98

Надблюдател

преди 2 години

Асенчо не разправяше ли в Парламента, че това са едни 840 милиона отгоре, които пари ги ...НЯМА! Сега изведнъж, намерил парите и излязал "спасител"! Ние нека само да ви излъжем до изборите, да прилапаме каквото можем, пък после вие ще се кокорите, не аз!

97

Анонимен

преди 2 години

Искам да ви пратя много поздрави. Не мога да посещавам болни и питам по телефона. Ама той умрел. Тичам към болницата дса разбера-ама напълно жив. Вие инфаркт ли искате да ми докарате? Ама пуснахте тестове, а?

96

Сатира

преди 2 години

А кой ще ги плаща тези пенсии след време бре??? Пенсионерите се увеличават всяка година, а населението и работещите главоломно намалява! Затрихте България престъпници

95

Асан

преди 2 години

Опуления Асан има вид на мошеник.. даже са го осъдили за кражби :)))

94

дърт

преди 2 години

До Анонимен 106На мен криво-ляво ми стигат, ноще те помоля да ми светнеш колко трябват според тебе.

93

САМО питаме...

преди 2 години

АСЕНЧО ЦЪКЛЕВ И КИРЕ- КАНАДЕЦО ДАЛИ СЕ ХРАНЯТ С ПО 10- лв/ дневно...???!

92

Трябва

преди 2 години

да си много наивен да им се вържеш на тия, Кирчо докара 600 инвеститора + ще правим коли, този спаси 1 милион пенсионери, със суецкия канал 2(плавателна Марица) не знам какво стана?! Диви популисти, северна България ви поздравява горещо всеки ден заради Хемус ...

91

Факти

преди 2 години

Данъчните измами които се извършват в над 90% от така наречения бизнес в Бг се наказват навсякъде в белия свят строго..в САЩ се лежи във федерален затвор ,милиони долари глоби и отнемане на бизнеса ти със 20 годишна минимум забрана за опериране на бизнес . В ЕС се лежи в затвор и милиони евро глоби.. в България дори не те разследват за такива престъпления. Но пък пуснеш ли е-Майл на някой политик влизаш в затвора. Ска-пана ко-:чи-:на

90

Факти

преди 2 години

Докато тая държава не почне да си събира данъците от олигарсите които съставляват така наречения - БИЗНЕС , никога няма да се оправим . В Пловдив 90% от фирмите които са насочени най вече в сектор - туризъм -игрални зали,услуги и т н не осигуряват работниците си на реалната заплата и така масово извършват данъчни престъпления докато държавата СПИ и се прави на луда . Ако се въведе наредба Н-18 и започне да се събират данъците от кръчмарите ще влезнат поне едни 4-5 милиарда повече в хазната Ама

89

Анонимен

преди 2 години

Асенчо имал само един апартамент и само 74 000 лева в банка за разлика от Кирчо с един милион в банка извън България. Жив да го ожали човек бедничкия. Асен Василев е фалирал собствената си компания Everbread с осоло 9 милиона британски лири. Сега дойде да фалира България.

88

Анонимен

преди 2 години

Много ми е интересно как с 10 лв на ден за хранене ще се храниш нормално!? Я пак.....

87

О хо хо

преди 2 години

ЩЕ ВИДИМ КОЛКО СА ИЗВАДЕНИ ЕДВА СЛЕД ХИПЕРИНФЛАЦИЯТА ДО МЕСЕЦИ!!! ПОСЛЕ СМЯТАЙТЕ. ДА НЕ ИЗЛЕЗЕ, ЧЕ ПОКУПАТЕЛНАТА СПОСОБНОСТ Е НАМАЛЕНА ВМЕСТО УВЕЛИЧЕНА?!!?

86

до 88

преди 2 години

Точно по 20 лв. е разликата както казвате: "Няма такива смешници. От миналата година Баце дава на пенсионерите по 50 лева, а от януари им направи минималната пенсия 300 лева.Тоест от 9 месеца пенсионерите в България получат минимум по 350 лева, а този от началото на другата година ще им дава по 370 лева и вече бил ги извадил от бедността.20 лева увеличение а през последните месеци вдигнаха парното с 40%, ток , вода. Всичкооо". НО КОКОРЧО ГЛЕДА ДА ЗАМАЖИ ОЧИТЕ КАКТО ЛЪЖЕ С ПРОДАЖБАТА НА ИМОТИ.

85

дърт

преди 2 години

Извадени от бедност ама само за стъКмистиката! 100лева за лекарства, 150лева за отопление през зимния сезон, поне по10лева за нормално хранене на ден и каква става тя?

84

Анонимен

преди 2 години

От какво да ни е срам. Всичко в една икономика трябва да се пипа много внимателно, защото дава пряк ефект върху нея. В един случай понижаването на данъците може да повлияе отрицателно в друг случай полужително. Едно е доказано, че досега колкото пъти комунистите са били на власт толкова национални катастрофи!

83

Ами

преди 2 години

Работещите бедни кога ?????

82

Анонимен

преди 2 години

Абе когато намаляваха ДДС за алкохола и за заведенията никой не се чувстваше така сякаш държавата е обречена. Обаче, когато ще трябва да се дадат за пенсионерите и видиш ли нямало кой да изкара парите. Как не ви е срам!

81

Анонимен

преди 2 години

Ватниками са изключително кухи парчета. За тях няма икономически закони, а ФАНТАЗИРАТ както им харесва. За жалост покрай тях страдаме и ние нормалните хора.

80

Кой ще бъде:

преди 2 години

Следващият шоково лекуван, че е болен от автономия и суверенитет? Кой ще бъде следващият дето ще бъде изучаван, разработван, мислен как с послание за "демокрация" ще му се приложат всички методи и похвати забранени в "Изкуството на войната" и ще казва, че е "приятел"...

79

Анонимен

преди 2 години

УжасТ!