11

Анонимен

преди 2 години

Г-н Кацаров, а ВИЕ каква кампания провеждате????Антиваксърска!!! Ще ви раздадем - лекарства, даже и антибиотици и кортикостеориди, безплатно, че и на здравно НЕосигурените, горкичките, че не искате ваксини... само да кротувате... ВЪН!!!

10

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8 И като ги построиш тези затвори, на кой принцип ще вкарваш политиците в тях? Без съд и присъда? Или ще сложиш такива като теб по съдилищата? Без съответното образование. Това си е диктатура, и няма да мине номерът в европейска държава през 21-ви век, независимо че не приличаме много на такава. А надзиратели в такива количества откъде ще вземеш? Нали разбираш, че това си е чист популизъм?

9

Анонимен

преди 2 години

Анонимен 9: за съжаление те са избирателите. Другите трябва по-рано да бягаме, преди да са ни затворили в зоопарка.

8

Анонимен

преди 2 години

Вие сте из.роди. Днес придружих майка ми със счупен крак до болница и и ми направиха тест на входа. Нормални ли сте, бе? Кво ми бъркате по носа, карасонджоли такиве- Че и не мога да я посещавам. Свижданията забранени. Ба си чудото.

7

Анонимен

преди 2 години

До сега всичко си плащахме, а сега като има ваксини , антиваксърите ще получат привилегии да имат безплатен пулсоксиметър и лекарства вкъщи. Що за стимулация на ваксинацията? Що за перверзия? Това е да имаш министър -антиваксър!

6

Анонимен

преди 2 години

Дайте ми на мен власта и веднага ще оправя всичко. Започва се с построяването на затвори. Докато не се напълнят с прости политици нищо няма да де промени. Връщам смъртното наказание, вдигам огради по всички граници, не ми трябват самолети. Глобите стават по 100, не плащаш до един месец - затвор за година. Много бързо ще се оправят нещата но политиците искат да точат и нямат интерес нещата да са наред

5

Анонимен

преди 2 години

Не ти искам лекарствата, а искам да не ми задължаваш децата да са присъствено точно в делта пика и насила да ми ги разболяваш!!! А и ОЕСР дори няма в училището им!??, цяло лято спахте ли? А можеха да учат онлайн, докато попремине вълната, вместо точно в началото на уч.година да раздавате лекарства!! Срамота!

4

Анонимен

преди 2 години

Как ще се лекуваш сам вкъщи от болест, от която за два дни можеш да умреш?

3

Анонимен

преди 2 години

Добре бе Кацаров, ваксинирай старците. До къде стигна с ваксинацията им, че май те са най-чепатите.

2

Аз

преди 2 години

Божеее, каква наглост! Да не си отишъл на курорт там в министерството??? Целият свят ври от Ковид, той искал спокоен мандат!!! Ами отивай на Карибите бе пич! Некадърник смотан.

1

Анонимен

преди 2 години

Ох кск ще се точат едни пари сега. Всичко е схема когато започнат уж да дават пари