31

Анонимен

преди 2 години

До 21 - България губи месец повече хора, отколкот някой скандинавски страни губят за цялата паднемия ...

30

до 19

преди 2 години

Няма нищо странно. Искат ни зависими и контролирани или мъртви. Ядем им храната, дишаме им въздуха, горим им нефта и газта, замърсяваме. Всичко е логично.

29

до 25 от славянин

преди 2 години

Ти като ''умен'' зомбиваксър какво те тревожи животът на ''тъпите чалгари''!? Нали си защитен с отровата!? Хем си защитен, хем не можеш да си намериш място от бяс! Твоят проблем е предмет на спешната психиатрия, не на епидемиологията!

28

Анонимен

преди 2 години

"доброволно писмено съгласие" - сега стана ли ви ясно защо преди да ви набодат ви принуждават да подпишете декларация ?

27

Анонимен

преди 2 години

който политик се е заиграл с антиваксърите е загубил. Бай Дончо пример, Баце с Мангъра.....сега и Радев ще го отнесе

26

Анонимен

преди 2 години

До 21Теб какво те интересуват антиваксърите? Ти нали си ваксиниран.

25

Анонимен

преди 2 години

Този министър такъв автогол си вкарва с присъственото, че и на Радев, а избори идват..!!!!!

24

Анонимен

преди 2 години

В чл. 29, ал. 2 е посочено.

23

Конституция на РБ

преди 2 години

Чл. 2, ал. 2 -"Никой не може да бъде подлаган на медицински, научни или други опити без неговото доброволно писмено съгласие."

22

до 16 от славянин

преди 2 години

Доктор Менгеле и с-ие сигурно за това са били ''лекари'', защото са вярвали в медицинската наука!? А иначе изискването на медицинския университет в Пловдив студентите да са набодени с отровите е антиконституционно и противозаконно, затова този университет може да бъде подведен под съдебна отговорност!

21

Хах!

преди 2 години

До до 18 "ти къде го прочете това за медицинския експеримент в конституцията на РБ." Ахахахахаххаяхахахахахахахахахаххахахахахахахахахахахахахах! Скривай се, че ставаш смешен!

20

до 18

преди 2 години

ти къде го прочете това за медицинския експеримент в конституцията на РБ.

19

Анонимен

преди 2 години

До дo 8 "12 800 ученици са ваксинирани." Толкова ученици са ваксинирани само в списъците на продажните слуги на фармамафията, които сами си водят статистиката.

18

Анонимен

преди 2 години

Ще има леш. Две седмици за да се изпозаразят децата. Две седмици да се изпозаразят родителите. Това прави месец и още месец за да започне пика на смъртните случаи. И пак ще има ноемврийска жетва на антиваксърското семе.

17

Анонимен

преди 2 години

"Дистанционното обучение е катастрофално за тези, които не са мотивирани" Принципно е катастрофално за ВСИЧКИ, но щом така са ти казали да говориш. И не, няма да кастрирам детето, само не знам кои са тези немногоумници, които са посегнали на децата си, цели 2%.

16

Анонимен

преди 2 години

поредния министър клоун на образованието. Да го видим скед 10 дни каква ще я пее.

15

славянин

преди 2 години

Това че тези ''ваксини'' са експериментални отрови е ясно, по-странното е защо и преболедувалите ги натискат да се бодат с тях!? А пък съвсем странно е защо на никого не правят тест нито за антитела, нито за клетъчен имунитет, които да покажат коя имунна система е реално активирана! Това показва, че глобалната власт не я интересува дали имаш имунитет, а дали си си поставил отровата!

14

Анонимен

преди 2 години

"За децата той коментира, че родителите трябва да ги убедят да се ваксинират, защото това е за тяхно добро."..... Никой не може да бъде подлаган на медицински експеримент против волята му. Пише го в Конституцията на Република България. Ваксините не са преминали третия етап на изпитания и имат само временно разрешително за употреба. Децата не могат да формулират самостоятелно воля преди навършване на пълнолетие. Кой кого ще убеждава бе, тъпako фигурантски!

13

Хахахахахахахах

преди 2 години

"На въпрос дали Денков одобрява изискването на Медицинския университет в Пловдив студентите да са ваксинирани, за да могат да присъстват на практическите часове, той отговори, че напълно одобрява изискването. "Основната грижа на медицинските университети е да осигурят здравето и безопасността на техните пациенти. Отделно, не може да бъдеш лекар, ако не вярват на медицинската наука", категоричен е Денков." Ваксинираните заразяват в същата степен, както и ненабодените. Следователно този е лъжец!

12

дo 8

преди 2 години

12 800 ученици са ваксинирани. Имаме около 700000 ученици. Това колко процента е?