91

Анонимен

преди 2 години

до 106 Да бе пич, ясно е че не сме паднали от Марс, защото и Марс има гравитация и няма как да паднеш. Ама като струва 20 лева този документ какво ми ревеш, че нямаш документ за преболедувал, само дето не си карал карантина, което е безотговорно и може да си заразил някой, рзи не знае, кога си бил болен, този документ какво ще пише на него.

90

Анонимен

преди 2 години

И пак информационно затъмнение за папаята и танзанийските кози. Престъпници!

89

Анонимен

преди 2 години

Всеки, който обикаля наоколо и крещи, че спасява животи, трябва да бъде смятан за много опасно животно и вие трябва да бягате в обратна посока, когато го срещнете. Оръжието на такива е страхът, а любимата им мантра е би могло. Те ви хващат в капана на един био-дълг, създавайки симулации за всякакви въображаеми неща, които биха могли да се случат, но все още не са.

88

до 106

преди 2 години

Добреееее, успехи, целувки и прегръдки. Какво значи достатъчно антитела? За какво достатъчно?

87

Анонимен

преди 2 години

Починали, ама нищо общо с фалшивия вирус. За първи път точно заглавие от мисирките

86

Анонимен

преди 2 години

Дарявам безвъзмездно полагаемите ми до момента 2 дози на ваксър. Няма нужда от благодарности.

85

Анонимен

преди 2 години

С цели 2% по-малко от четвъртък. Но защо ли това липсва в заглавието?

84

Дубрутру

преди 2 години

Ей,афгъзистанец 95,нищо от плямпането не ти са фана и не разбраф .Научи бугарски!!!

83

до 100

преди 2 години

Колкото и да мажеш след долните ти коментари, няма да стане. Супер безотговорен, не си бил под карантина, не си осведомил РЗИ, няма как да имаш никакъв документ за преболедувал.

82

ТестКит

преди 2 години

Колкото повече антиваксъри, толкова по-малко антиваксъри. -75 тудей.

81

Анонимен

преди 2 години

Събота е. Слънчево е и ще стане и топло. Нормалните хора са на море или на разходка в планината. Свободолюбивете антиваксърите ръсят мъдри мисли по форумите. Да ви имам и свободата.

80

Анонимен

преди 2 години

Преди няколко дена един математик тържествено обяви, че вируса ще изчезне, когато се ваксинират 5 милиона в БГ. Абе имаме ли толкова население налично тук, се питам?

79

Анонимен

преди 2 години

До 92 ДубрутруАма какав ник само си си намислил ! Малиниии ! Сигурно мажат ти от афганистан ти е разбил сегментите

78

до 89

преди 2 години

Теб никой не те агитира да се ваксинираш, по-добре недей и ни освободи от тази "интелигентност", разрешавам ти да не се ваксинираш, bye felicia

77

Анонимен

преди 2 години

Наложително е незабавно " почистване" на ваксари , вирусолози и всякаква ковидИзмет

76

Дубрутру

преди 2 години

Антиваксърченца,не се ослушвайте!Това си е вашата вълна!Подгответе си топли пижами и дълги кръстословици, да не се вайкате в последния момент! И да слушкати лелките !И друг път не се дрънкайте !

75

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се пенявчите няма да се ваксинирам, и всичките си познати ще съветвам да направят същото. Няма да се дадем на СМРАД (средства за масова реклама агитация и дезинформация) Усилията ви ги възприемам като обида за интелигентността ми. Смятате че съм глупав и ще се вържа. Е не сте познали.

74

Д-р Коронис Кауза

преди 2 години

Основното оръжие на ваксърите и на останалите слуги на Биг Фарма е вменяването на чувство на вина. Един сериозен медицински анализ на коронавируса веднага оборва техните опорни точки. Не само при коронавирус, но и при обикновения грип човек е най-заразен 2, 3, 4 дни преди поява на симптомите. С какво точно е виновен той? Помните ли нашите деца в Австрия които са били тествани от потомците на д-р Менгеле пред ден с болезнен ПСР тест? Първите тестове са били негативни, но заразата е плъзнала.

73

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 79Безотговорен си, защото си имал симптоми и си ходил между хората. Капиш?

72

Анонимен

преди 2 години

мраза ваксарете и нека по бързо да са вазнесат нагоре та да исчезне и измисления вирус