449

Анонимен

преди 8 месеца

140 x 30 дни = 4200 човека.Ако умножим по 12 месеца са 50400 човека.ПРодължавайте да протестирате срещу ковид мерките. Никой не е застрахован че няма да попадне сред тези 50 000.

448

Анонимен

преди 8 месеца

И в кое не е прав Мангъров. В един град от 50 хил души, по 50 заразени средно дневно за 1 година и половина, колко не са минали още през ситото. И какво се е променило. Смехории...

447

Евлоги Динчев

преди 8 месеца

А в Русе закриха поредната детска градина. В Стара Загора пък се строят още 5 детски градини, вече в апартмент има минимум едно дете, пенсионерите са само 10% от населението, а русенци масово предпочитат Стара Загора за заселване пред Лондон и Франкфурт. Ковид не удари Стара Загора, защото при нас има само млади хора.

446

Аз защо да се вакси-

преди 8 месеца

нирам ,че да съм пазел възрастен който не иска да се ваксинира ,кату му се мре да си мре. Един доктор оня ден наричаше убиици на възрасни тези които не се ваксинират ,аз пък наричам самоубиици възрастните които не се ваксинират !

445

Анонимен

преди 8 месеца

Измишльотини...

444

Анонимен

преди 8 месеца

Въпреки пандемията Стара Загора стана 800 000 като население. Строят се огромни небостъргачи, градът се задъхва от коли, по тротоарите е пълно с бебешки колички заради огромната раждаемост от висококвалифицирани млади професионалисти, масово завършили в Англия, и преселили се след завършването във финансовия хъб Стара Загора. Ако не беше пандемията, Ст Загора да е милион вече. За разлика от Русе, което спадна под 50 000.

443

Анонимен

преди 8 месеца

София област 91, Монтана 53. Нещо странно има. Зимата много хора бяха болни, почти всички наши познати се разболяха. Сега никой не познавам, който да е болен или преболедувал с новия щам. То че има починали от Корона, но пак почнаха да надписват.

442

До Таня

преди 8 месеца

Относително понятие е това възрастните, което зависи от възрастта на коментирания. Като бях на 10 години, 20 годишните бяха някакви дъpтаци. До преди тази вълна на неваксинираните, средната възраст на починалите от вируса в България беше 71 години. Сега при тази вълна е 67 години. Колко ще е при следващите, само един бог знае.

441

Анонимен

преди 8 месеца

До Таня Ти приключи в момента в който спря да отговаряш адекватно на въпросите, които възникнаха в следствие на "информацията" която даде. Сега просто се опитваш да разводняваш разговора, защото нищо друго не ти остана.

440

Ваксиниран

преди 8 месеца

Много жалко, че има антиваксъри и от красивия пол! Ще ни липсвате!

439

Анонимен

преди 8 месеца

Досегашната информация показва, че ваксинираните се заразяват между 4 и 10 пъти по-рядко от неваксинираните, а смъртността при заразените ваксинирани е 23-29 пъти по-малка в сравнение със смъртността при заразените неваксинирани.

438

Мечо Кухдо 446

преди 8 месеца

Само дето, почти няма такива такива.Освен ако не броиш разсополяването за тежка симптоматика.За децата, вече приведох пример, ако можеш обори го.Чакам с нетърпение.

437

Анонимен

преди 8 месеца

Яко ни тресна вчера тази ковидвълна на неваксинираните. 139 починали за един ден - на първо място в света за вчера по починали на човек от населението. България е с 20 починали на милион население. В ЕС втори след нас са Литва с 7 починали на милион, а в Европа втори след България е Черна гора с 10 починали на милион население.

436

Таня

преди 8 месеца

А тези нали при нас са неваксинирани. Тоест и със и без ваксина резултат е горе долу еднакъв като заразяемост- а като смърност, ние и преди короната си бяхме на челните места. През 2019 г само 79 000 хиляди са починали у нас от сърдечно -съдови заболявания и стова сме първенци.

435

до инфекциониста

преди 8 месеца

Ай обясни по медицински, що децата не ги лови короната.От ОРЗ различни от ковид 19, умират годишно повече от 2,5 млн деца, обачето супер дупер страшния ковид ги подминава, смъртните случаи са изключение потвърждаващи правилото, че коронавирусите атакуват само хора с предишна патология.

434

Таня

преди 8 месеца

Вие сериозно ли, ама то погледнете нашите статистики на починалите - същата работа като процент са. Все възрастни в по-голямата си част. То от самото начало е ясно че болшинството умрели засегнати са възрастни. А като се има предвид, че продължителността на живота е по-ниска от нас -няма какво да се комементира

433

До Таня

преди 8 месеца

При 90% ваксинирани сред най-възрастните в Израел, колко искаш да са заразените, които са се ваксинирали? Нула ли. Че то други освен ваксинирани на практиката няма. Боледуват основно по-възрастните, а при младите е обратното.

432

до 433 и други

преди 8 месеца

Това с лекарството и има или няма, има само един отговор. А аз ще Ви задам като въпрос следното...Защо смятате: 1. Че да се направи лекарство е по-лесно и по-бързо, отколкото да се направи ваксина?2. Че лекарството ще е по-евтино от ваксината?3. Че лекарството ще е по-безопасно, по-изследвано или с по-малко странични ефекти? Чакам логичен и научно обоснован отговор на тия въпроси.

431

Анонимен

преди 8 месеца

До Таня Защо пропусна, че 87% от напълно ваксинираните в тежко състояние са над 60 годишни? Случайно? :))) Защо пропусна, че броя на критичните случаи в Израел е много по-нисък от предни вълни? Случайно? :))))

430

Анонимен

преди 8 месеца

Хората в нормално здраве са също толкова възприемчиви за коронавируса, както и тези с разни болести. Здрави прави хора боледуват от този коронавирус, някои тежко, други умират и би трябвало вече всеки да познава такива.