102

кво стана бе кацарОФ

преди 2 години

ама как бе,умирали хора?нали при Борисов умираха хора-за което го обвиняваш.нали обвинявахте един генерал че лъжел за починалите,нали при Борисов се плащало на здрави да лежат в болници?сега ти разбирача нали си взел всички мерки,нали всичко е под контрол,нали лекарства безплатно раздаваш,нали сега само болни са в болниците,що умират и сега?кажи бе кацарОФ,и ти ли лъжеш за починалите и при теб ли се плаща на здрави да казват че са заразени?щото нищо по различно не правиш от виновния генерал .

101

Анонимен

преди 2 години

И ти си ***. Що си мислиш че си нещо друго

100

Бay

преди 2 години

правя го.

99

Анонимен

преди 2 години

Сегашния здр. министр с бившия на състезание Кой е по- най-нанай

98

Анонимен

преди 2 години

За кое да помогнем? Ти каза, че няма вирус.

97

Анонимен

преди 2 години

В допълнение към предното Друг пример: *** не признава и правилата за движение по пътя- за него не е проблем да кара в насрещното в кръгово или да даде заден защото е изтървал изхода, *** не зачита знак стоп , *** не зачита пешвходци, и всякакви знаци и правила. Кара на 5 ракии защото така го кефи. Нищо че може лично да стане причина някой да бъде наранен или да загине. И т.н

96

Ганьо

преди 2 години

107. Знам всичко аз. Иречек на 25 години стана тъдева министър. И той беше от ЛГБТ. Нема да ме лъжеш.

95

Анонимен

преди 2 години

На *** никой не може да му каже какви мерки да спазва. *** знае всичко - от предпазни мерки, вирусология, имунология, Космос, геополитика и т.н. За *** конспиративните теории са по важни. За това *** си заслужава съдбата!!!! Не на първо място по смъртност / и без ковид/ и на отрицателен прираст на населението ами ще бъдем първи на междупланетарните ниво.

94

Анонимен

преди 2 години

до 92 - Да бе вярно. Къде ще ги сравнявам. Първо - смъртността е около 2% (не 0.5), - Второ - има много хора с леки случаи, благодарение на медицината (антибиотици, витамини и т.м.). Трето - има намалено разпространение, благодарение на мерките и ваксините. Та ако съвременната медицина и общество бяха на нивото от чумните епидемии, пак щяхме да сме с 30-40% смъртност. Ама не сме, щото винаги е имало хора, дето бутат човечеството напред, въпреки мнението на останалата част.

93

до 102

преди 2 години

Лесно е, ако има желание.Спират с плашилките по телевизора и броя на постъпилите в болница рязко ще намалее.

92

Зозо

преди 2 години

Прав е Боко, ако ИТН са пичове да излезнат от парламента с ГЕРБ - 128 депутати. Рундю ще получи инсулт веднага :)))))))))))))))))))))))))))

91

Анонимен

преди 2 години

ДРОГАРИ ДАЙТЕ ДА ДАДЕМ

90

Анонимен

преди 2 години

До до 96Аха, хипохондриците са виновни ... ами уреди да не се пълнят болниците с хипохондрици. Айде!

89

Анонимен

преди 2 години

До Демокрация ЗаВинагиНапред, с един бърз пик да преодолееме нещата както Чорбанов казва! Паркинги на които да се горят трупове има и тука, не само в Индия.

88

до 96

преди 2 години

щото бяха препълнени с хипохондрици

87

Кънчо

преди 2 години

Кацаров, мишка такава..смешни ви направиха. Обявяваш мерки пък никой не ги спазва. Къде е дамаджаната сега ?!? Нали мн голям го вади. Ама то не е като да си измисляш обвинения без доказателства. Що няма проверки и глоби. Ааа ми щото идват избори и да не дискредитирате началника... шматароци Радеви..

86

Ваксиниран с

преди 2 години

Най-добрата Ваксина - Марка - Естествен Имунитет!

85

Анонимен

преди 2 години

До АнонименСмъртност, не смъртност - миналият ноември и декември място в болница само с връзки се намираше.

84

Анонимен

преди 2 години

Доло Мотафчиски!

83

анонимен

преди 2 години

ей кацоров къв си ти не знам ама си голямо куку.Маските не пазят само тровят бе а точно ти провали кампанията за ваксиниране *** махай се!