42

Анонимен

преди 2 години

В съседна суперваксинирана Сърбия броят на починалите за вчера е 27 души.Тоест, нараства, при положение че имаха по 5-6 случая на ден. При тях винаги са по-малко, и преди, и след ваксинацията!

41

Анонимен

преди 2 години

Сега само загряваме. От утре и училищата се включват в разпространението на заразата. Три седмици след 15 септември чакайте новата вълна. През октомври и ноември ще стане същото като миналата година.

40

Анонимен

преди 2 години

Няма никакви жертви на ковид. Изобличиха ви отвсякъде как мамите, манипулирате и лъжете в стъкмистиките си. Тези 139 човека са починали кой от естествена смърт, кой от някакво заболяване. Пишете ги от ковид, но вече не хваща дикиш. Нормалните хора не ви вярваме отдавна.

39

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 38 "Алгоритъма на тия е следния." Какво работиш?

38

Анонимен

преди 2 години

До АнонименПреди няколко поста беше 99.9%, сега стана 95%... Личи си, че ваксърите работят със стабилни данни...

37

ГРАД КОЗЛОДУЙ

преди 2 години

БОГ да прости починалиге хора

36

Анонимен

преди 2 години

До Математик Томов а българина му дай да се прави на "оригинален" особено като се е омазал тотално. Тогава най-обича да показва колко е уникален, все едно това ще премахне проблема.

35

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се и каквито и да е доказателства да вадят антиваксерите реалността е тази над 95% от хоспитаизираните са не ваксинирани, същият процент е и при умрелите. Так че продължавайте да дрънкате - антиваксерите, но се и пазете за да не попаднете в тази печална класация. Дори и Мангъров призна, че в неговата клиника има само един ваксинирани..

34

Анонимен

преди 2 години

Алгоритъма на тия е следния. Ако някой умре и няма ваксинационен паспорт у себе си, значи е ковид, без значение какво е в действителност. А ако имат ваксинация, тогава със сигурнсот е нещо друго, дори да е ковид. И в двата случая няма нужда от аутопсия или адекватна експертиза.

33

Зозо

преди 2 години

Българинът най-обича нещо да е задължително. Директно му е намерил цаката, напук.... Не е случаен лафът: От студ ***, гъзар бъди :))))))))))))

32

Анонимен

преди 2 години

След обед на всички 139 жертви ли ще изпишете сърдечните заболявания? Много дълго ще стане.

31

Анонимен

преди 2 години

139 жертви, но не са точно за 24 часа... Жалко, че не са били ваксинирани. Възрастните хора над 65 години трябва да се замислят, дали вируса не е по-опасен от ваксините ...

30

Математик Томов

преди 2 години

Колегата математик Витанов познава всичко-резултата на футболни мачове, темата за матурата на седмокласниците, числата от Спорт Тото, Апокалипсиса според маите, още през 2018 знаеше кой ще победи на изборите в САЩ, къде ще се проведат олимпийските игри 2032 г., колко спайк протеина има коронавируса, кога идва следващата пандемия, познава котката на Шрьодингер и близнаците на Айнщайн, открил е тъмната материя, тъмната енергия и кораба на Дарт Вейдър. Знае кога кацаме на Марс и колонизираме Луната

29

Анонимен

преди 2 години

Лъжа. Събота и неделя почти не ги отчитат, така че това е амен амен за 3 дена.

28

Анонимен

преди 2 години

До жалко За да е "развил симптоми на 10 септември", значи е бил положителен доста преди това, тъй че с основание ще го пишат "неваксиниран". Неслучайно има период в който се смята, че ваксината още не си е свършила работата. Разбира се, това е при условие, че 2 е написал съвсем точно, което също е малко съмнително. Как пък един анти-ваксър (знаем какво значи това) знае с точност до ден кога някой негов ПОЗНАТ (не приятел или роднина) е "развил симптоми". Мдааа.

27

Бг гюбеци

преди 2 години

139 неваксинирани и 0 ваксинирани за да бъдем точни

26

Анонимен

преди 2 години

Яко затваряне съвсем скоро и само тук, напълно заслужено диваци такива.

25

Мъдуран

преди 2 години

Напротив ! Повечето където захапаха дъските и много лично познавах бяха точно ваксинирани и преди това здрави хора. Задайте си въпроса ,защо няма статистика колко от далите фира са ваксинирани.

24

Анонимен

преди 2 години

Нови 139 жертви. Собствен избор са направили да не се ваксинират. Защо да ги жаля? Самоубийци!

23

Анонимен

преди 2 години

Какво ще пишат новинарите и кой ще им вярва вече и след пандемията? Никой! Убиха се да лъжат и манипулират народа..