47

Анонимен

преди 2 години

Един достоен родолюбец,водещ народа си напред!-:) Една велика нация,имаща огромния ресурс и кураж,сама да си диктува бъдещето и се пази сама от агресори! Жив и здрав г-н Путин!-:))

46

Иван

преди 2 години

Колко хитър инатрапчив подход.Книгата се пише от чужденец за да не биена очи. Все едно ние да повярваме,че енергоразпределителните дружества в България са собственост на австрийци чехи и германци ... ааало мафията????

45

Анонимен

преди 2 години

Да със собственост,данъци и еничари.Всичко било за българите и реколтата и еничарите и данъците.:):):)

44

българин

преди 2 години

До: номер 45 Аз бих добавил че и преди 1917 година няма за какво да сме и благодарни на Русия. Просто не виждам за какво!

43

Анонимен

преди 2 години

Всички българи са били по Европа да учат :):):)

42

Анонимен

преди 2 години

На Русия след 1917-а година няма никаква причина да съм благодарен за каквото и да е.

41

до 41

преди 2 години

Не бе роби сме били споко :) едни такива интересни роби със собственост и възможност да излизат и учат в Европа. Едни такива работи :)))

40

Анонимен

преди 2 години

В думата робство има роб.Виж сега дефиницията на роб.;)

39

до 39

преди 2 години

Как пък за 500 години не можаха да ни избията тия бе :) хем сме били под робство хем сме ходили да учим из европа... как стават тия работи нямам идея.

38

Анонимен

преди 2 години

Не бе съжителство било.Били сме равни .Както инките с конкистадорите.:)

37

до 39

преди 2 години

Оф клани били :) на вас май информацията за тия 5 века идват от Под игото която обеднява 5 века история в няколко години което е пълна глупост. Ако реално четяхте ИСТОРИЯ а не романтизирани романи щяхте да имате поне малко идея какви глупости говорите. Понеже сме били клани да си сменяме историята сме имали църкви нали ... логика.

36

До 33

преди 2 години

Браво бе 5 века са били клани да си сменят вярата и са останали истински българи християни.Ти се продаде за секунда за пари и спокойствие!!Евала ти...всички ще се обърнат в гробищата:)

35

до 36

преди 2 години

Тя се е ляла за техните интереси не моите :)

34

до 31

преди 2 години

Между другото имам оналйн магазин отворен за цял свят и близо 80% от клиентите са ми от САЩ. Да ти кажа ли колко са от Русия? 0%. Ако чакам на тия алкохолици ще умра от глад.

33

Анонимен

преди 2 години

Вдигна шум ама не дойде!!!:)Руска кръв се лее!!

32

Да бе!

преди 2 години

Джозеф Байдън: Мечтата за велика Русия винаги завършва с опашки за картофен хляб.

31

учете

преди 2 години

И четете каво са правили руснаците като нападат България през Първата Световна Война и през Сръбско-Българската война

30

до 31

преди 2 години

Аз не съм казал, че ми е длъжен :) и да не бяха дошли щяхме да сме си доста добре. Турция в момента да не е зле случайно? :)) И армия си има и статус си има. Ние сме един гол да не казвам и всеки ни шляпа както си иска :) дреме ми на оная работа в каква религия ще вярват тия около мен :)

29

до 20

преди 2 години

Да ама журналист от чичо Сам вдигна световен шум за Баташкото клане :) иначе нямаше и да се разбере. В него момент Османската империя вече е била доста отслабена и този случай е сринал още повече дипломатическите отношения. И точно тогава разбираш ли "велика" Русия напада един ослабен противник за да си разчисти къщичката около Крим :) ние просто сме и били на пътя нищо повече.

28

Анонимен

преди 2 години

По добре късно отколкото никога;)Да ти кажа друго нещо...никой не ти е длъжен но все пак ти помогнаха;) Малко бъди благодарен , защото друг не дойде.