102

Анонимен

преди 2 години

Значи да се ваксинират тези, които не са изкарали вируса. А дали ще мутира, да си мутира. Хората също мутираме.

101

iwan

преди 2 години

До Край. "vaxpain.us". избери си "deaths".Има подобна база данни и за ЕС. Търси European Medicine Agency.

100

Анонимен

преди 2 години

тежък постоквод синдром - кога ще научите да се изразявате и да пишете без граматични грешки? тежък ПОСТКОВИД синдром!

99

Анонимен

преди 2 години

До Мирослав (#125) Много неща нямат обяснение... Защо са тези зелени паспорти? Защо "ваксъри" избягват "антиваксъри"? Ако тръгне опасен вариант от "антиваксърите", къде ще се скрият "ваксърите"? Видяхме, че от вирус бягане няма и рано или късно минава и през теб. (това е ако приемем, че от антиваксърите ще мутира vaccine escape вариант, въпреки научната литература и учените, които казват, че е точно обратното).

98

Лекар

преди 2 години

До ШашиТъй като ми изтриха отговора ми на твоя въпрос за ваксините отново обяснявам-ваксините не са лекарство а служат за превенция.И най-важното-никога!!! не се използват,особено експерименталните като сегашните по време на пандемия!!!

97

Миро 52г

преди 2 години

Не знам, преди две три седмици не чувах никой да киха и да кашля. Сега като влеза някъде където има повече хора, все ще чуя няколко да се разкихат и разкашлят. Вирусите са между нас, затова се дезинфицирам редовно с чашка ракия и вино отгоре за танини, допълнително цинк и 1000 вит Д, както е препоръчаната профилактика. За сега нямам намерение да се боцкам.

96

Анонимен

преди 2 години

Не зная кое е правилно, но наистина вече научавам за доста хора, които в момента са болни с температура и кашлица и се оказва, че не е толкова лек този вариант.

95

Лекар

преди 2 години

До Анонимен 106Написаното от теб показва че и елементарно понятие нямаш за това какво представлява имунната система и по какъв механизъм се изработват антитела след ваксиниране и преболедуване

94

Мирослав

преди 2 години

Може ли да попитам кой ви насърчава така пламенно да предлагате ваксини.И защо ако се изследвам за антитела и тестът покаже че имам такива срещу ковди не мога да си искарам сертификат?

93

Права е

преди 2 години

Да, умрелите няма как да се заразят повторно.

92

Лан

преди 2 години

"Диваци" без нито един геноцид в сметката си, а "възвишените" нации, на които се кланяш, дали могат да го кажат?

91

Шаши

преди 2 години

Диваци, диваци, ама сме хора. А не, ошашавени вулканизати, без право на собственост.

90

Шаши

преди 2 години

Тази ,, ваксина" може ли да излекува клепнали уши, дюстабан, крив поглед, увиснал...нос, плешивина, криви крака? Ако може ще се ваксинирам. Иначе ще си карам настинката.

89

Анонимен

преди 2 години

До Лан: вие нямате никакви заслуги за Съединението на България. Вие сте наследници на онези, които са го направили. Вие сте наследници и на клалите българи през 9-юнското въстание 1923г, вие сте наследници и на Народния съд, който е разстрелял БГ интелигенция след 1944г, наследници сте и на жандармерията, която е набучвала главите на партизаните на кол. Общото във всичко това е, че сте диваци.

88

Препаратите

преди 2 години

наречени "ваксини", въобще не подобряват каквото и да е...Платените продажници да престанат с психологическото насилие..Вероятно и не предполагат, че и те ще бъдат елиминирани след като свършат мръсната работа...

87

Шаши

преди 2 години

Точно така, за нас света е БЪЛГАРИЯ.

86

Лан

преди 2 години

114, българите не за първи път правим подобен избор. Сами срещу света организирахме Съединението. Сами срещу света решихме, геноцид над евреи и *** в България няма да се случи. Гордея се с всеки един път, в който сме застанали срещу света.

85

Шаши

преди 2 години

Добре де, от какво лекува тази ваксина? Питам, защото много хора не разбраха.

84

Теодоро

преди 2 години

Никакви ваксини хора събудете се, яжте пийте забавлявайте се живейте си живота обичайте се стига страх, Всички политици в зандана свобода за народа Скоро

83

До 112

преди 2 години

Стига с тая насилствена ваксинация. Има проблем, световен. Или сте сте със света, или сте аут. Просто.