112

АК-47

преди 2 години

Представям си такъв сценарий. Шоумените в делегация, онзи със скъсаните дънки и този, дето се канеше да реже крайници, на среща на високо равнище, да кажем с Макрон, или по-добре с Ердоган. И да почнат да поставят условия, и че няма да подкрепят никакви предложения, и че ние сме промяната, и не щем даже да ви слушаме повече. И Ердоган, виж к'во, дръж имигрантите далеч от нашата граница, че ще ти се стъжни живота. Щеше да е смешно, ако не е трагично, такива хора да претендират за власт.

111

Тодор Колев към:

преди 2 години

А бе Тоше...а бе Африкански...оти се праиш на един мой любим герой от филма "Опасен чар"....?Лошо, Седларов,лошо!Мирише ми на командировка в Софийския централен затвор!Добре си се остригал,ще се слееш перфектно в обстановката и членската маса ....

110

с-наГЪЗИБАРОВ

преди 2 години

редник ТошкоАфрикански-УВО 1979 набор.....

109

фото Папакочев

преди 2 години

Това да не е ВИСОКИЯ РУС МЪЖ СЪС СИНИТЕ ОЧИ...?

108

зоологическата гради

преди 2 години

Тоше...ела си в клетката...стига си им показвал маймунджулуците си в Парламента.

107

антрополог

преди 2 години

Каква одухотвореност....какъв интелект...какво обаяние....АЛЕН ДЕЛОН на млади години!!!

106

Малиеее....

преди 2 години

Тоя рецидивист с каква присъда е?

105

Рънърса от СЦЗ

преди 2 години

ТояМУНЧОот снимката от коя килия се пръкна...?

104

Сашо

преди 2 години

Тези искат еднопартиина система.Само те,единствено те да управлявате.Това показва колко са политически неграмотни.На всичко отгоре и опит нямат.Два пъти им се дава възможност и нищо не правят.Първия път шахматистката но министри няма,втория път човек замесен с офшорки и не го махнаха, за да имат оправдание и да хвърлят обвинения .Всеки месец им плащаме 10 000лв.отделно за комисии 5 000 лв.Не виждате ли колко комисии си направиха..

103

Анонимен

преди 2 години

НА ЧАЛГАРИТЕ МЯСТОТО ИМ Е В КАБЕЛАРКАТА 7/8 ПРИ БАЙ ЧАЛГА- И КОЙ СИ ИСКА ДА ГИ ГЛЕДА, А НЕ ДА РЕШАВАТ СЪДБИТЕ НИ- С ТЯХ С ОЧИЛА ПЛАВНИЦИ И ШНОРХЕЛ И НА ДЪНОТО.

102

Анонимен

преди 2 години

На този Тошко мястото му не е в Парламента. Принизява цялата институция. Само какво обяснение дава. Ха ха ха. Заядливо, точно като в детската градина.

101

Анонимен

преди 2 години

Тошко, много елементарно момче си! Чак се чудя какви си ги измислял като сценарист!

100

АК-47

преди 2 години

И аз се надявам на повече разум в следващите избори, и тази еднодневна групировка да потъне в небитието. То не беше злоба, то не беше агресия, то не беше неприлично държане. Ако тези шоумени си мислят, че държава се управлява с кастинги, с нулева диалогичност и никаква дипломатичност, след една година никой няма да си спомня за тях. Е, ще ги жалят чалгарите и емигрантите, гласували за тях. Но нормалните интелигентни хора ще си отдъхнат от хаоса, който създадоха с неадекватното си поведение.

99

Анонимен

преди 2 години

Идеята е Бойко отдясно,Слави отляво,а в средата стърчи ДПС.

98

Анонимен

преди 2 години

"Хората на Слави се надяват на разум в следващо НС" - т.е. всички други да са съгласни с тях. Е няма как да стане.

97

Анонимен

преди 2 години

ИТН И Така Нататък...

96

анонимен

преди 2 години

Доживяхме най мразените партии да са БСП и ИТН. Лъсна лицето на промяната -подмяна и удари под кръста за власт.

95

Анонимен

преди 2 години

Какво искат ИТН? Ами само *** като протестърите не се сещат. ДВЕ ПРАВИТЕЛСТВА предложиха и по двете освен оплюване друго нямаше. Какво искат протестърските партии? Мая за Премиер и Хаджигенов за министър? Върнете го и финансиста на протестърите - Божков та и на него дайте министерство. Ама няма да ви се получи - никой не иска комунисти на власт.

94

Анонимен

преди 2 години

Изчезвай бе,джудже злобно! Какво само плюеш по всеки и всички са ти виновни?! Това да не ти е някво шоу да злословите и да се хилите като з?лници сами на шегите си.Не остана партия и личност,която да не сте опетнили или уличили в не знам какво си.Какво значение има ,че ГЕРБ и БСП са единодушни по някои казуси.Нали това е целта! Да се работи за държавата с над партийни интереси! Политиката е компромиси и умение да балансираш идеите си. Вън !!!!

93

Бай Кольо

преди 2 години

Не разбрахте ли,че няма как да управлявате сами и в следващия и в по-следващия парламент.,ако все още сте там.Единствената възможност е да поемете отговорност и да съставите коалиционно правителство,а не само да дърпате чергата към себе си!