217

Павел

преди 2 години

99 ЛЪЖИ И 1 СЪМНИТЕЛНА!

216

хахаха

преди 2 години

още един безсмъртен, благодарение на ваксините.Виж там обади се на Безос, той проявява интерес към вечния живот

215

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

Пука ми за вас!Това е живота --некой ще си отидете , некой ще живееме и ще се наслаждаваме на живота.АЗ СЪМ ИМУНИЗИРАН--- И ТОП НЕ МЕ ПЛАШИ...!

214

Анонимен

преди 2 години

Значи те лъжат.Виж в съседната одая, там разправят, че места има достатъчно

213

Solar Power

преди 2 години

До Рамб Джонбо: Да предпазен съм обаче като отиде в болницата за да ползвам услуги (други) ми казват ,че няма място всичко в пълно с ковид болни - НЕВАКСИНИРАНИ и НЕПРЕБОЛЕДУВАЛИ (над 95%) . Така,че е кофти ! Затова искам да се спре приема на болни от ковид в болниците ! Затова заемат местата защото са олигофр ени. Да не говорим,че има и такива с фалшиви сертификати (тарикати)

212

Solar Power

преди 2 години

Разбира се познавам и много които караха вируса и са си живи и здрави... също и такива които са живи но имат странични ефекти.... бъбреци, повреден черен дроб ... високо кръвно дори алергия. При условие,че знаете,че в нашите болници не те лекуват защо се правите на смели ? Знаете колко мизерно е нашето здравеопазване !

211

Рамб Джонбо

преди 2 години

Тия ваксинираните нали са предпазени?Какво лаят,че някой си не бил.Това е въпрос на лични възгледи и желания.

210

Solar Power

преди 2 години

За преболедувалите трябва да се направи някакъв виж тест сертифициран и ако имат тела да им се вади и на тях сертификат и готово. Спирате приема на ковид в болниците и това е.Изобщо не е трудно. Така или ще бъдеш смел и ще оцелееш или ще умреш и ние ще пеем песни за теб. Който го е страх се боцва и си кара живота. Не познавам нито един ваксиниран който да е лежал в болница с изключение на един който беше с фалшив сертификат. Познавам обаче много които са на 2 метра под земята без ваксини.

209

Solar Power

преди 2 години

Неваксинирани и непреболедували - такива са над 90% от пациентите по болниците. Пълнят болниците и не може човек да отиде за нещо друго ! Хайде стига с този ковид вече ! Нека спрат приема на болниц от ковид в болниците без значение дали са ваксинирани или не са. Всеки да си прави сметката има глава на раменете ! 90% са в болниците от олигофр ения. Хората по целия свят вече гонят 70% дори и в Китай ! Само бай Пенчо мисли,че е най-умния !

208

Иван

преди 2 години

Ако спазвахме елементарни мерки 3 месеца - носене на маски навсякъде и хигиена, сега вируса нямаше да го има. Но ние винаги сме по-умни.

207

Анонимен

преди 2 години

А неваксинирани, но преболедували? Кой ви каза, че те "най-много се разболяват"? Защото от некадърното ви спретнато слугинажно заглавие излиза, че те са в опасност, а никой не смее да го твърди, не и лекар. Виж, троляга - писаруга може. Той само от пари и поръчки разбира, та може всичко да омаже в някоя статия. Като тук, например.

206

до 235

преди 2 години

Аз пък чух, че са предимно фенове на Баце

205

@237

преди 2 години

А тези дето си мислят , че са умни защото са си били субстанция , за която никой не иска да носи отговорност , може би е добре да се поуспокоят малко.

204

Анонимен

преди 2 години

У нас невежите се множат и не се ваксинират.

203

Skunk

преди 2 години

Такова промотиране на някакъв продукт не съм виждал и едно време в Телешопа.Абе, който иска, да се ваксинира.Ако някой може да ми отговори, ще се ваксинирам и аз,Та.. ваксинираните също се заразяват и пренасят вирусът. Аз съм бил в Ковид отделение без маска(защото се скъса), гледах майка ми 20 дни болна от Ковид вкъщи- не се заразих. Не нося маска (без случайте, когато трябва да вляза в дадена институция или хр. верига, не се разбилявам. Еаботя постоянно с мн хора. За какво да се ваксинирам?

202

Мично Празников

преди 2 години

Хората, които смятат, че ваксината ще промени тяхното ДНК, всъщност трябва да гледат на нея като шанс да станат по-малко ***.и

201

м,да

преди 2 години

Това е добра новина! Младите и учениците трябва да минат през вируса, според Кох. Старите ако ги е страх да се ваксинират!

200

Анонимен

преди 2 години

Това е резултата от негативната кампания против ваксинирането водена от РР! Тези които му повярваха сега с в COVID отделенията!

199

vermouth

преди 2 години

След като уж знаеха, как ще се развие вируса защо не се постараха безумно много повече да успеят да убедят вкупом и перманентно хората да се ваксинират. Ваксинацията е профилактика, намаляване шанса за разпространение и съответно намаляване шанса за стигане до интензивно. Никой не разбра, че ваксината помага на всички като общ щит. С не сега да му мислят как да решават проблеми когато е късно с нови мерки, ограничения и проблеми с болничният капацитет.

198

Анонимен

преди 2 години

До IT-спец - Ти си голям хитрец! Сега ще се възползваш от стадния имунитет и ще казваш"ейййй не се минах".