58

Биджи

преди 2 години

И как ги събрахте тези 2.5 млрд повече, да идем и ние да си съберем. Стига да има още балъци, които няма да си получат парите както тези от Хемус. Той Василев със същите хватки си измами партньорите и беше съден в Англия, ама тука бай Иван с багера едва ли ще го гони с адвокати

57

Някога:

преди 2 години

В тая страна имаше някакво равновесие, спокойствие , нормален цивилизован живот и това беше през периода 1945-1989, когато един колониален режим беше изклан почти до крак по конвенция за която всички се съгласихте само за да замените това с 30 години раздор, смърт по улиците, саморазправи, репресии, хора вървящи против науката, против закона, нарушаващи го всеки ден ... По ръцете им кръв до лактите в очите им доларови знаци! И всичко това легално ...

56

Анонимен

преди 2 години

тези отприщиха инфлация цени .. до пролетта ще сме олекнали с 50% заплати и спестявания

55

Анонимен

преди 2 години

Боко им увеличаваше пенсиите с по 4 лева на година. Гаврата беше огромна. Тук на майка ми пенсията стана от 240 лв на 370. Няма какво да се коментира.

54

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Извадени от бедността... Ха-ха-ха. Направо кажи, че са "богати", вече 1 милион пенсионери...

53

Краси

преди 2 години

С толкова нисък рейтинг на НС и очакваното електорално дъно - нормално да наблягат на популизма защото всичко ще зависи от ядрата избиратели на партиите. Нормалните хора вече са толкова отвратени от случващото се, че им се повръща при мисълта за политика и избори.

52

Анонимен

преди 2 години

Според вас ОНАЗ Иванчева е невинна нали.....хахахахаха :))) Когато ви дадът белязани евро, сигурно сте чисти като сълза.....хахахаха :))) Нема как да те осъдят, освен ако нема неуспоримо доказателство, просто се е полакомила Джебчийката :)) Не ви ли казах, че законите не считат записи от камери и подслушвателни средства за доказателство......хахахахаха :)))

51

Искам да кажа:

преди 2 години

Че подобна на лудостта през периода 1936-1945 се случи тук, лудостта в очите е същата ... Пък вие ме наричайте както си искате ...

50

BGN

преди 2 години

Ние харчим пари, които бизнесът и всички работещи хора за изработили, платили са си данъците и благодарение на това, което те са направили, в момента парламентът има възможността да реши как да подпомогне пенсионерите, как да подпомогне здравеопазването, как да помогне на фирмите в затруднено положение", заяви Василев.Не си спомням някой политик скоро да се е изразявал така .... Помня: Аз . Аз . Аз, в лицето на един , който единствено можел да управлява

49

Асан

преди 2 години

Кокорко пенцията стана по голяма от заплатата 1 милион от 2 милиона бачкат на МРЗ :)))

48

И кво сИга ?!

преди 2 години

Вече могат да си плащат лекарствата ли??

47

P.S.

преди 2 години

Аз си спомням когато американските и съветските войници развалят концлагерите се оказва, че голяма част от местните германци, чехи, поляци , особено германци не са знаели или отричат, че са знаели за случващото се в тези лагери и имаше една сцена от един филм на HBO как изкарали цивилните от един немски град и ги накарали да погребват концлагеристи.Много се изповръщали. Имам чувството господа, че след една равносметка на случилото се през последните 30 години ще ви се доповръща. Както на мен..

46

Анонимен

преди 2 години

Ти да видиш извадили ги от бедността, а аз се чудех защо сите пенсионери от блока са хукнали за Дубай.

45

Анонимен

преди 2 години

Стига сте нападали "Уплашения поглед", нали с новия "месия" Кирчо са бъдещето на БГ, спрете с обидите.......хахахахах :))) Ако не беше Бокича да почне с наддаването, тез изобщо немаше да се сетят за пенсионерите, ама веднъж прекатури ли се каруцата, нема връщане назад......хахахаха :)))

44

Иван Иванов

преди 2 години

Вдигат пенсиите,намалят кражбите....а некадърните българи пак недоволни

43

Последно имам работа

преди 2 години

То ако питате Симеон 2 Сакскобурготски цялата държава му е бащиния! Ние сме му бащиния крепостна. А той трябва да научи малкия Симеон Хасан как населението на страната е като граната с издърпан предпазител и трябва да стискаш, че иначе ще гръмне. Това беше от Далечен плач 6 който говори за колониализма в банановите републики!

42

Гошо

преди 2 години

До Анонимен45Що ми се струва че първо ЦРУ ще изчезне

41

та така

преди 2 години

гръмко изказване като на 09.09.1944г. въпроса е , дали не вкараха следващото правителство в капан с тоя толко искан бюджет от сл. правителство ? мая общата се отплати на врякащите си мажоретки нищо че съвсем скоро им бяха добавени едни 1000лв. , импексова ше се бие в гърдите че благодарение на нея пенсионерите ше взимат повече пари , фигуранта е с надежда че си е усигурил втори мандат . очаквам резултата от всичко това след изборите. иначе тези 120лв. са положителен ход .

40

Анонимен

преди 2 години

Подновете магистрала Хемус клоуни. Стига правихте популизми с пенсионерите да гласуват за вас. Циркаджии чакаме тая магистрала 30г вече. Измраха сумата народ. Големи думи само блещите, анишо неправите. ББ дори неможе данго доближите

39

Значи

преди 2 години

Може да питате негово нищожество само един въпрос: Кой ад не си си пуснал над тая страна?Да знаем кое да гледаме последно.Политически чистки! Налични. Манипулация! Налична! Лобизъм! Наличен! В много тежка форма! Дискриминация! Налична. Особено в образованието - признай си обичаш само частни училища и университети. А един милион човека в държавните - чакай, че не са държавни вече - общински са! И към 3000 в частните унита и 10000 ученика в частните училища. А останалите 600 000 на година!