227

Анонимен

преди 2 години

Кои трябва да паднат ли?- Фаучи и фармацевтичните компании, които в последно време осъзнаха, ваксините са по-доходоносни (всеки купува) от лекарствата (само болният купува)- правителствата, подписали заробващи договори с тях и насърчавали дискриминация- медиите, които цензурират лекари и учени, които излизат с аргументи срещу ваксинацията- лекари, които препоръчват ваксината - най-вече на бременни/кърмещи и деца.И много други...

226

Анонимен

преди 2 години

Колкото и да се мъчат да го скрият ,истината е,че ваксинираните се разболяват повече от неваксинираните.Израел е живият пример,това е държавата с най-много ваксинирани,в пъти по-вече от нас,и в пъти по-вече от нас заразени...всеки има глава на раменте си и може да мисли...

225

Q

преди 2 години

Успешно поляризираха целия свят на две враждуващи и мразещи се фракции. Евала на илюминатите щом сме толкова глупави, че им се вързахме. Разделяй и владей. Затова продължават да насъскват едни срещу други.

224

Анонимен

преди 2 години

Е, Силви, все някой ти дава парички за нещо. Идеология не се прави с нищо. Ленин е взел 1 милион златни райхсмарки за да прави комунизъм и вразумява глупави мужици. Нас с думи няма да ни убедиш. Освен това загубих родителите си, децата ми са млади и не са застрашени, жената и тъщата са с Файзер, ще почакам 2-3 години.

223

Анонимен

преди 2 години

До 300 : Не си трудна за проумяване. По - скоро си елементарна. Че си безплатна, е ясно. Аре лягай си.

222

Анонимен

преди 2 години

Аре, чао зомбита. Не ме убедихте и тази вечер да се ваксинирам. Вашият работодател хвърли пак пачки и кюлчета на вятъра.

221

Анонимен

преди 2 години

ТЕ са тези, които ЗАДЪЛЖАВАТ и ЗАПОВЯДВАТ.

220

Л

преди 2 години

Афганистанските талибани и те се обявиха против ваксините,на един акъл са с нашите антиваксъри ,хахааа

219

Анонимен

преди 2 години

До Хомо сапиенса: Личи ти, че си такъв. Добре би било да ми откажат имунизация. .

218

Анонимен

преди 2 години

А един *** е сложил минус. Ха ха ха.

217

Анонимен

преди 2 години

До Тали Бан от АфрикаВярно е. "Големите лидери" са с неосмислен живот, без деца и семейство. Те дори не могат да се грижат за 4 човека, но претендират да управляват света.

216

Анонимен

преди 2 години

Полицаи и жандармерия ваксинираха ли се? Между другото да попитам някой знае ли какъв в броя им в БГ?

215

ами добре

преди 2 години

Мисирките от пропагандата да се ваксинират немедлено!Проблема не е мой. Трябва ли ако някой се е обесил щот така му казали по ТВ мисирките и Аз да се беся?Кумунистическите ревалюции да си ги провеждат без мен.

214

Анонимен

преди 2 години

До АнонименАко хипондриците ги считаха за интелектуалци щяхме да сме на първо място в стандарта на живот, но здравната система е унищожителна. По смъртност пак ще сме първи. Вижте рекламите по телевизията и ще се убедите към коя прослойка от обществото са насочени. Е, ако е вярно ще сме безсмъртни, но сме само наивни...

213

Аре стига!

преди 2 години

Имам и полиомилит, и туберколоза (манту), и рубеола и де що има ваксини правени и проучвани в продължение на половин век. През 2018 си направих ваксина антигрип. От простотия! Да слушам ДжиПи-то че даже да хвана грип ще го прекарам по леко. Че и си платих за нея! След една седмица постъпих в болница за ПЪРВИ ПЪТ през живота ми! Жестока пневмония! Аз тая глупотевина създадена за няколко месеца няма да си я вкарам в тялото! НЯМА БЕ! НЕ ИСКАМ! И пари вече ми давате ама не искам бе!

212

Анонимен

преди 2 години

Новият вид фашизъм трябва да бъде спрян. Хора, изправете се и те ще паднат.

211

Анонимен

преди 2 години

До 272: Последни сме и по брой протестиращи на протест. Жалко.

210

Тали Бан от Африка

преди 2 години

Интелектът е обратнопропорционален на инстинкта за репродукция. Гледай Идеокрация, там е обяснено подробно.

209

Анонимен

преди 2 години

Както си отидоха Алфа, Бета и Гама без ваксини, така ще си отиде и делта, но отново без помощта на отровните им ваксини. Просто трябва дистанция от 2 метра между всички контактуващи. Да го видим пустия му вирус как ще лети за да кацне при мен, ако имам дистанция.

208

Анонимен

преди 2 години

В първите години на демокрацията излезе една книга със заглавие "Трибунал или форум" Мисля, че за да дойдат нещата отново на местата си трябва да спрем да коментираме и пишем по форумите. Дойде времето да организираме трибунал.