43

Анонимен

преди 2 години

Аз мога да живея без кафенета , ресторанти, молове и тн

42

Никога Рафи

преди 2 години

руК за алибегич не всичко е чалга,кръчми и наркотици има и нормални работещи.

41

До 38

преди 2 години

Защото след 23 часа се напивате и дрогирате като *** и не спазвате никакви мерки.А после разнасяте заразата и затова сега сме на това дередже.

40

Анонимен

преди 2 години

Айде,бе!Не познавам фалирал ресторантьор.Боко насъсква Алибегов за стачки и неподчинение.Толкова е елементарно!Тия ли са загрижени за здравето на хората или само за собствения си джоб?

39

Нищо подобно

преди 2 години

До Анонимен 30 "като искате да работите агитирайте хората да се ваксинират ..Стига мрънкане..." Тези, ако започнат да лазят по нервите на хората и да ги агитират за "ваксините", ще загубят всичките си нежелаещи да се ваксинират клиенти и тогава става страшно за тях.

38

Анонимен

преди 2 години

има първостепенни , второстепенни и т.н икономически сектори . Нормално е да се започне с това , без което може . В други държави миналата година спираха и производства . Защо трябва да се мъчим да стигаме до там

37

Само питам

преди 2 години

Га ядохти кифтетата що ни ривахти?

36

ирония

преди 2 години

Британски учени са направили изследвания според които след 23ч. вирусът се активизира и става много по-опасен. От 23 ч. до 9 ч. не е добре да има отворено нищо.

35

Анонимен

преди 2 години

"Може би самите хора трябва да преценят дали да се пазят и как да се пазят, но всичко трябва да работи, не може икономиката да е така", сподели жена."----- Видя се какво спазват хората и как се пазят. Нищо и никак . После изпозаразиха всичко , което могат . И пак да се стига до миналогодишните ситуации - да се обикаля часове наред по градовете да се намери болница. Или човек да умира от дадено заболяване , защото болницата приема само пациенти с Ковид

34

до 34

преди 2 години

Като затворят магазините, какво ще ядеш? Като затворят железариите, как ще си оправиш теча? А нужно ли е да ходиш на заведение?

33

Анонимен

преди 2 години

Комунистите които са начело на държавата (БКП, Резиднта, ДБ) имат план за есента и зимата и той включва увеличаване драстично цената на всичко, много голяма инфлация, голяма здравна криза, никакви помощи за никого, глад и мизерия.

32

Анонимен

преди 2 години

Прави са. Цяло лято имаше фест, след фест. Блъсканици в Куфланд, блъсканици по автобусите. Ковид само по заведенията ли ходи? Или всичко да затваря или нищо!

31

е що така

преди 2 години

що бе , нали при Бойко беше много лошо . при еднодневките немаше да има мерки , щяха са се справят . сега чекайте обезщетения :)

30

наблюдател

преди 2 години

"Утре трябваше да гостува Миро, другата седмица Васил Найденов, всичките тези хора остават на улицата без нито една стотинка"Ей, хич не мислите за здравето на Миро и Васил Найденов, значи. За парите не ги мислете.

29

Анонимен

преди 2 години

Хаха, мерките били ви овни !!!Аз си мисля че простотията на хората е виновна, като искате да работите агитирайте хората да се ваксинират ..Стига мрънкане

28

Анонимен

преди 2 години

Мерките нямат нищо общо с герб, мерб и т.н. За да свърши тая пандемия, трябват протести! Защо политизирате всичко?

27

Анонимен

преди 2 години

Защо обявяват бойкот щом от неваксинираните ще имат по големи ползи понеже както преди година и половина,а вече две при толкоз много неваксинирани как седнат на едно кафе стоят по 2 часа,просто ей така заемат място без значение дали са на гъсто или както сега по норми на гъстота разположени,макар че това са проектни архекктурни интериор норми санитарно съчетани по които се оформя вътрешен дизайн за обзавеждане на вътрешно и външно пространство за културно обслужването,а сега набързо на крак маг.

26

Ямболски цървул

преди 2 години

Фалирайте ...герберунгелски кръчмари!

25

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски ***. Цървуле, вчера умря един приятел на 50. Вируса му катализира заболяването. А можеше да живее ощо поне 30 години. Пожелавам ти да поумнееш, изпитвайки всичко това върху себе си. Защото да пишеш цървулански глупости надрусан е лесно...

24

Анонимен

преди 2 години

Прави са за Кауфланд и пенсионерите. Обаче се пропуска това небрежно...