38

Офф

преди 2 години

Тоя бинокъл пак сцепи...

37

пияница мистик

преди 2 години

До Гошо...*** === Абе, балък, не чети като дявола евангелието. Събрали 2,5 милиарда повече, ама изхарчили 2,3 милиарда повече. И какво остава? Айде, нали си ***, сметни си го с елката

36

Анонимен

преди 2 години

Колко е тоя праг на бедност, че са извадени, туй не са ваши пари, че да ги раздавате. Сега децата на пенсионерите ще трябва да идат в чужбина да им изработят пенсиите. 2050-а год българите ще изчезнат сочи доклад на ЦРУ. Въртите сучите едно оправяте 3 неща други разваляте.

35

Петър

преди 2 години

Как ги извадихте с 120 лева?***!

34

Не е много умно:

преди 2 години

След 40 години социалистически режим, няма да го нарече комунистически, защото комунизъм не е имало, имаше добре гледано население,което с ресурсите на страната се справяше и растеше, та не е много умно да се замени такова управление с терминология като"крайно десен пронацистки лобистки режим с религиозно култови черти и вожд за който не се говори за да не ти лепнат диагноза шизофрения, когато си полумъртъв" и враг номер едно е населението на страната и държавността, а вожда е държавно изменник

33

Пепи

преди 2 години

Сериозно!?!

32

Ментора бай Иван

преди 2 години

С първата вълна на задаващата се хиперинфлация и хайде 2 милиона пенсионери и още 2 милиона работещи българи ще бъдат превърнати в бедняци!

31

void

преди 2 години

Събрали 2.5 млрд повече - като платили около 1 от близо 3.5 млрд дължими на пътностроителните фирми. То много лесно така - обявяват че има незаконно строителство на магистралите (?!) и прехвърлят парите за фирмите в графа приходи, след се хвалят и ги раздават предизборно. А ние патки пасем

30

пияница мистик

преди 2 години

Ъхъм, направо ги извадихте. Всичко скочи петорно, тока със 40%, а Кокорчо си мисли, че със 120 лева и то само до декември ще направи пенсионерите богати :))) Най-много да имат за празниците някой лев в повече и след Нова Година пак старата мизерия

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 31Това е напредък ве мен, 4 месеца са си 4 месеца, нема само политиците да получават......хахахаха :))) Нали българския народ бил ***, вижте до каква шиз офрения ги докара политичарите......хахахахах :))) С народа не можеш да се еБ аваш, рано или късно ще ти види сметката.....хахахаха :)))

28

О хо хо

преди 2 години

ЩЕ ВИДИМ КАКВА ЩЕ Е ИНФЛАЦИЯТА! ДА НЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ ВМЕСТО ПЕНСИОНЕРИ, ИЗВАДЕНИ ОТ БЕДНОСТТА, СЕ ПОЛУЧАВАТ РАБОТЕЩИ, НАТИКАНИ В БЕДНОСТТА! А ПРАГЪТ НА БЕДНОСТ ВЕЧЕ ЩЕ Е СЪВСЕМ ДРУГ.

27

Гошо...Тъпото

преди 2 години

Брех,ако беше пак Бокича...премиер,как щеше да се...дуе и да раздава милиони от...джипката.Туй 2,5 милиарда приходи събрани над...предвидените,не му дават...сън да спи човека.

26

Анонимен

преди 2 години

Ох Сачева, скрий се мъри, не те ли е срам да се показваш??????

25

Анонимен

преди 2 години

Свали си розовите очила.

24

9 милиона мишлета

преди 2 години

Светът зад стената си свиркаше и 30 години след като стената рухна светът зад нея си cвирка , а тук са 6, 5 милиона мишлета , а 500 други не се определят като мишлета, а гробища са ни пълни с един милион мишлета!Пее ми се, ама ми се плаче!

23

Анонимен

преди 2 години

До 23Не те знам ти какъв папагал си,но на изборите се видя ,че твоята партия загуби от Герб . При избори организирани, не от Герб.Айде отиди си пийни ракията време ти е клоун :))

22

absurd

преди 2 години

Сложете БАН на тоя дето си цъка плюсчета,явно използва проксичекер

21

Анонимен

преди 2 години

Не се оплаквайте, недоволството на народа ги доведе до това положение, тоест се чудят как да го излъжат......хахахаха :)))

20

Snorky

преди 2 години

Популистите се подготвят за изборите.

19

Анонимен

преди 2 години

Папагалите на Боко повтарят опорките му всеки ден,белким някой им се върже.Яд ги е,че вече друг ще раздава парчетата от баницата,а те ще останат на сухо.