31

Анонимен

преди 2 години

Кацата се пълни. Ура за комисионните

30

Анонимен

преди 2 години

А защо Кацата беше против маските .

29

Илф и Петров

преди 2 години

,,Спасяването на удавниците- деро на самите удавници,,

28

Анонимен

преди 2 години

И като им е ниска сатурацията ще се самоинтубират ли?

27

Shshs

преди 2 години

До 28 - оксиметъра е измама. Стойността на един е 3 лева и всички пристигат от Китай. По-умните са осъзнали, че имат оксиметър сензор на телефона и че отмерва същото. Поредната измама за пред бабите. Продавах и цял чесец гледах как баби сравняват оксиметри за по 20-40 лева като аз ги купувам от алиекспрес на по 3 кинта. Емаг рускат промоция 1 ден след мнения на специалист по бтв. Случайност друг път, маркетингови кампании за овцете.

26

До 10

преди 2 години

Това са последствията от неваксинирането. Да бяхте се ваксинирали! Хората да могат да се вредят за своите болежки, свиждане в болниците да има, планови операции да има, без тестове и маски. Справка -Дания. 82% ваксинирани над 12 годишна възраст. Скоро и Швеция- засега70% над 16 годишна възраст 82% с поне 1 доза. Вие си направихте избора , наслаждавайте му се! Не се оплаквайте!

25

О хо хо

преди 2 години

А КЪДЕ Е ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА ЗА ОКСИМЕТРИТЕ??? ИЛИ НА НАШИ ХОРА ПАК СТЕ ГИ ДАЛИ???? ЩОТО АЗ КУПИХ 2 ОКСИМЕТЪРА ЗА 25 ЛВ. Т.Е. ПО 12, 50ЛВ. ЕДИНИЯ, А ВАШИТЕ НЯМА ДА СА ПОД 80ЛВ. ЕДИНИЯТ. НАЙ- МАЛКО!

24

Rome

преди 2 години

А пък средновековната медицина, ако въобще има християнска такава, не е християнскаДори комунистичекста медицина е повече медицина от християнския анархизъм, макар че Елена и Станишев не са комунисти и социалисти, not any more

23

Rome

преди 2 години

Вие нямате явно лечение за ковид, или отказвате като знаете че има такова държавата да го финансира, заради закостенялостта на системата, която всъщност не е модерна, а средновековнохристиянска с гръцки елементи на разсъждение

22

Rome

преди 2 години

Би трябвало пациентите да избират все пак лечението и медицината, а не някакви християнски анархопрояви, до каквите прибягват днес цял ден

21

радев популизъм

преди 2 години

и кой ше плаща тия лекарства ? щото по ваши думи Борисов е опоскал хазната . като дойдат тия след вас вие ше ги обвинявате че не справят . фигуранта потопи България само за да е на власт още един мандат !

20

Анонимен

преди 2 години

Антиваксите да си се лекуват в къщи. Съгласен съм. Щом не вярват на медицината и на лекарите никакви линейки за тях.

19

Анонимен

преди 2 години

Изобщо не се оправяме добре! Дания -3ма починали. У нас 55 средно за 7 дни. Кое му е добрето??? Ако си заравящ главата в пясъка, не забравяй, че г*зът ти е гол навън!

18

Анонимен

преди 2 години

До Феноменално ....феноменално е че при положение че хората в България живеят сякаш няма страшна пандемия, резултатите са като че няма пандемия... Само 90 годишните с инфаркт упорито се пишат ковид-смърт, да има някакви бройки. Иначе не виждам да се справяме по-зле, а напротив, доста по-добре сме от "ваксинираните" държави и от тези с "мерките".

17

Феноменално

преди 2 години

Феноменално е, че България е единствената държава, в която НЕваксинирането е на почит, няма никакви реални ограничения и мерки, даже и маски за 2 години не се научиха да носят. При тоя т.нар. "тормоз" по планетата и т.нар. "ограничаване на свободата на хората", се чудя как още не сме се напълнили с бежанци от белите държави. Странна работа.

16

Кацаров - Милиардер

преди 2 години

Поздравления, нагушгахте се само от производителите и вносители на оксиметри за Милиардче поне от комисионни под Масата, а НЗОК - до Коледа - Празен!!

15

Анонимен

преди 2 години

Министърът каза от понеделник в предаването на Ризова не от четвъртък и не отговори на въпросът как точно тези ковид зони ще проследяват пациентите си

14

Анонимен

преди 2 години

Нямам ковид, изяжте се, ваксъри скапани.

13

ДртПрч

преди 2 години

Не е нужна ваксина за да учат децата присъствено. Те по принцип не боледуват от тоя вирус. Да се ваксинират учителите им ако ги е страх, а ако не ги е страх 0 да не се ваксинират. Това важи и за всеки друг в държавата. Имате достъп до ваксини - ваксинирайте се! Останалите и да не се ваксинираме, не виждам защо трябва да има конфликт между ваксинирани и неваксинирани. Айде по-спокойно вече с вирус!

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен"А можеха да учат онлайн, докато попремине вълната," ........ Не можеха да учат онлайн. Искаш да мултиплицираш още необразовани индивиди? Можехте да се ваксинирате, за да го нямаме този проблем, а не да разсъждавате, какво можеше и какво не можеше.