71

до 75

преди 2 години

Колко е допустимия "праг", ваксинацията ти изгражда 7000+ AU/ml, аз като преболедувал имам 112 АU/ml, кое е допустим праг? Фалшиво положителен тест е невъзможно, имперично е доказано. А това че има хора които няма да ги хване е малко имагинерно да го кажеш, за HIV са открили след 10 години че има хора които не са responder-и. Ама и след 10 години са открили че HIV причинява СПИН, Covid дали може да е отговорник за белодробни фибрози?

70

Анонимен

преди 2 години

До АнонименВиждам, нещо сте обезпокоен от идеята за смъртта. Искате ли да поговорим по въпроса?

69

Анонимен

преди 2 години

Като започне училище до 3 седмици броят на заразените ще се удвои.

68

Анонимен

преди 2 години

72 нещасттника си заминаха, а можеха да се спасят.

67

Анонимен

преди 2 години

Ето го антиваксърското общество с развинтено въображение в действие!Бунта на мравките!

66

Анонимен

преди 2 години

Цяла нош са въртях тъй и ни са наспах и си чудих што тъй а то кво било и си исвъртях идно кафе и сига ка ривъ тъй то салзите ми капат тъй у кафету

65

до 71

преди 2 години

ето това е безотговорност и си го признаваш. Няма значение кой те е заразил, има значение твойто отношение към разпространението на вируса. Не заслужаваш сертификат, лош човек

64

Преболедувал

преди 2 години

Аз смятам че сертификат трябва да се издава само на човек, който три седмици след края на карантината или три седмици след поставяне на доза (еднодозова ваксина) или втора доза, има тест за наличие на антитела, при който антителата са над необходимия праг. Всички останали случаи могат да се отнесат като към хора с неуспешна ваксинация или непреболедували заради неверен тест. Редица хора обаче са невъзприемчиви към коронавируса и никога няма да се разболеят. За тях сертификата е дискриминационен

63

Анонимен

преди 2 години

Само слабаците имат ковид

62

Анонимен

преди 2 години

Забравете за делта варианта, че дойде мю-то и напада с невиждана ярост. Дайте нови ваксини. Бързо.

61

Р

преди 2 години

Спрете бойните отрови, с които ни пръскате от самолети!

60

Анонимен

преди 2 години

Какво да си сложа, за да се пазя от мю-то?

59

до 67

преди 2 години

Ти нямаш само права, имаш и отговорности. При мен от бърз антигенен тест в лаборатория, аз изпратих email на РЗИ с документа за положителен тест и адреса на който да ме търсят, махахме си през балклона 14 дни. Мен ми е ясно всичко, че всички сте били болни (уж) ама карантина не сте искали и сега искате сертификат със задна дата

58

Преболедувал

преди 2 години

Колега анонимен 50, защо заблуждавате хората? Да, с бърз антигенен тест правен в лаборатория, тя е длъжна да информира РЗИ в случай на положителен резултат и РЗИ ви налага 14 дневна карантина. Този режим е обаче някъде от декември. Преди това лабораториите не бяха административно задължени да докладват в РЗИ положителните антигенни тестове. В наредбата на МЗ за сертификатите обаче изрично е записано, че преболедуване се доказва само с положителен ПСР и изкарана 14-дневна карантина. Ясно ли е?

57

до 61

преди 2 години

Вместо кафета сутрин, си за Клонарекс, обърни си внимание на нервната система, наистина не звучиш психично стабилна личност. Успокой се.

56

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 37Сърбите винаги гледат към нас, нли искат да влезат в ЕС.....хахахахахаха :))) За комшиите и бай Ердо, еми той си е диктатор, да си го мислят турците, нас не ни интересува тази техна работа....:)))

55

Анонимен

преди 2 години

В Дания имали 20 души с ковид в болниците а ние близо 5000. Всеки ден 50-100 българи умират от ковид, освен всички останали, които умират от злополуки, болести, старост и прочие. Всеки ден! А зимата е още далеч.

54

Анонимен

преди 2 години

Нито веднъж не са показали претъпкано ковид отделение досега. Само някви "звезди" по телевизията, които им платено да се правят на страдалци, изкарали много тежко шашмата и като по чудо още живи, видите ли. А па щерката на Гала цели два пъти. Реклама на вирус тече, та се къса.

53

Анонимен

преди 2 години

Да са се ваксинирали! Не ги съжалявам, направили са своя избор. Самоубийци!

52

ТестКит

преди 2 години

до Преболедувал 57 (уж Преболедувал) --- За ваксинираните, антиваксърите не са никаква запалаха в нито един аспект в живота, ама никаква. Но заради дългото боледуване на неваксинираните, вируса мутира, колкото повече се размножава в организма си намира нови места в които може да вирее, бяха белите дробове, опа сега половината са със стомашно чревни проблеми, значи вече може и в лигавицата на гастро-интестиналният тракт да се размножава.