22

Анонимен

преди 2 години

34-ти, на тая земя не се мре само от корона. Има още милион причини. Ти си в тая група. Коляй пpaceто овреме, че никой не си знае дните.

21

Анонимен

преди 2 години

Предлагам да се вдигнат заплатите на преболедувалите. Заслужават го!

20

Ленин В. И.

преди 2 години

Браво на преболедувалите! Те са гръбнака на стадния имунитет!

19

Анонимен

преди 2 години

За съжаление, много от дрънкащите глупости тук антиваксъри няма да доживеят до края на годината. Какво да се прави, глупавите си патят от собствения акъл или липсата на такъв.

18

Анонимен

преди 2 години

Тая оправи ли си прическата най-накрая? Ние тук силно се вълнуваме от този въпрос, а нещо не публикувате нейни снимки напоследък.

17

Анонимен

преди 2 години

Прболедувалите са тези, които са развили симптоми, а тези които са го изкарали без да разберат, в коя категория попадат?

16

АнонимеН

преди 2 години

99% ОТ КОВИД УМРЕЛИТЕ Е ЗАРАДИ ГРЕШНО ЛЕЧЕНИЕ А НЕ ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ ИЛИ НЕ СА СЕ ВАКСИНИРАЛИ! НА 99% ОТ ЗАБОБЕЛИТЕ ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ИЗПИСВАТ АНТИБИОТИК НА НЕБИЛКОВА ОСНОВА ДАЖЕ ПО 2 БРОЯ РАЗЛИЧНИ! И РЕЗУЛТАТА Е, ЧЕ ИМУННАТА СИСТЕМА В ЕДИН МОМЕНТ ОТКАЗВА ОТ АНТИБИОТИКА И СТАВА МАЗАЛО! ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ ИЗБИВАТ С НЕКАДЪРНОСТТА СИ А НЕ КОВИД! ЕДИН ПРОПОЛИС НА КАПКИ В ГОЛЕМИ ДОЗИ Е МНОГО ПО-ДОБРО РЕШЕНИЕ ПЛЮС ЧЕСЪН НА КАПСУЛИ И КОВИД СЕ ИЗПАРЯВА ДОРИ ПРИ ХРОНИЧНО НЕВАКСИНИРАНО БОЛНИ!

15

Анонимен

преди 2 години

А имунизираните как са...?

14

До 20

преди 2 години

Разпространението на фалшива информация, заплашваща живота и здравето на хората е подсъдно деяние. Не знам дали ти стига мозъка да се сетиш, но по IP-адрес ще те открият за 10 минути.

13

Анонимен

преди 2 години

Никакви мутации няма, с тия мутации искат да оправдаят неефикасните, измислени ваксини. В Русия що няма мутации от руската ваксина, там дето се нашмъркаха със западните отрови вируса се скъса да мутира.

12

До 20

преди 2 години

За такива фалшиви новини с теб ще се заеме прокуратурата. Не мисли, че си толкова анонимен.

11

Анонимен

преди 2 години

Проф. Иво Христов беше напълно прав като каза, че 80 % от българите са ***или. Именно затова около 20 % са ваксинирани. Останалите 80 % са точно тези, които имаше предвид професорът.

10

Последно от Израел

преди 2 години

8 пъти по-вероятно да влезе в Болница от КОВИД, ако сте Ваксиниран, 27 пъти по-вероятно да развиете симптоми ако сте ваксиниран спрямо неваксиниран. Тия Ваксини, мноу Убави, бе, Професорке!

9

АнонимеН

преди 2 години

ВСЕКИ КОЙТО КАЖЕ ИСТИНАТА КАТО ТАЗИ ЩЕ БЪДЕ ИЗЯДЕН ОТ КОВИД МАФИЯТА :D И БАБА ЗНАЕ, ЧЕ ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ РАЗВИВАТ ШИРОКОСПЕКТЪРНА ЗАЩИТА И ТАКА ПРЕКАРВАТ НОВИТЕ ЩАМОВЕ ДОСТА ЛЕКО!ВСЕКИ КОЙТО КАРА ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ ДА СЕ ВАКСИНИРАТ Е ПРЕСТЪПНИК СПРЯМО ЧОВЕЧЕСТВОТО!

8

Генерал матапчийски

преди 2 години

Утре Кацаров и Кунчо Шоуто трябва да продължи

7

до Муахаха

преди 2 години

Първо се информирай от мрежата за основното свойство на всички коронавируси и тогава пиши тук глyпостите на Мангъров...

6

Анонимен

преди 2 години

Който е направил тая професор трябва да се гърчи от срам!!! Как може това безотговорно създание да приказва такива неща: "Странични ефекти от ваксините има, но те са толкова редки и много леки"??? Колко лек страничен ефект е да умреш или да останеш инвалид? Кажи бе, "професорке", ако си ти пострадала или твой близък, така ли ще говориш? А ако не ти плащат за реклама, така ли ще говориш?

5

Анонимен

преди 2 години

По-глупаво дoбиче от българския *** няма. Напъва се да мисли с безмозъчната си глава. Хората се ваксинираха, а на нас ни се смее Европа.

4

Анонимен

преди 2 години

Българинът е *** и затова не се ваксинира. Отново показахме на Европа, кое е най-простото племе на този континент. Селянията е бич!

3

Анонимен

преди 2 години

Кантарджиев в пола. Смотани, подковани от СЗО ПАПАГАЛИ.