402

Анонимен

преди 2 години

Всъщност mRNA е поредното доказателство колко важно е да се дават пари за наука, макар ползите от научните разработки да идват бавно, а не с вълшебната пръчица. Някои хора са прекарали целия си живот в тези изследвания. Не е същото като да продаваш яйца и сирене, та много хора не го разбират.

401

ззз

преди 2 години

Мой познат работи в интензивно ковид отделение: практически 100% там са с наднормено тегло или диабет или тежки други заболявания. За съжаление и смъртността в отделението е също почти 100%. Неофициалното мнение на повечето доктори там е всички по-възрастни и рискови - желателно да се ваксинират, младите не, децата - бeзумие! Също за изкаралите - ваксина? - пълно бeзумие! НО Официално: всички доктори повтарят линията на Патията, падон, на мафията, пардон, на СЗО. В противен случай рискуват УВО!

400

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Ами след като тези болни са определен брой и част от тях са починали, явно са останали по-малък брой :) Но смъртността не е по-ниска от преди ваксинацията. А за лекарството ни дума, нали :)" Искаш да кажеш, че вируса е избил голяма част от болните, и затова са останали малко да ***, затова смърнотстта е в ПЪТИ по-ниска. Тоя вирус има нереална ефективност да убива, ти да видиш! :)))) А че е по-ниска може да се види в статистиката, няма нужда да ти "вЕрвам". :)))

399

Чипирах се.

преди 2 години

Имам чип на Бил Гейтс - вместо да давам 2000лв за Surface Pro си бих безплатна ваксина.

398

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Защо беше толкова голям натискът върху Швеция да въведе мерки, щом си ги е имала, поради своята специфичност?" "Натиска" им "дойде" отвътре: от високата смъртност. Премиера им няколко пъти се опитва да апелира към гражданската съвест, но се видя, че това не е достатъчно. Никой не им ги е "налагал отвън". Те сами видяха, че е катастрофа, особено в сравнение със съседна Норвегия (но не само). Те се опитваха на местно ниво да налагат такива и преди това, но не се получаваше.

397

418

преди 2 години

mRNA е отдавна известна. От около 30 години. Радвайте се, че е имало някой "учен да ***" тогава, за да може сега бързо да се направят евтини ваксини. Не е лесно да си необразован!

396

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 414 Ами след като тези болни са определен брой и част от тях са починали, явно са останали по-малък брой :) Но смъртността не е по-ниска от преди ваксинацията. А за лекарството ни дума, нали :)

395

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Много се филмираш. Технологията е направена за борба със СПИН и някои видове рак. Това е бъдещето на ваксините ! Образовай се ! Виж кои се ваксинират ! Първи се боцнаха богатите ! Замисли се защо ? Прости ли са ? После помисли защо бай Пенчо не иска да се ваксинира ?!?!

394

Анонимен

преди 2 години

*** народ, на ваксините им изтича срокът, а не се ваксинират.Две убождания с иглата-и то безплатно и щяха да са живи днес.

393

Анонимен

преди 2 години

Малко история: 1. откриват mRNA технологията и виждат, че може да се използва за ваксини. Вече продават всякакви лекарства, но нямат ваксина, от която също да се печели. Имат технологията, но нямат вирус и пандемия. 2. Fauci и NIH спонсорират gain of function research (животински вирус да придобие качества да заразява хора) в Wuhan (доказано). 3. Променят леко по леко дефиницита на пандемия - да включва и по-малка смъртност. След това знаете... За някой мислещ, това не са съвпадения.

392

Павел

преди 2 години

А защо са забранени аутопсиите?! Мигар за лекарите, които лекуват болните не е опасно?! А за патолозите е опасно?! Много ревностно си пазим патолозите нещо, или просто цялата измама ша лъсни виднага.

391

антиваксър

преди 2 години

до дежурния герботрол Не се и съмнявам, че сте живели в Швеция и къде ли не, и накрая сте се върнали да тро..лите в България :) Защо беше толкова голям натискът върху Швеция да въведе мерки, щом си ги е имала, поради своята специфичност?

390

антиваксър

преди 2 години

До лекар инфекционист Първо, лъжете - не сте лекар. Второ, ако всички читави са се изнесли, а Вие сте останали ...:)

389

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Смъртността е според броя срдечно-съдово болни + диабет / затлъстяване," Искаш да кажеш, че между предните две вълни и сегашната в Израел/Швеция изведнъж тия със сърдечносъдови заболявания/диабет/затлъстявания и пр. толкова са се променили като числа, та сега смъртността в тези страни е много по-ниска ли? :))))

388

Павел

преди 2 години

До FaktТука са ранкирани, но са по-малко от САЩ..

387

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 402 Кого, например? Бил Гейтс ли :)

386

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър Къде сравнявате швед с българин? Като манталитет, мислене, образование, начин на живот, географско положение и стандарт, които обуславят и други неща за живота им, и тяхното разбиране изобщо за общество? Смехотворно е. Я отидете в Швеция, да видим дали карат изпърдели автомобили с превичена скорост и танцуват по чалгатеките по цяла нощ и това е смисълът на живота им.

385

Анонимен

преди 2 години

До антиваксър "Та от едно изключение направихте генерален извод .." Изключение? За разлика от някои (явно като теб) аз съм живял в Швеция>Там много големи градове с изключение на столицата ИЗОБЩО НЯМА, на повечето места къщите са на 200-300 метра една от друга, има ГОЛЕМИ разстояния межди отделните населени места и генерално хората се държат на дистанция един от друг така или иначе.Всичко това е ЕСТЕСТВЕНА преграда за разпространенитео на вируса.Мога и още да говоря, но явно ТИ знаеш по-добре :)

384

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 404 Смъртността е според броя срдечно-съдово болни + диабет / затлъстяване, които също се явяват сърдечно-съдови и според лечението. Протоколът Зеленко има над 6 000 излекувани, но не се прилага. Не се и съветват болните да укрепват имунната си система. Не се ползват доказани вирусоубийци. Забраняват се изследвания на лекарства. Нямало да са ефективни. Нали затова се правят проучванията - за да се установи.

383

Анонимен

преди 2 години

До лекар инфекционист Ами като седиш у днеса да си чатиш, как няма да ти загинат?!? На вас трябва да ви спират интернета докато сте на работа!