202

Анонимен

преди 2 години

Бабо Пено, а дебелия пожарникар от Банкя, кадъната от Дулово, лидерите на ДБ и ИТН не ги ли искаш за боклучии? Те също са виновни, даже много по-виновни от селянката от Крушовица. Поискай си поне едно тесте банкноти по 500 евро от Боци.

201

Баба Пена

преди 2 години

Искам стъщо тая грознилка от БСП на снимката заедно с всички съпартийци да си намервт друга работа че за тази не ги бива, например да станат боклукосъбирачи, коминочистачи, т.н.

200

Баба Пена

преди 2 години

Аз пък искам като БСП, самото то да изчезне и да освободи България от тиранията на простотията си. БСП=БКП=TRASH

199

Тя ги иска защото

преди 2 години

не е на власт. Всички трезвомислещи знаят, че привидната загриженост е характерна черта за лаещите за кокала партии, тези, които са на власт не мислят за такова нещо.

198

Тък

преди 2 години

Тя корнито предлага и тези на минимална да не плащат данъци върху дохода. Обществена тайна е, че повечето от стотиците хиляди, които се водят на минимална, всъщност получават дохода под масата. И какво стана?! Кой ще плаща масрафа с това щедро раздаване - съвестните работещи в частния сектор, които не са на минимална т.е балъцитее! Аз не искам да съм балък, на който ще вдигнат данъка, за да раздават на легионите нуждаещи. И аз имам деца.

197

бездуховно л-но

преди 2 години

Отишло Ниновото при Бог извадил той тефтера и почнал да чете:Без род без родина без семейна чест цялото семейство отречено от нея.Продажен сатанист продал 9 млн.Българи на Сатаната за една жълта стотинкаНе е работило нищо цял живот и не е изкаралао с труд една *** хляб дори само крадене от чужди търговци и бизнеси и труда им.69 години само грехове нищо позитивно заключил Бог за това ли и дадох 69г?Извикал той Сатаната да и бъде адвоокат и рекъл.Намери ми нещо позитивно в тая *** на която дадох 70г целият и тефтер е само твои л-на и няма нищичко хубаво.Нахранило и спасила ли е едно

196

Бюджетът

преди 2 години

е на червено в момента....Така че не е ясно какво правят....Непрекъсното търсят средства за закупуване и поръчки на "ВАКСИНИ", с които да намалят броя на населението. Въобще не са се загрижили за благополучието на българските граждани!!!

195

М А Ф И Я

преди 2 години

Въпроса ми е във България има ли мафия и каде отиват откраднатите пари. Въпрос за 1 000 000

194

Скромни са исканията

преди 2 години

на КН.Можеше да поиска отпускане на заем 1млн.за младо семейство.При раждане на 1 дете-опрощаване на 1/4 от заема;на2 деца-1/2;на 3 деца-опрощават целия заем, а на 4 деца-дават ти още 1 млн.Това само ако родителите са членове на БСП (или поне техните родители,баба,дядо).Така хем ще върне наследниците на ИБ на БСП от Запада у нас,хем партията и ще стане милионна като БКП.Разликата е че се ставаше член на БКП за да се развиваш професионално(иначе не даваха),а сега-за да си богат(те са си).

193

Анонимен

преди 2 години

Др.Импексова предлагаме ви да върнете откраднатите пари и тази България ще я бъде и вие да си идете на село доброволно...

192

Абе това нещо БСП

преди 2 години

само иска.Иска,иска,ама друг да дава.Другари,закрийте си фирмите,раздайте си парите на бедните,извикайте си дечицата от университетите в САЩ и Западна Европа.Пратете ги да работят в производството или услугите,а не да стават партийни функционери като вас.Влезте да живеете в блоковете,а не в бутикови затворени комплекси.Вземайте по една средна заплата,не депутатска с безотчетни бонуси.Живейте така няколко месеца и като изпосталеете,елате тогава да убеждавате,може някой и да ви повярва.

191

До 222

преди 2 години

Съгласен съм с теб, освен в едно: ЕРГЕНСКИЯ ДАНЪК Е ЕДНА ОТЖИВЕЛИЦА ОТ 50ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК, КОГАТО БЯХА ЗАБРАНЕНИ КЪСИТЕ ПОЛИ, ГРИМОВЕТЕ И ДЖИНСИТЕ! ТИ МОЖЕ ДА ЖИВЕЕШ ОЩЕ В ТЕЗИ ВРЕМЕНА, ТО СИ Е ТВОЯ РАБОТА! САМО ЧЕ СЕ ОГЛЕДАЙ НАОКОЛО: В ХОТЕЛИТЕ ВЕЧЕ ПРИЕМАТ ДВОЙКИ И БЕЗ ДА ИМАТ БРАК! КАКТО И СЪВМЕСТНОТО СЪЖИТЕЛСТВО НЕ СЕ ПОРИЦАВА НА ПАРТИЙНО СЪБРАНИЕ В ЗАВОДА!

190

Влади

преди 2 години

Помощи за деца да се дават на базата на внесени осигуровки. А не на калпак и с това да развъждаме... ония. Семейно подоходно облагане + ергенски данък, не да правят деца на 50 години, а ...ония да се размножават още от 12 годишна възраст. Трябва да се мисли за белите българи, иначе ще стане като в Америка. То не, че и тук вече не така...

189

Анонимен

преди 2 години

Корнелия само раздава пари. От къде? Да не би да са вдигнали данъците, а аз още да не съм разбрал ?

188

Анонимен

преди 2 години

Кои българи имат по 3 деца? БСП си подпомага електората.

187

Бунгур

преди 2 години

Искам БСП точно да кажат,Колко за първо дете,колко за второ,колко за трето,колко за четвърто,колко за пето и т.н.Трябва е ясно ,за да знаем как да гласуваме за тях.Само така ще оправим демографията и ще сменим цвета на нацията.Аман от популизъм.Кой ,колко деца ,не е работа на БСП.Докога ще обиждат достойните бащи/родители/,че не могат да си отгледат и издържат децата,а трябва държавата да им дава милостиня???

186

Лойко

преди 2 години

БСП иска...Ама тези освен да искат,могат ли нещо друго да правят. И аз искам много работи,ама трябва сам да си ги спечеля за да ги имам. Техните искания са ни ясни.Едва ли искат нещо за народа, но за себе си е сигурно.Стига са говорили от името на народа. Народа няма общ глас. Всеки е башка луд.

185

Анонимен

преди 2 години

А защо нве на всички БСП депутати да им дарим заплатите из Гетатазаподпомагане ,а притежастелите им да тикнем в затвора с доживотен затвор за престъпления с/у България и геноцид с/у народа ни. Освидетелствайте я най сетне тази лидерка.

184

:)

преди 2 години

Всички знаем кой ражда деца за пари. Има много начини да се дадат тези пари на когото трябва - връщане на данъка за годината или за две, осигуряване на място в детска ясла и детска градина, плащане на вноски по кредити.

183

Off

преди 2 години

С тези пари на калпак някои хора масово ще почнат да правят деца само, за да вземат 6 бона .... Това не е добро предложение. На родителите на деца може да им се намалят данъците за определен период например ако работят, но не да се дават готови пари.