41

6

преди 4 месеца

Мъжко момиче е тя!Каквото и да говорят онези ***-та!

40

Анонимен

преди 4 месеца

Уволенете Видинската проста . Преброи кворума и каза, че нямало кворум. Кой и даде да управлява?

39

Анонимен

преди 4 месеца

Комунист да връща ?! Не може да бъде, заблудили сте се нещо...

38

Други стандард

преди 4 месеца

Мъчно ми е за Другарката Нинова. Тя единствена в целия цирк 45/46 парламент най-мъжки се държа. Тя и в 44 парламен предизвика Бойко да излязат и да се разберат като мъже, ама той се скъта. И в интерес на истината от него момент не стъпи там. Явно още сънува кошмари. Та Браво Другарко Нинова! Желая ви крепко здраве и успех на идните избори. Бъдете Мъжа в българската политика. Амин!

37

Любо питен

преди 4 месеца

До време за промяна: ей, . Ти ли си или се правиш? От април до сега твойте променители какво направиха бе, црвл? И много ме интересува онова красиво, умно и талантливо момче с белия роял от ланската веселба на Орля какво стана? Или и него го потопихте както битите от полицаите тинейжъри?

36

Анонимен

преди 4 месеца

"Андрешко яростно шибаше конете в блатото. Дий, дийй, господа..."...

35

Анонимен

преди 4 месеца

И децата знаеха, че никой няма да подкрепи крадливата партия БСП, и *** го знаеше но и трябваше време да си завърти задкулисните схеми. За пореден път се доказа като корумпирана крадлива лъжлива комунистка мислеща само за собствения си килипир на гърба на народа.

34

О, божке

преди 4 месеца

Тази влашка мома какво се е ухилила все едно са й гласували кабинет, а тя е министър-председател? Нали щеше да покаже премиера си? Толкова има и кой да изкара горката. Хайде на следващите около десетте процента, но няма да е лошо и около петте.

33

Време за промяна

преди 4 месеца

До Анонимен 31: "от Герб по-добро на тази територия не е имало"? Наистина ли? За три мандата на Бойко изостанахме и от предпоследните в ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Когато по времето на Станишев влязохме в ЕС бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират че сме били по-напред. Сега сме далеч зад тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и дружинката му. Стига му толкова.

32

Малко за политика

преди 4 месеца

До Анонимен 23: Конституцията са я чели и хора, които повече разбират от конституционно право от теб. Няма срок, в който парламентарната група, която е получила третият мандат да предложи премиер. Едва след като върне мандата, оттогава тече двумесечен срок за провеждане на избори. Анадънму? ........................... Така че време има, и има мнозинство в НС, което да приеме актуализация на бюджета. Важно е и за икономиката, сигурността и социалната политика, и трябва да стане. Сетне на избори

31

Анонимен

преди 4 месеца

По болниците няма кислород и ремдисивир, българите умират, а служебния лъжлив комунистически министър на задрвеопазването е на лятна почивка.

30

Анонимен

преди 4 месеца

Имаха срок точно една седмица, до този петък или да върнат мандата или да предложат премиер. Те не предложиха премиер а ще върнат мандата във вторник със закъснение което си е нарушение на закона. Но това нарушение на корумпираната крадлива лъжлива комунистка *** е нищо в сравнение с милиардите окрадени от парията в последните 30 год. Девиза на комунистите е: законите са за другите, за нас са кражбите!

29

Анонимен

преди 4 месеца

ОСВЕН ТОВА КОНСТИТУЦИЯТА СЕ РАЗБИРА В ЕДИНСВОТО НА ВЗАИМОВРЪЗКИТЕ - Чл.99 (5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство,... -> (3) Ако и в този случай не бъде предложен състав на Министерския съвет, президентът в срока по предходната алинея възлага... -> (2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи... ЗА КАКВО ОТСЪСТВИЕ НА СРОК В КОЙТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА ИЗДАДЕ УКАЗ ЗА РАЗПУСКАНЕ НА НС ГОВОРИТЕ. КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ПРИЗНАВА ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ!...

28

Анонимен

преди 4 месеца

Да не сте на местото на Узунов и Радев, ако не се актуализира бюжетят;))))) (В ЗАТВОРА И ДВАМАТА ЩЕ СЕ ЧУВСТВАТ ПО- КОМФОРТНО!

27

Анонимен

преди 4 месеца

To няма и смисъл да го държат след като по-късно от 14 ноември не могат да са президентските избори.

26

Анонимен

преди 4 месеца

Бугаристанецът никога няма да се промени. Злобата и омразата ще го довършат. Затова и макетата го отсвириха, познават го много добре.

25

Гроби Таласомо

преди 4 месеца

Да не сте на местото на Узунов и Радев, ако не се актуализира бюжетят;)))

24

Аз, Ристю Б.

преди 4 месеца

- Искаме промяяянааа!- Ок, Кирчо на мегдана!- Ауу, ква я мислехме, ква стана!!!

23

Анонимен

преди 4 месеца

НЕПРАВИЛНА ПРОПАГАНДА ПО БНТ - НЕ НИ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ПРИЗНАВА ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ. Чл.64 (3) Избори за ново Народно събрание се произвеждат най-късно до два месеца след прекратяване на пълномощията на предишното. НИЩО НЕ ПРЕЧИ ДА СА НА 24.10.2021. ТАКА, ЧЕ ЗА КАКВИ 2 В 1 ДРЪНКАТЕ?! НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА НОВИ ШАМАНИ - ОТДЕЛ ПРОПАГАНДА И АГИТАЦИЯ НА ЦК НА БКП ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА. ИЛИ ГРЕША?! А МОЖЕ БИ НЯКОЙ ВИ ПЛАЩА? ИЗБЕРЕТЕ СИ!!!

22

Е

преди 4 месеца

Що такама Нине... ?!