55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 56------Хкрементче, тоест преминала през черволяка храна, въздържай се дацапаш терена! БСП ще съществува и без Нинова, и без Гергов, и без Станишев!А България ще я има и без Боколука, и без мозъчно увредения Слави, и без СДС, и много още други!

54

До анонимен 51

преди 2 години

"...всичко върви по плана на фигуранта, грабеж и ликвидация на обикновените българи."Шебек, като съчиняваш лъжи и клевети, дай пример какво ти ограби достойният мъж, когото мафиотът с дирник на хипопотам и такава муцуна нарече фигурант, а шебеците повтарят в хор това! Ама си тъъъъъп и сценаристите ви на са съчинили опорки за това!

53

Анонимен

преди 2 години

Сбогом другарко хамелеон. От СДС в БСП, сега отново ли ще се връщаш там или ще ходиш в партията на Радев? Тя БСП-то вече едва плува над водата и скоро ще се удави. Ти направи каквото трябва и е време да си ходиш. На следващите избори ви желая 5% и после да ви няма. Дълго ви хранихме. Стига!

52

Анонимен

преди 2 години

Най-после на тая и увря главата, че никой не я иска. Сега се напъва да осигури пари за хората на Радев да харчат безконтролно пари и да надуят инфлацията. После ние да му мислим. Те тези от НС са осигурили пари, чак до 9-то коляно.

51

Някой си

преди 2 години

Мисля че още,на българина Ама никак Не му е ясно! Защо аджеба,му се предоставя възможността ,както никога до сега,да гласува и гласува! Аз лично,ще се разхождам до урните и гласувам,докато не се разбере,че времето на статуквото приключи! БСП,ДПС и ГЕРБ трябва да се оттеглят от властта! Колко още ще се повтарят нещата българино.Зависи само от теб!-:)))

50

помнещ

преди 2 години

до 56 Кликнах ти плюс,защото съм съгласен с теб! -:) Но защо не вметна,че и ГЕРБ и ДПС заслужават участта на БСП?! -:))Само попитах де!

49

Анонимен

преди 2 години

Умните хора мислим няколко хода напред и се учим от грешките на останалите.Тези червени отпадъции кой ги допусна да са в парламента и защо всички уж носители на промяната се сдушиха точно с тях, с БКП - замислете се над тези въпроси и ще ви се изясни какво е България.

48

dakotabg

преди 2 години

Има ли очудени?

47

Помнещ

преди 2 години

До 46 Да успя да довърши БСП! Тя затова се и внедри в БСП!-:) Един бивш член на Мракобесническото СДС от крадци и приватизатори след 1989 г.Лично аз се чудя,как успя да влезе в БСП? Младите не знаят,но ние я помним,как и от къде " тръгне в голямата политика" Нинова!-:( Време е и БСП и ГЕРБ и ДПС да си ходят от властта! Тяхното време мина! С години едно и също? Е стига вече!!!!

46

Бсп е в будна кома..

преди 2 години

Нинова с корупцията няма да приключи, защото е част от нея (Техноимпекс, Булгартабак, уволнена е от Станишев за корупция), но с БСП ще приключи окончателно след тежката загуба на изборите.

45

българин

преди 2 години

И добре правиш Корнелия!-:) Слави мисля че е на прав път! Каза че борбата ще е дълга! И че ще я спечелим! Тези партии от статуквото " играят" заедно като стари кокали в парламента,следващи личните си партийни интереси!-:( Жалко,но го доказаха,чрез факта,че гласуват " задружно" щом Слави иска да им отнема благинките?!-:( А уж много се " мразят" а? -:( Лицемерни са били през изминалите 12 г вече всички !! Избори до ДУПКА! Докато се стопи статуквото! Иначе ще е пак същото! Браво Слави!-:)С теб СМЕ!

44

Анонимен

преди 2 години

Нинова беше видимо доволна, всичко върви по плана на фигуранта, грабеж и ликвидация на обикновените българи. Това ли е промяната???

43

новата и победа

преди 2 години

е нищо де , нали поне се снима с папката :) ше има с какво да хвали на внуците .

42

Анонимен

преди 2 години

очаквайте скоро СерГей се завръща начело на бкп сегашния бсп на червен кон На Корни и изтече мандата

41

Анонимен

преди 2 години

Тази не проумя, че с комунист никой ортак няма да стане.

40

БРАВО НА РАДЕВ

преди 2 години

КАТЕГОРИЧНО ДОКАЗА .....ЧЕ И БЕЗ БСП , МОЖЕЛО.....ХА,ХА,ХАААААААА...!

39

БРАВО НА РАДЕВ...

преди 2 години

УСПЯ ДА ДОВЪРШИ БСП/БКП..... И МИЛИОНЕРКАТА К. НИНОВА...

38

Анонимен

преди 2 години

За всичко са виновни протестърите и Радев !!!Ще сменяли модела " Борисов " ....Абе,льольвци,та той този модел бе най-успешен и приемлив от всичките модели преди него ! Скачали разни пикльовци по площадите и искали промяна....Ква промяна искате бе,зародиши,да бяхте прочели и поинтересували какви времена бяха преди Борисов ! Видели те кво е в Англия и Германия и поискали тук така....Оп,ще почакате за стандарта им,защото кога те си го воюваха,тук спаха по заводите и изнасяха кой каквото му падне.

37

6

преди 2 години

Мъжко момиче е тя!Каквото и да говорят онези ***-та!

36

Анонимен

преди 2 години

Уволенете Видинската проста . Преброи кворума и каза, че нямало кворум. Кой и даде да управлява?