22

Анонимен

преди 2 години

Тия, които последни разбраха за вируса миналата година, първи си биха ваксата тая година и последни ще разберат, че всичко това не е за тяхно здраве. Дарвин не прощава.

21

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "Това са ваксинираните основно, мили хора. Така е по цял свят." Мне. Кантарджиев ИЗРИЧНО за такива като теб обясни, че тежко разболяващите се и влизащи в болници са 95% неваксинирани. Националния консултант по инфекциозни болести д-р Христова каза същото. И така нататък.

20

Анонимен

преди 2 години

Нищо че умрелите са 99,9% неваксинирани. Антиваксърът продължава да пропагандира. Няма съвест, няма мозък в главата.

19

жалко

преди 2 години

До Анонимен 2 Сигурно ще го запишат като неваксиниран, защото не са минали 2 седмици от втората доза. Ето така работи машината за нещастие.

18

Преди

преди 2 години

До До 4/12 "Витанов, стига си писал коментари под статиите за Ковид19 , така или иначе хората видяха колко неточни са прогнозите които даде" Ти сериозно ли си мислиш, че Витанов ще седне да си защитава прогнозите в коментари под статия? Истината е, че той ви предупреди, че ще има нови пикове на сегашната вълна и днес виждаме един от тях, тъй че определено е познал. Който е следил предишните вълни знаеше, че така ще стане дори и без да е Витанов. Само се иска малко наблюдение и информация.

17

Анонимен

преди 2 години

Ваксинирай се за да не попадаш в мизерните ни болници.

16

Анонимен

преди 2 години

Това са ваксинираните основно, мили хора. Така е по цял свят. След някоя доза или завършен цикъл на ваксинация, хората с компроментирано здраве, си отиват. Царство им небесно! Същото е в САЩ, Канада, Испания, Израел. Вярвате или не, глобалистите имат таргет за унищожение на групи хора, които считат за безполезни. А вие вярвайте на неваксинираните Кантаржиев, пишман математици, Христова, Гломб и т.н.

15

Анонимен

преди 2 години

Не се ваксинирайте като не щете, той вируса си знае работата.

14

Гледахте

преди 2 години

ли снощи по новините онзи човек от Велико Търново? Останал в ковид-отделението само няколко часа и тръгнал срещу подпис? Без напускане на стаята, малка нужда в пластмасово шише, голяма-в общо цукало и изхвърляне веднъж дневно?!?!?! Ако са им такива битовите условия, представям си какво им е лечението!После директорът на облицата мрънкаше за "финансиране", "ново инфекциозно" и други познати глупости. По кой медицински стандарт, болните п*каят в шише и а*кат в цукало.А хората у нас *** от всичко

13

Анонимен

преди 2 години

Къде спахте цяло лято? Нисък % ваксинация, висок % смъртност. Няма изненади. И още по-лошо ще става!

12

До 4

преди 2 години

Витанов, стига си писал коментари под статиите за Ковид19 , така или иначе хората видяха колко неточни са прогнозите които даде

11

130 антидиота

преди 2 години

по малко!!Едно добро начало на деня!!

10

Анонимен

преди 2 години

Ако са малко починалите, антиваксърът казва, ето - "масово сме преболедували без да разберем , няма нова вълна". Ако са много -ето- "ваксините ги уморяват, но лъжат и ги пишат ковид. " Няма спасение! Луд народ, видиотени антиваксъри! Национална катастрофа.

9

Мъдуран

преди 2 години

Оххх,отиват си бедните Ваксъри. Жал ми е ,но по тяхно желание си е. Даже се подписват,че са готови да видят как е в отвъдното.

8

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 5 "На нас проблема ни е липсата на образовани лекари" Мне. Сигурно и в Африка им липсват образовани лекари, но ние сме номер едно по смъртност, тъй че това не е отговора.

7

1

преди 2 години

До Анонимен 2 Изводите от твоя случай са, че е закъснял с ваксинацията. Фатално. Затова се ваксинирайте на време, а не следварително. Забележително е, че знаеш не само за деня на ваксинацията му, но и на кой ден е "развил симптоми", а ти е само "познат".

6

Зозо

преди 2 години

БСП загуби още 139 гласа :))))))))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 2 години

Стига с тия ковид жертви.. има много повече жертви от ракови заболявания, сърдечни проблеми и още куп тежки заболявания. Целият свят обърна поглед към един грип. Има респираторни заболявания заради скапания въздух и заради *** с които ни пръскат. На нас проблема ни е липсата на образовани лекари

4

Преди

преди 2 години

... седмица ви написах, че очаквам до седмица 10 дни нов пик на смъртност със 120-130 души. Тогава някой от анти-ваксърите се репчеше, че Витанов "пак не бил познал" и го предупредих, да не бърза. ЕТО ГО резултата, и това далеч не е края на тази история, за съжаление. Естествено, българите сега масово пак няма да си вземат поука. Те не само, че не искат да се учат от чужди грешки, но не искат да се учат и от своите.

3

В.Узунов

преди 2 години

Вай,вай,вай, Аллаа ,Аллааа! Умирачка-плачка(