35

Други стандард

преди 2 години

Мъчно ми е за Другарката Нинова. Тя единствена в целия цирк 45/46 парламент най-мъжки се държа. Тя и в 44 парламен предизвика Бойко да излязат и да се разберат като мъже, ама той се скъта. И в интерес на истината от него момент не стъпи там. Явно още сънува кошмари. Та Браво Другарко Нинова! Желая ви крепко здраве и успех на идните избори. Бъдете Мъжа в българската политика. Амин!

34

Любо питен

преди 2 години

До време за промяна: ей, . Ти ли си или се правиш? От април до сега твойте променители какво направиха бе, црвл? И много ме интересува онова красиво, умно и талантливо момче с белия роял от ланската веселба на Орля какво стана? Или и него го потопихте както битите от полицаите тинейжъри?

33

Анонимен

преди 2 години

И децата знаеха, че никой няма да подкрепи крадливата партия БСП, и *** го знаеше но и трябваше време да си завърти задкулисните схеми. За пореден път се доказа като корумпирана крадлива лъжлива комунистка мислеща само за собствения си килипир на гърба на народа.

32

О, божке

преди 2 години

Тази влашка мома какво се е ухилила все едно са й гласували кабинет, а тя е министър-председател? Нали щеше да покаже премиера си? Толкова има и кой да изкара горката. Хайде на следващите около десетте процента, но няма да е лошо и около петте.

31

Време за промяна

преди 2 години

До Анонимен 31: "от Герб по-добро на тази територия не е имало"? Наистина ли? За три мандата на Бойко изостанахме и от предпоследните в ЕС - най-бедната и корумпирана държава с най-бързо намаляващо население. Когато по времето на Станишев влязохме в ЕС бяхме на едно ниво с Румъния, даже не искахме да ни пакетират че сме били по-напред. Сега сме далеч зад тях, с 30% по-малък БНП на глава от населението. Това са "големите успехи" на Бойко и дружинката му. Стига му толкова.

30

Малко за политика

преди 2 години

До Анонимен 23: Конституцията са я чели и хора, които повече разбират от конституционно право от теб. Няма срок, в който парламентарната група, която е получила третият мандат да предложи премиер. Едва след като върне мандата, оттогава тече двумесечен срок за провеждане на избори. Анадънму? ........................... Така че време има, и има мнозинство в НС, което да приеме актуализация на бюджета. Важно е и за икономиката, сигурността и социалната политика, и трябва да стане. Сетне на избори

29

Анонимен

преди 2 години

По болниците няма кислород и ремдисивир, българите умират, а служебния лъжлив комунистически министър на задрвеопазването е на лятна почивка.

28

Анонимен

преди 2 години

Имаха срок точно една седмица, до този петък или да върнат мандата или да предложат премиер. Те не предложиха премиер а ще върнат мандата във вторник със закъснение което си е нарушение на закона. Но това нарушение на корумпираната крадлива лъжлива комунистка *** е нищо в сравнение с милиардите окрадени от парията в последните 30 год. Девиза на комунистите е: законите са за другите, за нас са кражбите!

27

Анонимен

преди 2 години

ОСВЕН ТОВА КОНСТИТУЦИЯТА СЕ РАЗБИРА В ЕДИНСВОТО НА ВЗАИМОВРЪЗКИТЕ - Чл.99 (5) Ако не се постигне съгласие за образуване на правителство,... -> (3) Ако и в този случай не бъде предложен състав на Министерския съвет, президентът в срока по предходната алинея възлага... -> (2) Когато в 7-дневен срок кандидатът за министър-председател не успее да предложи... ЗА КАКВО ОТСЪСТВИЕ НА СРОК В КОЙТО ПРЕЗИДЕНТЪТ ДА ИЗДАДЕ УКАЗ ЗА РАЗПУСКАНЕ НА НС ГОВОРИТЕ. КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ПРИЗНАВА ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ!...

26

Анонимен

преди 2 години

Бугаристанецът никога няма да се промени. Злобата и омразата ще го довършат. Затова и макетата го отсвириха, познават го много добре.

25

Гроби Таласомо

преди 2 години

Да не сте на местото на Узунов и Радев, ако не се актуализира бюжетят;)))

24

Аз, Ристю Б.

преди 2 години

- Искаме промяяянааа!- Ок, Кирчо на мегдана!- Ауу, ква я мислехме, ква стана!!!

23

Анонимен

преди 2 години

НЕПРАВИЛНА ПРОПАГАНДА ПО БНТ - НЕ НИ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ПРИЗНАВА ЦЕЛЕСЪОБРАЗНОСТ. Чл.64 (3) Избори за ново Народно събрание се произвеждат най-късно до два месеца след прекратяване на пълномощията на предишното. НИЩО НЕ ПРЕЧИ ДА СА НА 24.10.2021. ТАКА, ЧЕ ЗА КАКВИ 2 В 1 ДРЪНКАТЕ?! НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА НОВИ ШАМАНИ - ОТДЕЛ ПРОПАГАНДА И АГИТАЦИЯ НА ЦК НА БКП ВЕЧЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА. ИЛИ ГРЕША?! А МОЖЕ БИ НЯКОЙ ВИ ПЛАЩА? ИЗБЕРЕТЕ СИ!!!

22

Е

преди 2 години

Що такама Нине... ?!

21

Е

преди 2 години

Що така *** Нине.. ?

20

Анонимен

преди 2 години

Трите партии на протеста рязко редуцираха броя на поддръжниците си и в следващия парламент някои няма да присъстват, а други ще са по-малко на брой.

19

Анонимен

преди 2 години

Аз пък мислех, че на девети септеври ще го върнат

18

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

МНОГО МНОГО ЖАЛКО

17

Анонимен

преди 2 години

Може и на 3 март.

16

Анонимен

преди 2 години

КОРДЕЛИЯ И СОЦИАЛИСТИТЕ НЕ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ НА ЕВТИНИ ЗАБЛУДИ! ИЛИ ВЪРНЕТЕ МАНДАТА В КОНСТИТУЦИОННИЯТ 7-ДНЕВЕН СРОК НА 03.09.2021 ИЛИ ПРЕДЛОЖЕТЕ НА ПРЕЗИДЕНТА ПРАВИТЕЛСТВО. ВАШ ПРОБЛЕМ КОГО ЩЕ СЛОЖИТЕ ЗА ПРЕМИЕР И КОИ ЗА МИНИСТРИ. АКО ИСКАТЕ ДА СПЕЧЕЛИТЕ ВРЕМЕ САМО ТОВА Е ВАРИАНТЪТ. КОЛКО ПЪТИ ДА ВИ НАЛИВАМ АКЪЛ В КРАТУНИТЕ?!...