182

Анонимен

преди 2 години

Чърчил-Политиката е да обещаеш нещо днес и след година да ги убедиш защо не си го направил!!!Според Перикъл-Това е Демагогията!!!Нали миналата година Кацо ни учеше,че не се умирало от коронавирус,а с него.

181

Анонимен

преди 2 години

Чао Кацаров! Взе си пеття пари, наминистерства се! Оди да учиш при Борисов!

180

Психоаналитик

преди 2 години

А какво ще кажете за новия щам,който пробива защитата от ваксините? Ваксинираните бяха спокойни ,но за многократно време.Хайде треперете пак от страх!

179

Анонимен

преди 2 години

Не е ли по - добър вариант локдаун за една,две седмици и да се види дали ще изчезне вируса? Така с тези парцали на носа обяснявайте на някой наивник,че ще се оправи положението.На колко време трябва да се сменят маските,че да има ефект.А имат ли пари хората да си ги сменят на през същото време?

178

Кривондел

преди 2 години

Все едно слушам предишните. Същите мерки, същите изявления. Ама г-н Кацаров много ги критикуваше, че не се справяли. Като го гледам колко по-добре се справя...

177

Анонимен

преди 2 години

Както виждам, на парада в Северна Корея, всички са с маски.

176

ББ

преди 2 години

хаха те не искат компенсации...пеевски е наредил на борисов и нинова...хаос...виждаме как опитват в парламента...за съжаление ...останалите май и на тях е наредил...е Народа ни е мъдар...оцелял срещу империи с ятагани...с тонове злато и безбройни армии...с България който иска!...и славчо...Народите водят...ада!...и отдавна не е щоу!!!...христо...костов и доктор менгеле са врагове на България!...и надето...не е хубава...евтина е!манолова......да дадт нещо на христо...и това е "елитът"...позор!

175

Edin

преди 2 години

Уж го ваксинираха с еднодозовата на Джонсън и Джонсън, но какво всъщност са му били не знам.

174

Анонимен

преди 2 години

Кажаров ваксиниран ли е

173

ББ

преди 2 години

Подкрепа г-н Министър,минусите и...те само могат това бедните...са на гроб *** и чужди служби...работещи да я няма България!Народа ни Ви подкрепя...7 милиона сме не...15 х кръчмари!...боко им плаща да сеят хаос...Народа ни е възмутен...няма да плащаме на заразените от тях клиенти лечението...няма да плащаме сметките на мафиоти и врагове на Народа ни!Работете за България,г-н Министър,Народа ни го оценява!

172

Анонимен

преди 2 години

тия здравни министри от един калъп ли излизат,2 години едни и същи умнотии ръсят ,едно влечуго се скрие,друго изпълзи

171

Анонимен

преди 2 години

Махни си тъпата заповед, помогни да дишаме спокойно.

170

Анонимен

преди 2 години

В дом за възрастни хора в Оберхаузен Германия трима от обитателите е трябвало да бъдат реанимирани след поставяне на третата бустерна доза от ваксината. Единият от реанимираните е починал. Съобщение в Berliner Morgen Post от 08.09.21 19:12 часа.

169

очо

преди 2 години

Щом ваксинираните могат и разпространяват вируса, защо да се инжектираме? Тази течност (независимо от марката) по нищо не прилича на ваксина. Нито пази от зараза, нито от разпространение. Това е препарат за третиране на Ковид. Никога няма да се набуча с това. Отговорността да тежи на ваксинираните. Те го разпространяват. Дори СЗО призна, че най-ваксинираните държави са най-болни. Това не е ваксина.

168

Русенец

преди 2 години

Глей си работата. Ще вилнея яко.

167

Колев

преди 2 години

Абе министърче,много ципорки папкахте по адрес на НОЩ,а сега повтаряте това,което те правиха ?! Нещо не чувстваш ли,че тоя стол на който си седнал не е за теб?!

166

Анонимен

преди 2 години

Наистина изумихме света с невежеството си и глупостите си. Антиваксърите ни сринаха и без това ниската ни репутация.

165

до 178

преди 2 години

Заминавай за Флорида при маймуните.

164

Анонимен

преди 2 години

Оставка веднага!

163

Darth shadow

преди 2 години

кацаров върви да гориш в ада, където ти е мястото 7 те кръга на ада да преминеш!!!