102

нелогично

преди 2 години

От една страна сме били пренаселили/презамърсили планетата (и Европа в частност) и ни го нахързулиха със Зелената сделка=бясна инфлация, от друга Нинова предлага да плащаме и през носа си, за да повишим раждаемостта на най-*** обитатели. Що за недомислие?!

101

Икономист

преди 2 години

Ама само да уточним - това ще е след хиперинфлацията нали? Т. Е. 6500 лв сегашни ще са 65 лв след хиперинфлацията? Само питам.

100

Анонимен

преди 2 години

До Мъдър - "Това което правят цивилизованите държави е семейно подоходно облагане. Имаш деца - ниски данъци." - В нецивилизована Русия имат обратния подход - хората без деца не се дискриминират с по-високи данъци, а тези които имат деца получават бонуси - при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли (близо 18 000 лв.), и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли (над 13 000 лв.).

99

Анонимен

преди 2 години

Всичкото раздаване хубаво, само не стана ясно откъде ще дойдат парите. Май започвам да се сещам - от вдигане на данъците на работещите в частния сектор, които от ден на ден стават все по-малко. Даже изобщо нямам идвя как едва един милион и нещо хора успяват да издържат всичките тези имащи да вземат в тая щедра държава. Предлага се всичко, само не и стимулиране на бизнеса и предприемачеството. БСП винаги са обичали да правят помен с чужда пита.

98

Анонимен

преди 2 години

По-добре е да не се плаща след трето,иначе индийците ще станат повече от българите.

97

Анонимен

преди 2 години

Само залухави като нея могат да и повярват.

96

Анонимен

преди 2 години

100 000 да дават ако искат, българина ще гласува само за хора с харизма и честни хора с морал Човека е дошъл без ниЩо на тоя свят с една честност и мора,л не е дошъл да се тъпче с пари като ***. Като видим реформа в НС и политици с колело, като в Дания да ходят на работа значи е дошла промяната.

95

Анонимен

преди 2 години

Естествено, ще са им задълженията. Но от римско време ... добре храненето държавна армия после те подкрепя. Надуват им заплатите псотояно, за да ги подкрепят после. А това че ние плащаме .... нз очевидно.

94

предизборно

преди 2 години

чакаме мая общата да предложи и да не плащат парно , ток и вода :) , а плажуващия ицко да предложи да не плащат и данъци .

93

sante_dog

преди 2 години

лекарите трябва да лекуват и това е извънредно - да им дадем по 1000 лв.Граничарите трябва да пазят границата и това е извънредно - и за тях по 1000 лвкакво следва - учителите извънредно да обучават, администрацията извънредно да си клати краката, армията извънредно да пази родината. За всички тях по 1000 лв...Това не са ли им нормалните задължения, или нещо?

92

Анонимен

преди 2 години

Също така е добре да обвържете тея помощи с средно образование, сключен брак, работя и плащане на данъци. За да премахнете опушенитее от нашия гръб.

91

Ик

преди 2 години

ИТН да излязат с контрапредложение за 8000лв, и да се надцаквам.А ти, глyпакo, ще плащаш сметката

90

Въпрос

преди 2 години

Защо взимате парите ми под Формата на Данъци и Такси, после аз не мога да си позволя деца, а Вие мойте Пари от тези Данъци и Такси ги давате на 3-ти лица за да имат Деца! Що за Система е това?!

89

Анонимен

преди 2 години

Щеше да е хубаво, но са само поредните предизборни популизми добре управлявани от комунистите. Тая плоча е въртят 30г в новото време и 50 в старото . Но реално всяка партия трябяда заложи план за стиомулиране раждаемост.

88

GG

преди 2 години

Тия луди ли са ?! По 6 500 за всяко ромско дете ?!!!!!

87

Mm

преди 2 години

*** джери потрива ръце.

86

баба Дора с козичкат

преди 2 години

кво да обсъждаме предложенията и обещанията на другарката лъжа импексова .

85

Анонимен

преди 2 години

Аиде даите на всички *** по 6500, А българите да плащат. Удобрявам само пари за маики студентки. За 15 годишни ромки с 3 деца БСП да им раздава от партийната субсидия и от фонд корупция.

84

Анонимен

преди 2 години

бойко пари само взема, не дава

83

до 93

преди 2 години

а би ли ми обяснил защо изобщо трябва да има Данъци, това си е реално Кражба от работещите?!