327

Анонимен

преди 2 години

На вас антиваксърите трябва да се забрани да влизат дори в магазини, светът до една-две години ще забрави ковид, тук ще сме в червена зона заради вас. На дъното сме, изведнъж всички станахте епидемиолози, и знаете повече от лекарите.

326

noFreeman

преди 2 години

знам само че расте недоволството на човечеството... защо не покажете в Канада какво става по улиците на столицата, в Италия също... скоро ще ви изметем от върховете с мноооого кръв - и нашата и вашата, но затова пък идните поколения имат възможност да са свободни!

325

Анонимен

преди 2 години

Някои наблюдатели смятат, че желанието на хората да се имунизират рязко се е увеличило след опустошителния ръст на новите зарази и смъртните случаи в началото на годината.. ТИ ДА ВИДИШ. ВЯРНО ЛИ? :)

324

Т

преди 2 години

Света е полудял

323

Д-р Хаус

преди 2 години

В Европа " натискали" антиваксърите??? Къде бе??? На дедовия им ли??Ха ха ха ха!! Ама тук е Ориента!! Ресто,не струва!!

322

Анонимен

преди 2 години

от 01.10 в Германия Неваксиниран в карантина вече е в неплатен.няма болничен както преди..

321

Фалшиви свисетелства

преди 2 години

За парите по пътещата болниците пишат ковид всяка настинка. После дава сертификат за излекуван за да оправдаят разходите.фм Източването те е само Български патент

320

.

преди 2 години

Много рехава информация за протестите срещу ваксинацията и мерките в Европа. Много едностранчиво го давате, журналистите.

319

Анонимен

преди 2 години

От чисто любопитство да попитам, обсъждането на мерки в Швейцария означава ли че те са въведени? Гласуването за въвеждане на ваксинационен паспорт за заведения е днес, а абсурдната статия е побликувана на 31.08. Хубаво е да използвате журналисти с базови познания на чужди езици, още повече в Швейцария имате богат избор.

318

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг е допнопробна пропагадна.

317

Анонимен

преди 2 години

Управляващите клики създават 2 класа граждани... Това няма да свърши добре и за тях.

316

Неваксиниран

преди 2 години

Дедо ви Урко да ви рече , Ручам само ракиа ,ав мен влазя само ракиа с Козя пастърма.Бавам ви и ковиддта. На 76г съм ,а юмрук като спомана. Ако ви отпора шамар ще ви зароват с пръсната глава. Вашта майкя продажнa и улавите глистте на глобалисма

315

Анонимен

преди 2 години

Да започнат и те натиск срещу управляващите! С павета и палки срещу полутиците!

314

Ваксиниран

преди 2 години

Аа и голяма част от възрастните сме с непълна защита от туберкулоза, в смисъл ако след преболедуване от коридора кашляте дълго и сте отпаднали и с лека температура, пуснете си Манту или тест за туберкулоза, едно сериозно преболедуване превръща латентната туберкулоза в активна, затва няма смисъл от това да градиш естествен ковид имунитет особено ако си след 30

313

Ваксиниран

преди 2 години

И аз се чудих дали и какво, но след като двама човека с пфайзер бяхме цял ден в контакт с болно семейство и не се разболяхме и не заразихме неваксинираните около нас, разбрах че някой здраво лъже , работят си ваксините, пробивите са много редки

312

Мен

преди 2 години

Няма пандемия дет да е траела над 2г. Със или без ваксиниране след юни месец 22г няма да има Ковид никъде. Ваксините не спират разпространението на вируса демек не боледува тежка, ама си го носиш и той си мутира, а ти не предпазва никой освен теб. Ако ви е страх се ваксинирам те, но е мит, че това ще спре разпространението на вируса.

311

до Тинтири Минтири

преди 2 години

само за твое сведение на фона на 80 милионна Германия пършивия протест на ,8000 антиваксърчета е прашинка в морето. За Франция и Испания е същата работа. При 68% ваксинирани колко пък ще са протестърите.....

310

JJIvanov

преди 2 години

Здравите неваксинирани са най безопасни..НАй опасни са тежко преболедувалите . Всички имат ясно видими тлеещи проблеми.Имат заразени телефони,дрехи,автомобили,климатици,книги..Силен имунитет имат тези които са преболедували за един до три дни.За ваксинираните се чакат данни от тестове ..

309

Анонимен

преди 2 години

Ще носи разноските....ще поеме разноските се казва. Ужас сте. НЯМА те ли редактори?

308

Да

преди 2 години

И това е лъжа, в Гърция да не мислите, че няма фалшиви паспорти и фалшиви ваксинации. Днес добре пропагандира ваксините. Продажници.