52

Калинко

преди 2 години

Брей що народ се уплаши че Славчо ще вземе да прави кастинг за всяко държавно работно място - каквато практика имат ИТН. И всеки с топло столче и лесна заплатка се запитава - а бе като си знам капацитета май няма да ме харесат на кастинга.... я по-добре да ги бастисаме та да си дойдат някои от нашите дето и на тях им е такъв капацитета и става номера с наш човек - ама какво може ... не е важно... :-)

51

може

преди 2 години

До Анонимен 62 А за да гласуваш за БСП изобщо не е нужен,нали!?

50

Анонимен

преди 2 години

Нищо необичайно не се е случило та да се вдига толкова много шум. Събитията следват логичния си ред. Първо *** стана капиталисти и деряха народа до голо. После комунагите си назначиха демократи, които се оказаха, че повечето са обикновени крадци. После дойде крадлив цар и управлява с турците, а след това се омесиха в Тройната крадлива коалиция. През 2009 г. дойдоха мутрите, безчинствата 12 години, а сега наред са чалгарите. Чака-рака, 7/8 ти ще си паднала, ще си легнала и т.н.

49

това е

преди 2 години

За БСП власт НЯМА!!!

48

Анонимен

преди 2 години

ПОТЪВАМЕ И С ХУНТАТА НА РЕЗИЛ ГАДЕВ А СЕ ГОТВИ ДА ПРОДЪЛЖАВА- ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА КРЕМЪЛ- ЧАКА НИ ЕВРАЗИЯ. ВЕЧЕ ИМА ЗАГЛАВИЯ "ВЕЧЕ НЕ СМЕ ПОСЛЕДНИ ПО ДОХОДИ" НА КЪДЕ НИ ВОДЯТ ВСИЧКИ АКТИВНИ БОРЦИ ОТ ПРОТЕСТА....

47

до 50

преди 2 години

Нали никой не очаква Тошко правописа да заприлича на Шинейд О Конър или Джейсън Стейтъм, Скалата, Вин Дизел, Брус Уилис? Косата му е твърда като главата и нравите му. Повече от таралеж няма да видите в него.

46

Анонимен

преди 2 години

ТИЯ АЛКОХОЛИЗИРАНИ НАДРУСАНЯЦИ, НИКОГА ПОВЕЧЕ В ПОЛИТИКАТА- РИСКУВАМЕ ДА СИ НАХЛУЕМ ПЛАВНИЦИТЕ, ШНОРХЕЛИТЕ И ОЧИЛАТА И ДА ПОТЪНЕМ ЗАВИНАГИ С БАЙ ЧАЛГА И ТИЯ НЕЩАСТНИЦИ.

45

Анонимен

преди 2 години

Само за да потвърдят, че всяко правило си има изклщчения, този път не се отметнаха от думите си. Браво тоше, велико плиткоумни чалгари сте!

44

Анонимен

преди 2 години

Най-добрия начин за съставяне на правителство е чиркаджиите от ИТН да получат по-малко от 4% (да ме прощават уважаемите и обичани циркови актьори).

43

изброявай

преди 2 години

До Давай , нареТ :Като си нямаш друга работа!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Защо Тошко РУНТАВОТО беше остриган от дългия и стана Тошко СТРИГАНОТО

41

GG

преди 2 години

ИТН/БСП и ДПС са едно и също нещо, не го ли разбрахте ? Въртят театро за пред хората, служебния кабинет си цица и всичко се дели по офшорките. Големи сте мушмоли

40

T.Шак

преди 2 години

Хората на Слави се надяват да влязат в следващия парламент? ;-) Оптимисти!

39

Васко

преди 2 години

Учиндол за вас е пак Париж, пак Париж !

38

АЛОО ...

преди 2 години

До Анкета... ЗАБРАВИЛ СИ ,... ЖИПКОВАТА РАКИЯ !

37

ПРАВИЛНО !

преди 2 години

До Пурко.. На всички , ...от ВСИЧКИ !

36

Анкета

преди 2 години

Каква ракия предпочитате като профилактика на Ковид? + за Крушова, - за Учиндолска

35

Давай , нареТ :

преди 2 години

Нинова да върне парите от Импекса , Лиляна Павлова да върне парите за язовира в Перник , Костов да върне милоните от САЩ дадени на СДС също И от приватизацията , Р.ОвчЪ. да върне парите от енергетиката , НЗОК да върне парите подарени на ЧАСТНИТЕ болници които рекетираха държавните , ШАЙКАТА на герб -парите от държавните поръчки ,.... и тЪ нЪ. , да изброявам ли ОЩЕ ???

34

Щерю

преди 2 години

На Тошето двата рога на челото му стават все по- ясно видими...

33

Анонимен

преди 2 години

ИТН си плюха на собствени политики! Това е очевидно, тъй като само преди 2 седмици се бяха разбрали с Бсп за същите политики, заради които сега им отказват подкрепа! Браво, герои!