9

Мъдуран

преди 8 месеца

Оххх,отиват си бедните Ваксъри. Жал ми е ,но по тяхно желание си е. Даже се подписват,че са готови да видят как е в отвъдното.

8

Анонимен

преди 8 месеца

До Анонимен 5 "На нас проблема ни е липсата на образовани лекари" Мне. Сигурно и в Африка им липсват образовани лекари, но ние сме номер едно по смъртност, тъй че това не е отговора.

7

1

преди 8 месеца

До Анонимен 2 Изводите от твоя случай са, че е закъснял с ваксинацията. Фатално. Затова се ваксинирайте на време, а не следварително. Забележително е, че знаеш не само за деня на ваксинацията му, но и на кой ден е "развил симптоми", а ти е само "познат".

6

Зозо

преди 8 месеца

БСП загуби още 139 гласа :))))))))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 8 месеца

Стига с тия ковид жертви.. има много повече жертви от ракови заболявания, сърдечни проблеми и още куп тежки заболявания. Целият свят обърна поглед към един грип. Има респираторни заболявания заради скапания въздух и заради *** с които ни пръскат. На нас проблема ни е липсата на образовани лекари

4

Преди

преди 8 месеца

... седмица ви написах, че очаквам до седмица 10 дни нов пик на смъртност със 120-130 души. Тогава някой от анти-ваксърите се репчеше, че Витанов "пак не бил познал" и го предупредих, да не бърза. ЕТО ГО резултата, и това далеч не е края на тази история, за съжаление. Естествено, българите сега масово пак няма да си вземат поука. Те не само, че не искат да се учат от чужди грешки, но не искат да се учат и от своите.

3

В.Узунов

преди 8 месеца

Вай,вай,вай, Аллаа ,Аллааа! Умирачка-плачка(

2

Анонимен

преди 8 месеца

Една от тези жертви е един пенсиониран инженер, мой познат, получил втора доза на Пфайзер на 27 август и развил симптоми на Ковид на 10 септември. Почина вчера. Не мога да кажа какви придружаващи заболявания е имал освен леко наднормено тегло. Това не е фейк нюз, а действителен случай. Нека всеки направи своите изводи. Бог да го прости.

1

Асан Гробара

преди 8 месеца

Одобрявам!!!Така да е до Нова Година!!