197

Анонимен

преди 2 години

Дания - 2600 починали от корона, България - 20000 ваксинирани. 'nuff said, mic drop, peace out biiiitcheeeeees!

196

Анонимен

преди 2 години

До Solar Power - Моля те, не им хвали на българите, онея "***" от Скандинавия. Няма да чуеш края на обидите, обвиненията, лъжете и прочие, с цел да си змааскират нараненото его ...

195

IT-спец

преди 2 години

аз като IT който живее в чужбина в страна с 93% напълно ваксинирани мога да кажа че не съм вакснат, защо ли? защото личния лекар ми каза че аз точно няма нужда да се ваксинирам, да, и аз имам вила в Трявна, и да, цъках от там миналата година като се бях прибрал и кво .. това какво общо има.. или просто някой се фука че може да си цъка от вилата.. аре малко по-сериозно.... който е в уязвимата група нека се боцне, останалите да си гледат живота...

194

Halma

преди 2 години

Моите наблюдения са , че масово се получава оглупяване при вкиснатите със първа , втора или трета игла. *** да са мислили. Всеки трябва да си плаща гяволъка и си го плаща.

193

аз

преди 2 години

Майка ми е две дози Пфайзер и от вчера е с COVID....... да ви ... и ваксините

192

антиваксър

преди 2 години

До Анонимен 227 Може ли да не крещите, докато лъжете?

191

Solar Power

преди 2 години

Китай - 70% ваксинирани... Дания/Швеция същото .... махат вече маски и всякакви забрани. Само бай Пенчо най-умния на цялата планета Земя още спинка и си мисли,че някой го чипира и ще го прецакат. По ваксинираните може да ги познаете. 20% ваксинирани, 80% не ваксинирани. ББ правилно каза 80% не стават :) Май е много много прав.

190

Анонимен

преди 2 години

Братя българи, антиваксърството беше държавна политика при ГЕРБ, защото объркаха доставчиците, поръчаха милиони дози от Астра Зенека, че е най-евтино, да има за асвалтиране на фирмите им, доставките не дойдоха, и после за да не протестира народа че няма ваксини, дълго агитираха че едва ли не няма проблем хората да не се ваксинират, сега клонингът им Слави прави същото. А в Малта 94 процента ваксинирани, при 650 000 население на ден има по двама хоспитализирани и петима болни.ХОРА ВАКСИНИРАЙТЕСЕ!

189

Solar Power

преди 2 години

До Анонимен: Още по добре да се спре изцяло приема на болни от ковид в болниците без значение дали са ваксинирани или не са ! В момента се хвърлят пари на вятъра за малоум ни хора ! Оставяйте ги който оцелее оцелее естествено подбор. Който не иска да участва в подбора да се боцне. Нормалните хора не могат да се лекуват в момента по болниците защото са пълни догоре с антиваксъ ри и манга ся. А и такива с менте сертификати.

188

Факсини

преди 2 години

Стига глупости.

187

Анонимен

преди 2 години

Моля, отбелязвайте когато публикациите ви са ПЛАТЕНИ!

186

Анонимен

преди 2 години

итересна статистика, моите наблюдения са че масово се разболяват ваксинирани, всичките ми вакснати приятели втасаха яко държи ги по една седмица, а неваксинираните ми приятели го изкарват за по 3 дни макс

185

До 212

преди 2 години

ООО, ти ще живееш 1000 години и няма да умреш от рак, инфаркт, инсулт или друго. Кой ти гарантира това?! Ваксината ли?! Нима знаеш след месец-два-година какво ще ти се случи, че правиш такива заключения! Или си станал Господ?!

184

Developer

преди 2 години

аз също работя от вкъщи вече повече от година и ми е екстра. Работиш си по ***, никой не ти е на главата да пита "ама това как са прай", "ама другото добре ли го напрайх", не виждам мениджъра и не чувам безумните му коментари през 15 минути. Много по-продуктиевно е. Ако цялото население се ваксинира пак ще ни върнат в офиса. Моля ви, не се ваксинирайте. Мислете и за девовете. Без тях няма да има къде да си дрискате brainfart коментарите.

183

Анонимен

преди 2 години

Ами аз се надявам всички да го минат този грип, че да мирясат медиите и да чуем най-после някакви истински новини. Как ще си пробутват "ваксините" ми е интересно ако 99 % от населението са преболедували?

182

Анонимен

преди 2 години

АА ТОВА НЕ Е 4, А ПЪРВАТА ВЪЛНА! НА ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА И ФАЛИТИТЕ!!! МНОГО ЩЕ СПАДНЕ БРОЯТ НА ФЕНОВЕТЕ НА ВАКСИНИТЕ СКОРО...КАТО СКОЧИ БЕЗРАБОТИЦАТА...

181

Анонимен

преди 2 години

До 204 ПАЗЕТЕ СЕако аз не съм, а съпругът ми е ваксиниран как да се пазя , да се изнеса от къщи?

180

123

преди 2 години

Спрете с това облъчване. Достатъчно хората са стресирани. Скоро всички ще имат нужда от психиатър.

179

123

преди 2 години

пхахахаха

178

Анонимен

преди 2 години

В БГ ваксинирането ще се случи само с икономическа принуда- като не ги пускат в Гърция или ЕС и като не могат да ходят на публични събития и най- вече молове. Трябва да има и бонус към заплатата на ваксинираните защото така опазват публичното здраве и спестяват на държавата медицински разходи за скъпо лежане и лекуване.