82

Лан

преди 2 години

Всъщност японците се бавят с ваксинацията и то в общество, в което благото на индивида се поставя след благото на обществото. Доста интересно.

81

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираните можело да си върнат живота. Първо се създават разпоредби, които пречат на неваксинирани да живеят нормално, после ваксинираните се освобождават от тези разпоредби. Но това е скрито и узаконено престъпление за насилствена ваксинация. Защото не могат в прав текст да заобиколят конституцията, където под някаква форма е казано, че не подлежим на задължителни медицински манипулации. А ваксината е медицинска манипулация. Национално държавни манипулиращи Наполеонковци мръсссни.

80

до 107

преди 2 години

Не е въпросът дали ще им уврат главите. Те знаят, но се правят на улави. Въпросът е че не могат да гепят ако се каже истината. This is the question!

79

Анонимен

преди 2 години

Ама разбира се ние сме най - умните за това не се ваксинираме. По умни сме от французи, германци, англичани, японци дори и от евреите. Умрял някой да печели от нас. Цяла България като население е колкото малък град в Китай.

78

Анонимен

преди 2 години

Пусто нямам излишни 200 - 300 лева да дам за Т клетъчен имунитет, иначе предлагат вече такъв тест. Например, и в София Мед предлагат и на други места. А съм 90% сигурен че съм го карал КОВИДа и съм имунизиран, макар че PCR теста беше отрицателен. Сигурен съм щото и друг колега беше със всичките симптоми на КОВИД, дори с бронхопневмония, и пак с отрицателен тест!

77

Анонимен

преди 2 години

Увряха ли им главите вече, ме и преболедували могат да бъдат защитени като ваксинираните?

76

Анонимен

преди 2 години

Ваксината спирала мутациите на вируса. Това е чиста спекулация. Може и да спре, но може и да не спре. Зависи от самия организъм който и заразен, дори ако е ваксиниран. Ако няма нито едно проникване на вирус вътре в някоя клетка като следствие на ваксиниране, ваксината спира всичко наистина. Ако поне един вирус успее да проникне в някоя клетка и се размножи, то ваксината ще гаси познатите "деца", но някои мутирало дете може да се измъкне и да се намножи като нов вариант или мутация.

75

Край

преди 2 години

Що не обявите колко са редки страничните ефекти от ваксините. Знам за двама починали. Всички знаем за Коритаров.

74

Бакшиш

преди 2 години

"Странични ефекти от ваксините има, но те са толкова редки" .... ами редки, редки ама вчера зарових колега от Русе след втората игла. Колко ли да успокои това жена му и дъщеря му, че е от "редките странични ефекти".

73

Yes baby!

преди 2 години

".. и българите пак не се ваксинират..."

72

Ямболски цървул

преди 2 години

101....явно е така!

71

Анонимен

преди 2 години

До Ямболски Щото вирусът ходи само по умини и красиви. Виж тук например, всичките ни два трола имат по около сто познати разболяли се от вируса и поне по 200 починали в мъки. Това е щото са умни и красиви. А нас дето не сме, вирусът ни подминава с пренебрежение.

70

Ямболски цървул

преди 2 години

А бе мен защо досега не ме е хванал нито един от Ковид щамовете?Не съм" ваксиниран"...имал съм контакти с много...

69

Анонимен

преди 2 години

Цитат от DW за мутациите на вируса във ваксинирани."Друга, макар и много рядка опасност от създаване на мутация възниква, когато човек се е заразил с вируса два дни преди ваксинацията, без да го знае - в този случай вирусът може да мутира. "Тази вероятност е много рядка, но все пак възможна", казва проф. Георг Беренс."

68

О хо хо

преди 2 години

ЗАГЛАВИЕ ОТ ДНЕС: САЩ:" ЕФЕКТИВНОСТТА НА ВАКСИНАТА НА ФАЙЗЕР СПРЯМО ДЕЛТА Е 42%"!!!! ХЕ ХЕ ХЕ И МНОГО ПОЗДРАВИ НА ИВЧЕТО!

67

Intel Inside

преди 2 години

А защо г-жа Ива пропусна да спомене изтеглените и бракувани в Япония 2 МИЛИОНА и 600 хил. дози Модерна, убили няколко човека, поради замърсяване с МЕТАЛНИ съставки, а не гума, както се опитаха да пробутат. Не сме мало.умни. Тук ако беше, щеше ли някой да изследва препаратите или ще си ги ползват на общо основание.

66

Анонимен

преди 2 години

Последно място по ваксинация.Първо място по смъртност.Селските глупeндери така и не разбират...

65

HBK

преди 2 години

Разходите направени за "безплатните" ваксини на държавно ниво, се покриват от съвършенно нефелните и безсмислени тестове (които са платени и доста скъпи). Този медицински рекет е организиран на световно ниво. Парите, както от държавата, така и от частните джобове отиват на едно място. Но по-важното: ВАКСИНИТЕ НИКОГА И НИКЪДЕ НЕ СА РАБОТИЛИ. Повече от ясно е (най-паче за професорката), че през ноември-януари епидемиите ще ни посетят отново въпреки ваксините и бустерите. За съжаление.

64

Бay

преди 2 години

както сме тръгнали очаквам български вариант, скоро.

63

HBK

преди 2 години

Г-жа професорката малко се е пообъркала. От една страна признава, че преболедуването води до естествен и безплатен имунитет (85 % от преболедувалите го изкарват "на крак"), а от друга страна призовава хората да се имунизират. Ваксините не са безплатни (безплатен обяд няма, а Борисов съобщи на всеуслушание че България е платила 300 милиона за ваксини, които вече бракуваме, изхвърляме или подаряваме). Освен това, разходите за ваксини се пориват от медицинския рекет (организиран на световно ниво)