИ са малко. Нивото на образованието е много ниско, направо си излизат чисто НЕГРАМОТНИ ученици със средно образование. А ТЕ ЗА ВАКСИИРАНИ И НЕВАКСИНИРАНИ МИ ГОВОРЯТ!

59

Анонимен

преди 2 години

Нито училищата са ни като държавите, с които се сравняваме, нито здравеопазването, нито някой тества в Българските училища.Дефакто у нас се провежда експеримент, при който в условията на четвъртата вълна ще се провери теорията за стадния имунитет. Последствията ще са хаос и смърт.

58

не разбрал

преди 2 години

Е какво е това "ЕДВА", жалба или хвалеж?!

57

Анонимен

преди 2 години

До Д-р Коронис Кауза"Не вярват на лъжите на Бигфарма, които лъсват от ден на ден все повече."........... Къде лъсват тези лъжи? Кои лъжи? По света хората се ваксинираха и сега не се притесняват за присъственото обучение. Лъжите изглежда ги колекционирате в собствената си глава. Затова ви изглеждат все повече и повечи. Как въобще живееет с толкова много лъжи в главата си?

56

Мяу

преди 2 години

Защо им е на учениците да се вакснират? Няма абсолютно никаква нужда.

55

Ла

преди 2 години

До българин -- - - -Ами дръж си детето у вас и си го учи сам без да мрънкаш какво било......

54

до славянин

преди 2 години

реалността е такава че сме закачени към въпросния Запад, и военно и икономически, папуто от там идва. Русия и Китай да не ти подаряват нещо, кихаш и там като поп. 158% по скъпо плащаш на рашките за газчицата.

53

Математик Витанов

преди 2 години

Изчислих че на втората седмица след началото на учебната година ВЕЧЕ ЩЕ ИМАМЕ по 3000 заразени на ден, тоест в края на септември, а не в края на август като бях предположил по-рано!

52

Л.удост

преди 2 години

Трябвало да вярват на новите ваксини без съмнение, защото иначе не можело да бъдат лекари... Типично пропагандно, продажническо и антинаучно изказване. Нищо повече.