26

Диана

преди 2 години

До Хк Ти да не си от Бангладеш, че да искаш да ставаме като вас, значи? Ама май с тази злоба и за Бангладеш не можеш да се класираш...Глей си там своята репродукция и не се бъркай в чужди работи - нито ги знаеш, нито ги разбираш, само се излагаш с ***.тиите си...

25

Петко

преди 2 години

Браво, направете майчинството 1800 лева на месец след втората година и сегашният стаж от 12 месеца го намалете намалете на 3 месеца за да може мързелките да се плодят, че 12 месеца стаж е много трудно да се направят при тази безработица. Работа няма.

24

Диана

преди 2 години

Според мен, на майките трябва да се плаща поне до 3г. възраст на детето - първите години от живота на човека са много важни и определящи често за целия му живот и повече внимание към детето в този период не е никак излишно..Струва ми се, че точно сега едно такова решение би било неразумно, но що е време, все е пред нас, значи..Интересно е мнението на Хампарцумян - какво предлага, старците да стоят с мизерните си пенсии и да си седим с най-ниски заплати в ЕС за да няма инфлация?!

23

Хк

преди 2 години

Ще гледате безпомощно как държавата ви заприличва на Бангладеш, нищо лично. За да спечелите репродуктивна война срещу тях трябва да станете като тях. Или завинаги да бъдете претопени генетично.

22

Христо

преди 2 години

Това със 650 майчинство за втората година е абсолютна г.лу.по.ст. Първо така се свикват мързеланите от малките градове и селца да не работят и да раждат децича с кръгли лицича, защото ако заплатата и е 600, защо да се връща на работа, като срещу 650 ще мързелува по цял ден? Една образована жена, работеща за 3 хиляди, едва ли ще стои вкъщи за 650 лева, като частната градина е 800 лева. Пак целта е ниско образованите мързелани да раждат ниско образовани мързели.

21

До Програмист

преди 2 години

Познах от първи път-от българският. Индийките не се осигуряват следователно не получават и обезщетение за майчинство.

20

ДА

преди 2 години

До Програмист-абсолютно си прав!Вижте в другите европейски държави по колко време се дава отпуск мо майчинство и по колко време се седи в къщи и се получават пари и тогава ревете,че са ви малко!Работа,работааа трябва,не социални придобивки на калпак,защото облагите са за едни абонирани да седят без работа и сачо да получават!

19

Анонимен

преди 2 години

До ПрограмистВсички?

18

Програмист

преди 2 години

познайте кой етнос ще се облажи най-много от увеличаване на майчинството?

17

фс

преди 2 години

Щом по закон има възможност за майчинство до 2-ра година на детето, то трябва да е адекватно заплатено! Смешно е с обезщетение на стойност 380 лв. Та ти дете гледаш с тази сума. Ако не искат да дават пари, а искат да стимулират майките да се върнат на работа след навършване на 1 година на детето, да махнат изобщо майчинството до 2-рата година.

16

пияница мистик

преди 2 години

Айшето и Асан от Факултето потриват доволно ръце :))) Увеличават майчинството. Ще се правят нови чаветa

15

Анонимен

преди 2 години

Дааа, инфлация ще има, да - като вдигнат жалките пенсии и майчинските само на работещите грамотни родители. Ноо, като крадем милиарди за асфалт и чекмедженца, инфлация няма, дебa сороските мръсни cвини, отде ви събират такива завършени тъпaнари

14

Владо

преди 2 години

До ивановХаха обясни ти човека, но ти пак си знаеш твоето. Като се вдигне инфлацията все едно не са дали никакво увеличение. Но за сметка на това работещите българи ще загубят стойността на заплатите си.

13

Анонимен

преди 2 години

До ивановПитай още. Той ще ги вложи тези пари в активи дето не се обезценяват от инфлацията. И ще стане още по-богат. А ти ще се чудиш как с 2 пъти по-малко пари да се оправяш. С бензин пожар не се гаси. Па питай още защо получава по 30-70 хил.на месец. Ама за футболните треньори, дето едни предварителни групи не могат да минат не питаш. За пенсиите на тези дето един ден осигурителен стаж нямат не питаш.

12

+

преди 2 години

По цял ден тези "бедни" майки седят по барчетата и пият кафе+кола и пафкат онези цигари..та дим се вдига... и след това отиват си в къщи на обядна почивка,щото са изморени и след обед отново на разходка из града до вечерта.Така те се разучават да работят и да се трудят.В САЩ нещата са други с майчинствата ,а тук хем не искат да работят,хем с претенции за много пари.

11

Анонимен

преди 2 години

А казват, че маймуни с трици не се ловят? Ловят се и още как! Елата в България да гледате. Аз не знам къде в Европа има такова дълго майчинство и така платено? Да не говорим, че яко се точи. Пак си ходят на работа, но и за майчинство получават. А за "професионалните"майки няма да говоря. 2006-2008-*** показа, че за демографската картина детските и майчинството нямат значение.

10

Анонимен

преди 2 години

Начи на дедото му била малка пенсийката, а на работещите за 7-800 лв им е лесно да гледат деца, а? После летат пачки от балконите.

9

до Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Тези помощи за втората година са само за осигурявани лица работили до преди да влязат в майчинство.

8

Анонимен

преди 2 години

С това увеличение на майчинството ще се увеличи популацията в гетата. 15 Годишни ще започнат да раждат. Колкото до пенсиите това ще увеличи Инфлацията. Мутрите още като разбраха че ще ги увеличават веднага надуха цените. Всичко изкуствено се повишава. Горивата ги вдигнаха още пред да е поскъпнал петрола. Тока за индустрията е със заложен предварително капан от оная теменужката. Задължи ги да се присъединят към Мутрите за уж по евтин ток а се оказа един дебел с котешка глава. Трепането е истината

7

Анонимен

преди 2 години

до 7. 'пълнолетен' и 'малолетен' са юридически термини. жените узряват на 14, мъжете на 31.