49

Анонимен

преди 2 години

Как това недоразумение, долнопробен автор на фалшиви новини успя да допълзи до Парламенета???

48

Аман от тоя...

преди 2 години

АРМЕНСКИ ДЕ ГЕ НЕРАТ...!

47

ВъзМездие

преди 2 години

Вече започнаха първите протести. Как искам "протестърите" да спечелят властта и после да бъдат пребити от истински озверели, и протестиращи маси от хора, поради некадърно управление.

46

Анонимен

преди 2 години

ОТ НОСЕНЕ НА КОВЧЕЗИТЕ ОЧИТЕ МУ ИЗХВРЪКНАХА, АЛКОХОЛА ГО НАТИСНА И СТАНА ОЩЕ ПО ГНУСЕН, А КЪФ ГЕНИЙ Е САМО...ЦЯЛАТА ИМ ПРОТИВНА КОМПАНИЯ СА КАТО ПУЙКИ С ЦУКАЛО/ГЪРНЕ/. ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КОВЧЕЗИТЕ- ТЕ ДОПРИНЕСОХА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЗА ПОВИШЕНИЕТО НА ДОХОДИТЕ- ПАРДОН НА ЦЕНИТЕ.

45

Анонимен

преди 2 години

След два поредни избора България показа на протестърите, че иска и ГЕРБ в управлението. Никой обаче, не му пука какво мисли суверена, а какво мисли той.

44

Не мога да разбера

преди 2 години

до кога ще се вее този флаг с този протест - напълно измислен и пресилен?!? Никой не иска промени - искаме спокойствие! И между другото, господинчо, протрстите тепърва ще започеат и то срещу вас! И 5 дни не изкарахте и вече цвлата страна се тресе - и, не, не са ви виновни ГЕРБ! Вече вие сте виновните!

43

Анонимен

преди 2 години

Излез и кажи какво свърши!!!

42

Швейк:

преди 2 години

- Видяхме Ви,господине каква я свършихте с извинение .Свършихте я Вие, уважаеми, като кучето на нивата. Така да се каже.

41

sa

преди 2 години

Върни се да хвърляш развалени яйца и носиш ковчези за това най те бива

40

Данъкоплатец

преди 2 години

Те при тоя кабинет ни разориха с повишените цени и намалените заплати ипенсии, какво ли щеше да стане,ако бяха стояли по- дълго . Ама те всъщност ни обещаха ковчези в предизборните си изяви.Бяхме предупредени. Ще ти остържат портмонетата.

39

Анонимен

преди 2 години

Шмекерян

38

Анонимен

преди 2 години

Шмекерян да каже защо вдигна цените та тока, природния газ? Защо обслужва руски интереси и защо увеличиха таксите за теглене на пари ? Защо Шмекеряне? Отговорността е твоя, пиянамутро.

37

Анонимен

преди 2 години

Шофьорът на самолет се издъни с това сружебно правителство. А за пияндето с чернения нос Бабуинчо въобще не говорим. Едвам се мвъкна в Парламента и то за келепира

36

Анонимен

преди 2 години

Пак пиянски приказки. Как само си е повЕрвал тоя дърткомунист. Каква работа ще вършиш Бабуинчо? Закога? Животът ти е минал по кръчмите. Това , че псуваш на майка, не те е направило политик. А с ,,джипката,, тия мързели не могат да се мерят . Бойко е доста добър организатор и в кризата се справи перфектно. МухльотоКацаров се провали тотално под ръководството на ***.

35

Щерю

преди 2 години

Бабуинкян пак се прави на много умен...

34

Анонимен

преди 2 години

товарищ сБабикян извади две колони на площада ... и сега 15 бона заплата ... от стара коза тарикат дето има една дума, а вие лапайте ... мухите де ...

33

ББ

преди 2 години

мафията се самозабави...откровенно залашва и нагло...това е нелепо в 21 век...в какво превърнахте ЕС г-жо меркел...това е престъпление...толкова сте безпомощни и импотентни...грях е за Бога!ЕС се превърна в финансист на мафиоти и престъпници,ограбващи Народите ни...къде забравихте ...Свободен,Справедлив и Солидарен!...за мафията е...за Народите ни ...не!!!чудовищно престъпление е!!!

32

ББ

преди 2 години

"Говореше често за бунт, за борба,кат за една ближна обща веселба,часът на която беше нейзвестен,изпитваше кой е сърцат,сиреч честен,участник да стане във подвига свят,всяк един слушател беше му и брат"!!!Вазов за Апостола..не ви е важно имащи хартийки политици...за Народа ни е!така оцеляваме бре......"ми е брат"!Бог да пази България от...ен.ч.рЕто дето ни налазиха последните 30...вземете се в ръце братя!!!!.България има нужда от Вас!!!!

31

М А Ф И Я Т А

преди 2 години

Мафията си върши нейната работа а вие всички сте за фасада. Няма какво да се обяснявате народа е смачкан до степен дето не го вълнува вече какво се случва

30

Анонимен

преди 2 години

Воят на запътилите се към ада гербави *** се чува на километри! Скоро съвсем здраво ще ядете дървото с алчните усти!