32

ИТН

преди 2 години

Не са тжпи, а политически неграмотни. Дори Матаджи е по-кадърна. А тия са си въобразили, че Суверена е честен и почтен до умопомрачение и затова го играят последователно непримирими.

31

Анонимен

преди 2 години

Е, от ГЕРБ по-лошо няма. Все повече хора го разбират

30

Анонимен

преди 2 години

До ЖиФкооо ,... 31 - но никой няма да дойде на власт поне у следващите 2-3 години )))

29

Анонимен

преди 2 години

тошко алтернативата , комплексиран до мозъка на костите си, точно като повечето избиратели на ИТН!

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 - маймуняците не ги лови Ковид

27

ЖиФкооо ,...

преди 2 години

До Живко от Варна... за държавна работа не мисли въоПще , ще има съкращения 50% , който и да дойде на власт !

26

До 23

преди 2 години

Ами те тези дето повтаряха че от ГЕРБ по лошо няма и щяха да променят модела, те избраха ИТН.

25

Анонимен

преди 2 години

Лошо ми става като си помисля, че даже ИТН са в пъти по-добър избор от ГЕРБ, а 12 години търпяхме мутрите да са на власт.

24

Анонимен

преди 2 години

Хахаха РЗИ преди минути бяха в НС. Глобиха Тошко и Хаджигенов за неносене на маски. :D :D

23

Анонимен

преди 2 години

*** парчета са в ИТН, спор няма

22

Политически Враг

преди 2 години

Досега не ви ли стана ясно - на глссопУдавателите, че от тези дето се канят да ви управляват, нищо не става. Въпросът е за КОИ да гласувате, защото не виждам такива елементи. Вси са от един дол дренки. Успех на следващите парламентарно-пРезидентски избори!

21

Анонимен

преди 2 години

До 20 кажи на кака ти Корнелия да връщат ограбените пари още от 1997ма и пари за пенсия бол. 19 банки завлекоха, пенсионния и здравния фонд ограбиха, сега седнали да ми се вайкат за пенсиите. Ми да кажат на крадците да ги връщат, техни хора са, и пари бол. Ама не може. Че с тях изучиха децата по Харвард и Оксфорд, палати накупиха по ЮАР.

20

Не горе

преди 2 години

А ех долу, долу, долу на пчелина.

19

Анонимен

преди 2 години

тези ИТН , изглежда с конкурс са ги набирали, за да покажат едно единствено нещо - че може да се намерят и по-тъnи джuвотни от ГЕРП

18

Тошо

преди 2 години

Повече разум да има, а сега защо няма, как така ой ще дойде със следващия парламент и почти същите хора...!?Тошко, Тошкоооооооооо , мъдър си, но не съвсем, можеш още...!

17

Анонимен

преди 2 години

Защо изобщо някой си мислеше, че ще се случи това? НЕ, честно? С какво показаха ИТН, че ще подкрепят БСП? С това, че 1 година преди това твърдяха обранто?

16

негласуващ

преди 2 години

Слабо ме интересува

15

до 1

преди 2 години

Алтернативата на ГЕРБ са: "Горе, горе, горе на черешата. Горе! Хващай се за клона Горе, горе, горе на черешата. Не ми пука даже хич, абе 100% пич. Гледай как ме бива в танците да се учат новобранците. Аз съм много специален, аз съм просто гениален.Дай, дай още дай аз ще пия само чай. Хайде хващай се за клона и да почваме купона!" Алтернативата могат да се съберат под дървото на една череша на сянка и да се съберат в една каруца. Положението е сейбъл-мейбъл.Пари няма и действат.Парите потънаха

14

Живко от Варна

преди 2 години

Нуждая се от държавна работа и приятелка !

13

Дино

преди 2 години

Гледам вече всички динозаври се се подготвили да си делкат на следващи избори гласовете на ИТН. Бая уплашени стипендианти, калинки... и т.н. , помагат неистово това да се случи - Славчовите да паднат колкото се може по-ниско(ако може и да изчезнат)... И да се връщаме към досегашните релси дето влака винаги кара бавно на опашката в Европата.. спира на "Нашите гари" Ама дали .... !?! :-)