63

мак

преди 2 години

По време на т.лупа защо не бойко-тираха? Наглеци, които си въобразяват, че са двигател на икономиката и че са над закона. Окупираха де що има място, не можеш да се разминеш, да не говорим за дандания от сутрин до мрак.

62

Х

преди 2 години

Каро искат да работят, народа да отива и да се ваксинира и готова работата, аман от мрънкачи

61

Анонимен

преди 2 години

Вие само бойкотирате и накрая клякате. Или го правете или стига се плюмчихте.

60

Apple

преди 2 години

Дано покрай затварянето помислят над мизерното обслужване и храна, които предлагат. Ако може и тези аутисти дето носят храна към тейкауей и пандата да се ориентират как да ползват гугъл мапс без да то звънят като *** ще е още по добре. Като цяло поуката от този бизнес е, най добре човек сам да си готви и да се вижда с приятели вкъщи. Волю неволю всяко зло за добро

59

Жорката

преди 2 години

Да затварят

58

Totenkopf

преди 2 години

Да бойкотират, всеки да си прави каквото иска, нека истината лъсне за всеки, че след 12 години след бокича няма държава..

57

Анонимен

преди 2 години

Затваряйте - няма да фалират, Сандокан ще ги спаси с мазната си коса и с още по-мазните си връзки с ъндърграунда. Не се тревожете за ресторантите, тревожете се за хората!

56

Анонимен

преди 2 години

Хората си харчат парите по тези заведение, после нямат пари за кредити. ДА ГИ ЗАТВОРЯТ.

55

ТИ ДА ВИДИШ!

преди 2 години

Аз съм ваксиниран както и други те от семейството ми! Рога нямам, но имам кетап с който ходя навсякъде даже и в Комотини миналия уйкенд.Това е бъдещето, ако искате свобода - БОЦНЕТЕ СЕ! Няма връщане назад. Едно боцване и СВОБОДА!

54

Анонимен

преди 2 години

Защо повтарят само Малкия и Среден Бизнес. Това ли са Малкия и Среден Бизнес на страната Само Заведения, Кръчми и Дискотеки????? !!!!

53

Ямболски цървул

преди 2 години

26.....аутопсия направиха ли му на приятелят ти,че да докажат,че е умрял от Ковид? И от къде знаеш,че съм на наркотици? Може да съм на легални анти -депресанти купени от аптеката!

52

Анонимен

преди 2 години

Няма да спазваме никакви закони вече и няма да плащаме никакви данъци. Радев да оправя кашата която забърка

51

Анонимен

преди 2 години

На България манталитета е да седи по кафета и кръчми за това сме на тоя хал. Не е виновно само првитеслтвото за всичко! Трябва да ги намалят драстично тези заведения и да се отварят предприятия които създават бъдеще а не СЕДЯНКИ!

50

Отворковци

преди 2 години

Аз пък няма да стъпя в заведение не спазващо мерките. Аре пък да видиме какво ще стане

49

Анонимен

преди 2 години

Браво само така неим искаме никакви ваксини никакви мерки никакви маски никакви ограничения стига са лъгали че има вирус няма никакъв вирус само лъжат за пари забрана за всички ваксини и мерки

48

пияница мистик

преди 2 години

"В момента няма нито една икономическа мярка, нито има изготвени мерки, нито има пари за тях, миналата година поне имаше мораториум върху кредитите, някакви много смешни 20% от оборота. Беше пълен смях, но нещо имаше, а сега няма" === Ама чакайте малко сега. Нали всички искахте промяна? Ами ето ви я де. Сега вече "лошия" Борисов го няма със смешните 20%, но пък имате Фигуранта с 0%. Радвайте се :)))) Промяната дойде

47

Хмм

преди 2 години

Във Виена например сега навсякъде се иска сертификат или тест - заведение, музей, каквото и да е. Е ми...заведенията са пълни, в много от тях няма места, резервирани са всички маси и т.н. Ако заведението е добро, ще си има посетители. И при нас могат да работят така, никой не ги спира. От познатите ми и приятелите ми всички са ваксинирани и доста платежоспособни. Ще си имат клиенти, ако от това се притесняват

46

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Ходи навсякъде с парцала на лицето, който му обещаха, че ще му го махнат след ваксинацията, ала го излъгаха и пак в кошарата.

45

Анонимен

преди 2 години

Егоисти! Страната се гърчи в епидемия, те за печалбите си мислят. Ами въведете ваксин сертификат и отваряте! Като на запад. Ако не искате ваксинация, локдаун!.

44

Анонимен

преди 2 години

Мерките са много хлабави.Да ви затворят напълно и като не ви харесва,хайде на полето.Там има работа за всички.