78

30 години бяхме ние:

преди 2 години

Като задам въпроса като с котката и мишката, коя ще е следващата беззащитна мишена!Може да сте вие! Обаче котката си играе с мишката преди да я убие!

77

Анонимен

преди 2 години

След това излезе на трибуната Тошко хубавеца и каза сгодиха се ГЕРБ-СДС, БСП и ДПС. Качи се и един с брада не го знам как се казва. Каза Тошко е булката, Филип Станев е шаферката. Това беше по повод подигравките, че трите партии имали еднакво гласуване за 120 лв. подпомагане на пенсионерите. И брадата също каза вие се оженихте понеже си избрахте председател на НС и председателите на комисиите заедно с БСП, ДПС и ИТН, ДБ и Мутрите на Мая. Всичко е записано и го има дори на видео.

76

Анонимен

преди 2 години

Работещите хора трябва да знаят, че те ще плащат с повишените си данъци пенсиите на извадените от бедността пенсионери! извадени те. - - - ВЪПРОСА е не, че плащат, а колко плащат и дали, ще могат да поемат финансовият товар, който сегашния кабинет им залага. Аз съм пенсионер, но този популизъм не ми харесва.

75

Анонимен

преди 2 години

До смяхЕми, Боко ги накара да мислят за старите хора, иначе не биха се сетили.....хахахахаха :))) Сега почва наддаването, кой мисли повече за народа, после кажете, че българския народ бил еди какъв си......хахахахаха :))) Народа много добре си знае, сега гледат да се умилкват всички, ама с това увеличение на всичко, надали ще спечелят от "спасението" на бедните......хахахаха :)))

74

до 67

преди 2 години

След това излезе на трибуната Тошко хубавеца и каза сгодига се ГЕРБ-СДС, БСП и ДПС. Започнаха да се подиграват, че гласували заедно трите партии.Нарече ги какви ли. Викаха горчивоо и се правеха на циркаджии. Дори подминаха всякакви етични граници. Излезе Свиленски от БСП на трибуната и поиска от Митева да накаже Тошко,Филип Станев и Балабанов защото ги наричали mаймуни, които помнят 3 мин.и са за зоопарка.Митева наказа и Свиленски заедно с тримата гл...упа.ци от ИТН.ГЛЕДАЛ СЪМ ВСЕКИ ДЕН.ПРОВЕРИ!

73

Пян Гъ

преди 2 години

Ало, г-н Софтуер, нищо не си извадил. Това е икономиката от управлението на ББ, не на Радев. Така и баба знае. Аре направете нещо вие и тогава говорете.

72

Работещ

преди 2 години

Работещите хора трябва да знаят, че те ще плащат с повишените си данъци пенсиите на извадените от бедността пенсионери! извадените

71

смях

преди 2 години

Няма такива смешници. От миналата година Баце дава на пенсионерите по 50 лева, а от януари им направи минималната пенсия 300 лева.Тоест от 9 месеца пенсионерите в България получат минимум по 350 лева, а този от началото на другата година ще им дава по 370 лева и вече бил ги извадил от бедността.20 лева увеличение а през последните месеци вдигнаха парното с 40%, ток , вода. Всичкооо

70

of 67

преди 2 години

Вижте кои как гласуваха и тогава АНАЛИЗИРАЙТЕ. Понеже само ГЕРБ-СДС, БСП и ДПС гласуваха на тези 120 лева. Първоначално преди 3 седмици на брифинг Борисов каза ще предложим 100 лв. на месец до края на декември.Излезе ДПС и казаха ние ще предложм 120лв.Нинова излезе и каза тука ще става наддаване и ще видим накрая какво ще стане. Когато на първо четене гласуваха стана голяма бъркотия. 3 пъти го гласуваха вместо 2 пъти понеже Има такъв компот, ДБ и мутрите на Мая бяха против.ИМА ИНФО В НЕТА ВИЖТЕ!

69

Вкусно

преди 2 години

И те така, скъпи сънародници, се създават 2.5 млрд нов вътрешен дълг, който следващите правителства ще плащат разсрочено (5 години по думите на самия Асен Василев) с нашите пари, които (тук е най-сладката част) ние още не сме изработили, а когато ги изработим те също ще бъдат обявени за свръх-приход. Така го правим ние от Харвард.

68

Анонимен

преди 2 години

До богатБлагодари се че взимаш толкова "голема" пара, че познавам хора с 40 годишен стаж, дето взимат по малко.......хахахаха :))) В БГ ако не си тарикат, забрави просто, самото пенсионно осигуряване е източено отдавна, разчитаме на богатите мутри, извинявам се, обърках се.....имах предвид политици.......хахахахаха :)))

67

богат

преди 2 години

Радвам се че ме извадихте от бедността понеже след 38 год. трудов стаж се пенсионирах през 2020г с 362 лв пенсия.

66

Дядо Стефчо

преди 2 години

Много дават пенсията ми стига за две бутилки олио хахахахаха

65

Анонимен

преди 2 години

Xa golem vic kaza toq

64

Анонимен

преди 2 години

а по времето на Бойко Борисов олиото беше 2 лева другаре

63

Предайте на САЩ

преди 2 години

Човека дето се е борил с чудовища преди врем, да внимава сам да не се превърне в чудовище и аз призовавам и показвам на бял свят тактиката на САЩ. Каквато слабост има "врага" да бъде ударен чрез нея! И призовавам да я приложим на тях - ООН за тия 30 години ад да намерим как да гои глобим с всеки цент възможен, всеки долар, всяко нито за тях да е по-високо! Транспортни разходи!

62

Анонимен

преди 2 години

Друга песен запя Асенчооу, нали щяха да фалират държавата, но какво то май пари има и за по-ниски данъци ако се спрете да крадете и работите честно.

61

Българ

преди 2 години

Ко сте недоволни е ? Онез вдигаха с 5 лв пенсиите, а тия със 70 лв ;)

60

:)

преди 2 години

50 лева се прие като ужас неземен. Сега 120 се приема като благодат.

59

Анонимен

преди 2 години

До вчера взимах 500 грама дробчета за 2.50, сега вече са 3 кинта, цената на тока поскъпна, всичко поскъпна.....хахахахаха :))) Ако искате да изядете боя Асенчо, продължавайте с глупостите си......хахахаха :)))