247

Анонимен

преди 2 години

Не може да ме убедите. Имам принципи и си ги отстоявам. Ваксинирането е личен избор. Колективният имунитет е измислица. Едва ли не трябва да се чувстваме виновни, че не сме се ваксинирали. Как пък не. Естествен подбор: слабите умират, това е. Звучи грозно но това е самата истина.

246

Анонимен

преди 2 години

Силвия, ходила ли си да се прегледаш за психични отклонения? Имаш някаква скрита агресия, която я изживяваш по форумите. Моля ти се, ние не сме кошчета за душевни отпадъци.

245

Mafia

преди 2 години

Пропаднали държави продадоха народите си!!! В България все по нормално се чувствам всички са откачили

244

Мамин сладък

преди 2 години

До 334Ти я виж. А и нали доскоро мантрата беше, че ваксите ще спрат вируса. Сега нова песен запяхте - няма да го спрат, ама ще го изкараш сравнително леко. След време, като станат ясни дългосрочните странични ефекти, ще казвате " Добре, че сме още живи" ...:))

243

Шаши

преди 2 години

Не разбрахме от какво лекува тази ваксина. Плешивост отпред на челото и леко на слепоочията, лекува ли?

242

До Мамин сладък

преди 2 години

Сладък, виж в Израел колко е статистиката на починалите ваксинирани, щото вие, аантивакситата, все си затваряте очите за нея. Ваксинираните може и да се разболяват, но смъртността е почти нулева.

241

Анонимен

преди 2 години

Мда, лягам си с мисълта че и утре няма да се боцкам. Но първо ще си допия виното.

240

Мамин сладък

преди 2 години

До 327Драги ми смехурко, ти си вярвай на БГ стъкмистиката. По-добре гредай Израел, там данните са малко по-достверни ;)

239

Анонимен

преди 2 години

Няма безплатни неща, само смърта е безплатна и тя струва живота. Погребението не го плащаш ти.

238

Анонимен

преди 2 години

My body, my choice!Долу фашизма!

237

Анонимен

преди 2 години

До НикНе знам,представям си с 3 4 дози на какво ще приличат и какви болести ще наотключат.Вирусът ще е майска роза пред тях.

236

Пропаганда

преди 2 години

Агресивна,гнусна,дива пропаганда,след време тези,които са повярвали в това,ще се гърчат от срам

235

Гост

преди 2 години

Нсилсъвенно мор на хората. Това са зверове *** не хора.

234

До Марселчо

преди 2 години

насила ако я сложат, имаме пълно право на законна самозащита. по добре да умрем свободни и вземем със себе си насилниците, отколкото да сме сведени до нивото на животни в интензивно животновъдство, на които им бъркат ветеринарите и ги бодат когато им се прииска

233

Q

преди 2 години

Истината е проста. Ваксината дава имунитет срещу точно 1-единствен протеин на вируса от първия - Алфа вариант. Същевременно новите щамове се променят и ваксината вече има много слаб ефект срещу Делта варианта. Много по-сигурно и перспективно е да го преболедувате в съчетание с добро МНОГО РАННО лечение с Ивермектин, цинк и други средства. След това ще имате стабилен клетъчен имунитет за цял живот, който ще е 13пъти по ефективен от ваксината. И този имунитет е към целия вирус, а не към 1 протеин.

232

Гиб Мелсън

преди 2 години

Света може да се раздели на две части. Страни в които ваксините ще са задължителни поне по две три на година и всеки ще има медицински паспорт, който ще му бъде в пъти по важен от другите документи и страни в които ваксините няма да са задължителни и няма да има медицински паспорти. Както по времето на Студената война се деляхме на комунисти и капиталисти. В единия лагер ще командват парада фармацевтичните компании и хората ще са като ***. В другия лагер ще живеят нормални хора.

231

Ник

преди 2 години

използват летния спад на грипозните да зарибят максимален брой ваксомани за следващите дози... след наколко дози ваксоманите сами ще си търсят следващата доза. всеки 6 месеца, а слдд това и по-начесто

230

Мамин сладък

преди 2 години

Расте фашизма - кога, къде, с кого, как - нон-стоп следене. Плюс задължително ваксане с неодобрени препарати, дори и на доказано здрави хора... добрутру европа...

229

Трети закон

преди 2 години

Ще завърша с малко физика по въпроса за натиска.... "Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие".

228

Q

преди 2 години

Голяма процент от ваксинираните жени ще бъдат безплодни. Един оксфордски професор го изтърси в един лайв zoom запис, защото забрави, че е лайв. Процента е около 60. Нали гоним нормата на любимеца ви Бил ГейЦ. Доста пара е инвестирал в депопулацията, а вие мислите, че ще ви лекува. Лечение не влиза в плановете им. Трябва им планета с 500 милиона души, където си въобразяват, че ще са някакви богове.