87

тя

преди 2 години

Руснаците обичаха България , но *** българи плюха по тях небивалици и сега ще купуваме шистов газ и ще плащаме високи сметки !

86

Максим

преди 2 години

Руснак - вече звучи подло..Русия е най-мразената държава в света.

85

НЯКОЙ

преди 2 години

"Независимо от степента на участие в процесите на глобализация, Русия твърдо заема своето място в йерархията на влиятелните държави, а стабилното и предвидимо правителство само укрепва нейните международни позиции." ТОВА Е

84

Анонимен

преди 2 години

Китайската преса публикува изследване на поднебесното разузнаване, че следващият много по мощен управник на Русия ще се казва Кадиров.

83

не може да бъде!

преди 2 години

За личността Путин има три измерения-на първо място е самият той като човек,на второ място са резултатите от икономическите,политическите и военните промени в Русия под неговото управление,и на трето място-влиянието му върху световните процеси.Но за всяко от тези измерения може да се кажат много неща-материалът е твърде голям.И в трите измерения резултатите са впечатляващи,макар и нееднозначни.А защо някои мразят Путин-както казва Дик Чейни,който иска да го обичат да стане артист в Холивуд !

82

Iordan Ivanov

преди 2 години

За експерти Светия дух се намесва за защита на православните славяни след жестоки масови убиици от хитлеристите срещу Полски,Беларуски,Украински граждани след 1 септември 1939 година.. Вижда се въстановена божествена биосферна охрана чак след Сталинградската битка .Битката при Курската дъга се води вече при въстановена биосферна охрана.

81

Iordan Ivanov

преди 2 години

След жестоката черно чумна инвазия 6 век /убити над 150 000 000 Светия дух дава нареждане на създаване на мощна отбрана вкл от славянските племена чрез земеделие и домашно животновъдство.Създава се и нова писменост кирилицата чрез Българската Велико преславска и ОХридска книжовни школи. Български монаси и книжовници обезпечават православната кирилица и черковно славянските песнопения за славяните на Балканите ,Киевска Русия и вся Русия..Руско говорящите вдигат биосферната охрана

80

ПО вече деца

преди 2 години

Да се провери успяха ли Путин и Медведев да увеличат раждаемоста на човешки деца в Русия..Много е важно...СЛед тежкия терор срещу Руската империя и СССР от 1914 година ако са успели да увеличат раждаемоста Браво..Русия,КАнда,САЩ, Швеция,Норвегия,Финландия отговарят за важната охрана на севера..

79

Атанас Велмазов

преди 2 години

Чест и адмирации господин Путин ! Най-великият европейски лидер и държавник Вечна признателност за братска Русия ! Дано скоро ни анексира и да станем една държава !

78

sd

преди 2 години

И какви са фактите? Придворният певач на жужин е Фуфата Киркоров - не е ли същинска Кончита Вурст?А гей-дружината му?

77

До 80

преди 2 години

Пич тоя те травмира.... направо сам започна да се смееш!!!Та и халюцинациите започнаха ....златни пасове,с господин Путин си говорил.Мисля че ти е време за преглед

76

Анонимен

преди 2 години

Так держать, Вова. Здорово!

75

Анонимен

преди 2 години

Ти па аре стига... извънземни!!!!Ми ако е вярно !!! Защо да си губят времето с театър?Всичко долу и взимай каквото ти требва.;)

74

Приказки за наивници

преди 2 години

Путин управлява Русия колкото Байдън управлява САЩ. И изобщо никой лидер не управлява нищо. Всичко е театър. Демокрацията е фалшификат. Има международно задкулисие което определя политиката на всички човешки ферми наречени държави. А над това задкулисие стоят някакви тъмни извънземни сили които никой смъртен човек не знае какви са. Целта е хората да се държат под контрол докато извънземните тихомълком изнасят ресурсите на планетата.

73

Анонимен

преди 2 години

Русия си е добре .Никой не и дава наклон.На вас се дава наклон.Скоро ще изперкате до един.

72

Анонимен

преди 2 години

Само след една седмица "Северен поток" ще бъде завършен. Останали са 5-6 километра. Това да ви говори нещо? Русия върви напред и главната заслуга за това е на Путин.

71

Анонимен

преди 2 години

Знам че сте червени Днес, но истината си е истина, остаря и изперка другаря Путин, не минават вече кагебейските номерца.....хахахахаха :)))

70

когато?

преди 2 години

Какво ще стане когато ЕС се разпадне? Какво ще прави момата България която е 100% зависима от ЕС. На кого ще ходи да се предлага и да проси със скъсаните цървулки и торбичката? Дали изобщо някой има нужда от употребената мома България?

69

Анонимен

преди 2 години

Путин управлява Русия, а Байдън е само картичка, фасада, и началниците му пишат какво да говори и как да се държи.

68

запознат

преди 2 години

Да напишеш, че в Русия липсват нормални хора е все едно да напишеш, че в Словакия не се произвеждат автомобили! Факт е, че нямаш понятие от тази държава и хората там, пък дори и да си ходил за малко там! Аз съм чел много коментари на руснаци в "дзен-а", а и съм писал такива и съм получавал отговори на тах и мога да те уверя, че в Русия има голямо количество нормални хора, но проблема и там е, че на власт са хора, които изобщо не се интересуват от благополучието на обикновените руснаци!