27

Мичмана

преди 2 години

За антиваксърите трябва твърда ръка,писмен отказ от ваксина щом не искат и да си плащат лечението в случай ,че се разболеят и е необходима хоспитализация,само така ще им дойде акъла

26

Анонимен

преди 2 години

Пълна лъжа. Вече 70% са вакснатите възрастни в ЕС и положението е по-зле от преди да има вакси. Значи наистина вакснатите ръсят болестта,дори може да са без симптомни.

25

Анонимен

преди 2 години

До Диана "Стана ясно, че ваксинирани се разболяват и предават вируса." .......Разболяват се, защото има кой да ги заразява. И не ми давайте примери от типа Израел. Щом в Израел има сериозен ръст на случаите, си представете, какво очаква една държава с неваксинирано население. А това, че ваксинирането на населението не помага, го разправяйте на аборигените в Африка. Може и да ви повярват. С други думи - ако гъшата е навсякъде, се заразяват не само гъските, но и нормалните хора.

24

Анонимен

преди 2 години

Когато Европа ми е Китай #хубавомиевкъщи

23

Барселона

преди 2 години

Студио Х...някой изглежда не престава да го гледа всеки ден.Хиляди медицински капацитети ...изключвам Мангъра.....препоръчват ваксинацията,значи трябва да се направи за благото на всички.Нека се ваксинират всички и ако продължи пандемията ,ще знаем от кого да искаме обяснения.Сега го търсим от тези които са режисьори на криминални романи...чипове и тем подобни...Ние сме най открехнатата нация по проблемите с ковид 19...

22

Анонимен

преди 2 години

Няма какво да се лъжем ковидваксърите вече са зависими от ваксините, ако искат да живеят с компроментирани имунни системи.

21

Анонимен

преди 2 години

До 18: Мешерето повече им подхожда. От всички 85 %.

20

Тралала

преди 2 години

Като се има предвид, че ваксинираните са предимно пенсионери, нека те да работят, другите ще почиват

19

Анонимен

преди 2 години

Тия евроваксъри ако дойдат тука тъй да се репчат Слави и неговите четници ще смелят на салата тая евроваксърска ***.

18

Ваксър

преди 2 години

Браво, само така, да победим болести.

17

Анонимен

преди 2 години

Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие. На ваксърската пропаганда ще отговорим с истината, на задължително ваксиниране с неваксиниране, на тиранията със свобода.

16

Анонимен

преди 2 години

И к'ва е идеята на поредната дойчевелевска ? Трябва да се смирим, обгърнем отнемането на лични права и свободи, и да приветстваме неофашистките похвати? У лево. Една свобода ми е останала, не я давам.

15

Гиб Мелсън

преди 2 години

Днес една позната ми каза, че болницата в която работи е пълна с ваксинирани. На този фон е непонятен този напън всички да бъдат ваксинирани. Накрая ЕС ще се разпадне и от него ще се оформят два блока. В единия блок ще властват медиците и ще налагат всякакъв медицински тероризъм. В другия блок, демократичния всеки гражданин ще има право на избор дали да се вакснира или не без да му издават паспорт за това.

14

Анонимен

преди 2 години

В България е рай за антиваксърите и, затова ще сме на първо място по смъртност...

13

Анонимен

преди 2 години

В развитите държави ваксърите бият антиваксърите, а Русия е изостанала държава и никой никого не бие и има демокрация.

12

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен "Цифри преувеличени в пъти, не се връзвайте!".......... Числа, колега, числа. С тези цифри звучите още по-неубедително.

11

Анонимен

преди 2 години

Спрете фашизма !

10

Анонимен

преди 2 години

Само трета и четвърта доза ще победят делта, вярвайте н биг фарма, дето всичко правят за пари не за здраве, подържане жив но болен не е здраве.

9

Анонимен

преди 2 години

Много е жалко, но за съжаление медиите се превърнаха в основните проводници на фалшиви новини. Вече ако ми напишете, че и Земята е кръгла няма да ви повярвам. Аз лично се върнах от Гърция преди 4 дена. Предпоследния ден бяхме на дискотека в един от най-големите клубове в Атина - беше фраш! Нито имаше маски вътре, нито някой проверяваше тестове и сертификати. Доста нагли лъжи, целящи да убедят хората, че нямат много голям избор, та да си набият разни отрови за лукса да влязат в ресторант!

8

Професор

преди 2 години

До 3Бих добавил антиваксърството да се криминализира както отричането на Холокоста.