113

Анонимен

преди 2 години

След 9 септември 1944 г. за България настават плюсове - от СССР идват в България най-големите умове на науката. Софийският университет и БАН се превръщат в основни домове на знанието и учението. Започва разцвет във всички области на живота. България става известна и зачитана в СССР, увеличава се работната ръка, интелигенцията расте. Правният живот се съветизира и става първи в Европа.

112

Анонимен

преди 2 години

До " само да вметна"! Прав си!-:) Сега следва още нещо! Разбием ли на пух и прах " статуквото" окопирали се от години в парламент,нещата най после ще се раздвижат!-:))

111

До Сержант от запаса

преди 2 години

Млъкни хамериканца. Какво правиш тука? отида да целуни краката на ***

110

Сержант от запаса

преди 2 години

Да, в България има демокрация, но ми се струва, че не знаете какво да правите с нея. Стойте надалеч от червената буржоазия и ненормалните политически изцепки, особено ония - с червеното оперение, които даже станаха християни на думи, но на дела са същото гюбре.

109

само да вметна

преди 2 години

В политиката,всеки сам разбира до кога е в нея!-:)Разбра го Каракачанов от ВМРО,разбра го И Симеонов и Магарешки и Сидеров! Хората НЕ ИМ ПРОСТИХА,ЧЕ ДЪРЖАХА ИЗКУСТВЕНО НА ВЛАСТ Борисов,най накрая да изкара пълен и последен мандат! Разбра го и Цачева,откраднала апартамент без пари!Разбра го и Цветанов със своите " РЕПУБЛИКАНЦИ"!-:)Мисля че го разбраха и ГЕРБ! -:)Мутрата нали е много " твърд" та като зодиака ОВНИ,с рогата на пред в бетонната стена,пък каквото излезе? Вятъра задуха и помете всички!

108

Анонимен

преди 2 години

Те сигурно и атентата в Света неделя отбелязват с дискретно празненство. Щото нали, комунисти, гордеят се със 100летната си партия.

107

Сержант от запаса

преди 2 години

Имайте предвид, че навлизането на руските *** партенки и въшлясали червеножопи кръвопийци в България сложи край на всякакви положителни промени. Този акт не може да бъде отнесен към графата освобождаване, а към реалността с името окупация.

106

Анонимен

преди 2 години

124.само не ми говори за панелено гето защото панелните комплекси от онова време по планиране и изпълнение бяха светлинни години напред пред новопостроените гета през последните години

105

предатели

преди 2 години

червените преди да дойдат на власт поставени от Сталин нямаше македонска нация и България беше на три морета...Какво празнуват?

104

Анонимен

преди 2 години

До Тодор Живков, кво си съградил бе баламурнико. Ако бяхме извън желязната завеса сега щяхме да сме по-богати от гърците и страната нямаше да прилича на панелно гето. Градил ми бил дедовия.

103

Анонимен

преди 2 години

Интересно че има наивници които си мислят че по онова време държава съюзник на Германия ще бъде оставена да избира самостоятелно пътя си на развитие. Историята се пише от победителите. И не само се пише ами се и прави. Сега ако някой със силни думи иска да се натегне това е друг въпрос

102

Щерев

преди 2 години

Комунистите са като тортите - най-добри са студени и със свещи....

101

Сержант от запаса

преди 2 години

А Заря Проверка направиха ли?! Lol Девети септември е празник на престъпниците, които узурпираха нашата държава и превърнаха територията и в огромен затвор, от който хората нямаха шанс да избягат, освен да рискуват пресичайки границата с Турция и Гърция. За щастие някои успяха. Другите бяха застреляни като кучета.

100

Анонимен

преди 2 години

До 115 .. Прав си! КОМУНИСТА БОРИСОВ,СЪЩО ОГРАБИ БЪЛГАРИЯ с ГРУПИРОВКАТА СИ ГЕРБ!!-:((( Или ще кажеш че Не знаеш Борисов че е КОМУНИСТ? Ако не знаеш,ще означава само едно! -:) Че ТВЪРДЕ МАЛКО СИ ЖИВЯЛ.ТА ДА ГО ПОМНИШ!!!-:) Но ти си знаеш де!

99

БСП=шизофрения?

преди 2 години

Сегашният строй е несравним с т.нар. социализъм. Даже след 31-32години, още има свободно пропагандиращи идеите си и плюещи сегашната система. Представяте ли си 30-32г след 44та, т.е. 1975-6та някой да говори НЕЩО добро за царско време и да обижда бай Тошо на тиква, ***...какво е щяло да стане с обиждащия? Тези неща много небрежно ги пропускат *** от БСПету

98

Анонимен

преди 2 години

Да не се чудят после защо губят избори. Почитат най-черната дата в историята. Дори не се покаяха за репресиите и концлагрите.

97

и те така

преди 2 години

що едните са с дрехи втора употреба а другите с костюми елегантно облечени ?! е до това ви доведе 09.09.1944г. бе хора . деца и внуци на бкп членове дошли от селата облякоха костюми а вие си останахте по *** .

96

Комунистите ограбиха

преди 2 години

Комунистите ограбиха държавата и народа като използваха всички облаги преди да станат "Евроатлантици". Сега отново лъжат обикновените хора, които са наивни или неграмотни, че в близкото обозримо бъдеще ще бъде построен социален рай за тях. Станишев баща и Станишев син, две поколения са на държавна хранилка т.е. на наша издръжка. Резултата от тяхната дейност е фалит на социализма и най-бедната държава от ЕС при капитализма.

95

Анонимен

преди 2 години

Е СЕГА УВЕРИХТЕ ЛИ СЕ ЧЕ БКП СИ ОСТАВА БКП ДОРИ С НОВОТО ИМЕ БСП ТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БКП А ТЕ НА КПСС -РУСИЯ И РУСОФИЛСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ЗАТОВА БЪЛГАРИЯ Е ПОТЪНАЛА В НИЩЕТА И СЕ РАЗКЪСВА ВЪТРЕШНО МЕЖДУ НАРОДА СИ РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ СЕТНЕ ЧЕ КОМУНИЗМА СЕ Е САМО ВИДОИЗМЕНИЛ НО НЕ СИ Е ОТИШЪЛ НЕГОВИТЕ ЧЛЕНОВЕ СА В ПАРЛАМЕНТА И ВСРЕД НАС ЧАКАТ УДОБЕН МОМЕНТ ДА СЕ ДОКОПАТ ДО ВЛАСТТА И ТОГАВА ЖАЛНА НИ МАЙЧИЦА

94

Селкор

преди 2 години

А и доста хора гласуват за тях,забравяйки колко щети нанесоха на България. Живеят си още в мин. век, другарите и другарките.