111

Анонимен

преди 2 години

Близък приятел (карал ковид на крак преди месеци) сега е с инсулт в Пирогов, 2-3 седмици след принудителна ваксина (за да може безпроблемно да пътува в EU). Съвпадение ли? Съмнявам се ама мнооого! До преди 2 дни не беше влизал в болница изобщо, здрав като бик, а сега за малко да го изпуснат и още не е ясно дали е преминал трапа и какви ще са последствията.Ваксина ли ?!!!!

110

Анонимен

преди 2 години

Кои са тези престъпни доктори, които са ваксинирали даже и само един ученик ?!!А родителите на тези ваксинирани деца, минали ли са през психотест, преди да заложат на карта бъдещето на децата си!Ваксина за под 50-60 годишни - само по изключение и при рискови заболявания или наднормено тегло!

109

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 126 Е, нали тр..ол..овете сте от рода Маклауд :)

108

Анонимен

преди 2 години

Да напомня, че дори и за антиваксъри-учители погребението пак струва 1500 лева. Ваксините все още са безплатни.

107

антиваксър

преди 2 години

След като трета фаза на изпитване на ваксините не е приключила и производителите не показаха голямо доверие към продукта си, като поискаха да ги освободят от отговорност; правителствата също не заявиха доверието си към ваксините, като поемат те отговорността, не виждам какво има да се обсъжда. Всеки сам си преценява двата риска и взима решение.

106

сс

преди 2 години

тези 2 процента от ваксинираните деца сигурно са от домовете за деца без родители. Там фашягите са им нашляпали насила ваксините! Никой трезво мислещ родител няма да си експериментира с детето....

105

Светозар

преди 2 години

За тези, които не са мотивирани и присъственото обучение е също катастрофално. За маргиналите всичко е катастрофално.

104

Анонимен

преди 2 години

А Радев кога ще да даде личен пример да се ваксинира?

103

аз

преди 2 години

И защо президентчето ни не даде пример и да се ваксивира публично, нали все дава акъл по всякакви теми!

102

Анонимен

преди 2 години

"Едва 30% от учителите и 2% от учениците са ваксинирани"--------------Стана ми мъчно за тези 2 %. Горките деца.

101

Любопитен

преди 2 години

А Денков дали е ваксиниран?

100

И

преди 2 години

До АнонименАко ваксинацията или лекарствата водят до лоши резултати - какво ме грее дали съм се подписал или не? От оня свят не мога да осъдя никого.

99

Боже Боже

преди 2 години

2% са Ваксинирали Децата си - Пази Боже да имаш такива Родители, да те Инжектират с Експериментален Разтвор без Съдържание на Флакона!

98

Анонимен

преди 2 години

"Има три вида, но трябва 90% от родителите да са съгласни децата им да бъдат тествани."..............Само че над 90% не сме съгласни, така че си пробутвайте тестовете някъде другаде.

97

123

преди 2 години

До Анонимен 100След делта идва Мю, след Мю ще дойде следващата буква от гръцката азбука. До кога ще се учи дистанционно? И след няколко години ще имаме сгради, строени от инженери, учили дистанционно, ще ни лекуват лекари, учили дистанционно и т.н. Ех, какъв красив живот ни чака...

96

Анонимен

преди 2 години

един подпис за който карат да носиш сам отговорност е проблема на тая смесица която толкова много я рекламират

95

Анонимен

преди 2 години

"Не се ваксинирайте. Това радва всички които не харесват България."------------------Ти да не си на 5 бе?

94

Анонимен

преди 2 години

110 за лекарствата не им искат подпис, разликата е такава

93

И

преди 2 години

Всички говорят, че ваксините не били преминали етапите на проврека, а никой не казва, че и лекарствата, с които лекуват, също не са преминали съответните етапи и също имат странични ефекти.

92

Анонимен

преди 2 години

И сина ми ще ходи неваксиниран. Прекара вируса преди няколко месеца без никакъв проблем, както се и очакваше, така че боцкането отпадна окончателно.