29

ох , свърших

преди 2 години

бабикянчо, бегай да меташ яйца . нали знаеш че след изборите НС ше го гледаш само от вън .

28

Ян бибиян

преди 2 години

Този излага съимениците.

27

ББ

преди 2 години

Мафията няма срам г-н Бабикян...ен.ч.ре...продаващи животите на майкити и бащите си...обричащи децата си на робство...не приети...нещастни...имащи само ограбени от бащите и майките им...безполезни хартийки...банкноти...без Бог...без ценности...загивали са в позор...Императори и Империи с тонове "кюлчета"...с безбройни армии...история са...срам...къде са децта на хитлер и сталин ви питам?...имащите хартийки и "власт"...или сте по богати от тях?...по силни?и децата ви ще обитават...обора..ЕС

26

Найденов

преди 2 години

Как може такива противни типове да определят нещата? Бабикян - ***. на тъпан некъв арменец. Е тва ако е протеста???,

25

ББ

преди 2 години

До Анонименхохо той няма масрафи...ти ако видиш боко как изглежда въпреки фотошоповете...а бабикян няма скъпо платени любовници...няма нужда от скъпаохрана...от къщи в испания...да видим боко и гешев как ще им плаща пеевски...като спрем да плащаме масрафите им...и на троловете надниците,САЩ осветлят службите и "институтите" в словения...сеещи раздори и несправедливости...САЩ ще донесат революционни...принудени от предатели "партньори"помагате им да прогледнат...въпрос на време е!

24

ББ

преди 2 години

До БххффййСвободните хора имат мнение...и избират как да живеят...избора им ги прави...Свободни,да си *** на някого даващт ти дребни за...хляб...да си нещастен и зъл,и да казваш как да живеят Човеците...е наглост!...добрата новина е,че и до вас ще стигнат...все едно...в словения или македония!...забравяте сводолюбивите и справедливи...САЩ!...късмет!

23

Анонимен

преди 2 години

На този физиономията му заприлича на тъжен сом от как разбра че ще зимува пак у шадравана до президенството минете и му хвърлете по коричка хляб чул съм че сомовете обичат!!

22

ББ

преди 2 години

До Анонименщо не питаш боко...дали може да пише въобще...писането не е като краденето!бедна...Подкрепа г-н Бабикян!

21

Бххффйй

преди 2 години

Дядо баба я не давай много мнението си че вече си личи че си нагъл и ***

20

ББ

преди 2 години

хаха македонски и руски служби пригласят на герб...българският народ е дебилен...твърдят...то и боко викаше...матрял!ама я виж как ви уволниха...я виж как не даде власт на...***...и няма да даде...ще трябва да се контролирате и съревновавате...за гласовете ни...да работите за просперитета ни...на ***,толкова сте зле...чак ни е жал...но пък ни забавлявате...само заради това ви има в парламента...не...50 които раздавате...дпс-гроб!братя сме..това не разбрахте..парите..безполезни хартийкии

19

Анонимен

преди 2 години

Е, тоя само като го видя и ми призлява. А пък на Мая хората са пълни нещастници. Бойко бил прочел само една книга. Тия и книга не са виждали или поне не им личи.

18

До 24

преди 2 години

Ще леят сълзи от радост

17

Тоя е мазен

преди 2 години

***.

16

Анонимен

преди 2 години

връщаме Бойко обратно на изборите и ще има отмъщение за терора итн и мутрите ще леят сълзи

15

Оппа!

преди 2 години

Изглежда, че системните партии са разумният избор. От новите с големите претенции нищо не става. ИТН и ДБ имам предвид. ИБГНИ имат само един дразнещ проблем - рус, с голяма уста.

14

До 14

преди 2 години

Това е синхронизъм. Какво е синхроничност или защо няма нищо случайно е много дълго за разяснение. Но определено няма нищо случайно.

13

Анонимен

преди 2 години

Този говори за " 240-те човечета" все едно не е един от тях. И пак Борисов му е виновен, че е некадърен да бъде депутат.

12

Анонимен

преди 2 години

тоя прилича на мопс

11

Анонимен

преди 2 години

Браво, БСП връща мандата на рожденния ден на Тато. Каква ирония.

10

Анонимен

преди 2 години

Бабикян, върни 100 те хиляди парите на протеста. Отец Дионисий и протеста си искат парите!Върни парите, бе! Измамник!