111

Анонимен

преди 2 години

Е тази фалшива беге новина ме уби! Всеки ден пишат по 2000, 1400, 1000 бройки ! А бе нормални ли сте ? При толкова бройки всеки ден то цяла българия трябва да е болна и половината умряла

110

Радев 2021 ДА!!!

преди 2 години

1600 по 3 хиляди лева на човек им дадоха да ги пишат с корони от къде ги имате тия пари бойко ви ги даде нали знам аз затова няма пари в бюжета. Добре че президента спря кражбите и хората са доволни и ще гласуват масово за генерал лейтенант Румен Радев !!!

109

Анонимен

преди 2 години

До 126.Никой няма да ти даде сертификат,ако имаш антитела но не си бил карантиниран от РЗИ и не се водиш официално преболедувал!Просто ще си имаш бележка за антитела да си я гледаш.

108

Анти Вакса

преди 2 години

Къде са мобилните центрове, защото ме убедихте днеса да се набоцкам?

107

ИТН София

преди 2 години

Кое бе я ела тука бе ти знаеш ли кой съм аз? Дай ги бе дай ги тия болните изкарайте ги тука да ги видиме а? Аа не може нали пак лъжете значи а? Всички отивате да гласувате за Радев иначе ще ви побъркаме ей ало чухте ли а?

106

до 133

преди 2 години

Тогава ще си стоите най-бедни в ЕС, с най- висока смъртност и ще обвинявате комунистите, бойко, рисуя, сащ, все други ще са ви виновни, а вие ще продължавате да сте дървени философи.

105

Анонимен

преди 2 години

Не гоним нито датчани, нито други шарани. Няма нужда да ги стигаме.

104

ТестКит

преди 2 години

Давам ти лайк, защото решихме спора. Като не ходиш не места и си взел решение да не се ваксинираш, недей, стой си така, какво те вълнува Ковид изобщо.

103

Анонимен

преди 2 години

Чухте ли, изгорелите хора в ковид болницата в Македония ги писали жертви на ковид. Щото били в ковид болница..

102

Анонимен

преди 2 години

Кога ще ги стигнем датчаните? Скоро няма! Бугариту не мисли много.

101

ТестКит

преди 2 години

до 126 Мале, човека се опитва да ти кажа едно ти си с пост-Ковидна лоботомия. Отивай и си прави изследването вече и чао. До 123 и ти млъкни, няма смисъл да наливаш там, виж че е слабоумен.

100

Анонимен

преди 2 години

Приготвил съм си противогаз, гумени ръкавици, памперси и храна за 3 дни в очакване на вълната. Айде, че изтича срокът на годност на лютеницата, циркаджии..

99

Анонимен

преди 2 години

До до *** като теб Може и да е ФАКЕ информацията, че преди немного време в Сингапур направили експериментален ПЦР тест с материал от предполагаемо КОВИД заразени в клинични условия : при 36 цикъла на амплифициране - КОВИД негатив, при 38 цикъла - КОВИД позитив и публикували резултата във вид на графики в JAMA! И минал през ситото на КОВИД цензурата! Възможно ли е така Китай да е станал чиста от КОВИД територия!?

98

Мангъра

преди 2 години

Още 72 фена на мангъра по малко ! Все в същият дух за да се прочисти тоз материал. Фейсбук е блокирал мангъра за дезинформация, нека направим петиция да го пуснат че слабоумните му фенове ще почнат да се самоубиват

97

до 122

преди 2 години

Че не си информирал РЗИ и не си бил под карантина, ако го беше направил щеше да имаш документ изпратен по пощата, че си го прекарал, да ти служи като сертификат.

96

шмatka

преди 2 години

До Анонимен 117 .....боц боц и светиш пред рентгените на границите като луминесцентна ламба!

95

Анонимен

преди 2 години

до 115 МИ хайде де, отивай, прави го това изследване и да ти пишат че са ти достатъчно, какво чакаш, само си губиш времето. Но си оставаш безотговорен, сега просто ще си безотговорен с "достатъчно" антитела

94

Анонимен

преди 2 години

Година и половина проследяване на развитието на един ГРИП. И вълна от пс.ихясали хипохондрици. А си мислех, че човекът е най - умното животно.

93

Анонимен

преди 2 години

До 109 до 106 За "зеления сертификат/паспорт".....все тая, с който можеш да ходиш навсякъде и няма значение заразяваш или не! А това, че въпросното парче хартия, често пъти и виртуално важи за Х месеца изобщо не се и усещат! И след 6 месеца пак ПЦР тест, антигенен, антителен тест..... и ако си /-/ - следва "боц"! Щеш/нещеш на всеки 6-8 месеца следва "боц"! Това е целта!

92

до 112

преди 2 години

Ама какво е досатъчно, как разбираме кое е достатъчно, дай някакъв линк, някакво изследване, и как плесна там 6 пъти :D В каква мерна единица се измерва достатъчно?